Koji ste horror zadnji gledali?
-
Unreal
ma meni su zabavni makar idu na istu foru jer ima puno ubojstva.Wendigo wrote:Friday the 13th 4
3,5/5
dosadno.. svi su nastavci isti (bar ovih 4 što sam pogledao), ali mi je bolji od trojke.
ako ne želiš vidjeti opet isto preskoči 5 koj je po meni jedan od lošijih djelova i pogledaj 6 dio. Tamo su uveli nešto crnog humora,gotičke atmosfere,jason je zombie i neuništiv,režija je bolja i ubojstva su zabavnija.
- horkolerbus
- Freddy
- Wendigo
gledao sam Jason Goes to Hell, onaj u NY i šesticu ali jako davno (brijem da je to ono kad munja pogodi šipku zabodenu u Jasonov leš..). ma zasad su mi samo prva 2 jebena.. ali idem pogledati ostatak kad sam već cijeli serijal skinuo.Unreal wrote:ma meni su zabavni makar idu na istu foru jer ima puno ubojstva.Wendigo wrote:Friday the 13th 4
3,5/5
dosadno.. svi su nastavci isti (bar ovih 4 što sam pogledao), ali mi je bolji od trojke.
ako ne želiš vidjeti opet isto preskoči 5 koj je po meni jedan od lošijih djelova i pogledaj 6 dio. Tamo su uveli nešto crnog humora,gotičke atmosfere,jason je zombie i neuništiv,režija je bolja i ubojstva su zabavnija.. daljnji nastavci nakon 6 su malo osvježavajuči od starijih zbog luđih ideja(jason parazit,jason vs carry) i promjene mjesta iz kampa u svemir i new york (ali nemoj te djelove ozbiljno shvatiti
![]()
)
-
Unreal
Da to je šestica. Mnogima se nije svidjeo način oživljavanja,ali meni je baš zakonWendigo wrote:gledao sam Jason Goes to Hell, onaj u NY i šesticu ali jako davno (brijem da je to ono kad munja pogodi šipku zabodenu u Jasonov leš..). ma zasad su mi samo prva 2 jebena.. ali idem pogledati ostatak kad sam već cijeli serijal skinuo.Unreal wrote:ma meni su zabavni makar idu na istu foru jer ima puno ubojstva.Wendigo wrote:Friday the 13th 4
3,5/5
ako ne želiš vidjeti opet isto preskoči 5 koj je po meni jedan od lošijih djelova i pogledaj 6 dio. Tamo su uveli nešto crnog humora,gotičke atmosfere,jason je zombie i neuništiv,režija je bolja i ubojstva su zabavnija.. daljnji nastavci nakon 6 su malo osvježavajuči od starijih zbog luđih ideja(jason parazit,jason vs carry) i promjene mjesta iz kampa u svemir i new york (ali nemoj te djelove ozbiljno shvatiti
![]()
)
-
GreenHornet
- jigsaw
- A$H
- pure_evil
- A$H
- jigsaw
- Boby
Meni ideja graniči s kretenizmom. Ipak, priznajem da je orginalnoGreenHornet wrote:Nakon 5 god. opet pogledao "Dracula 2000"
Meni je fakat odlična teorija da je dracula zapravo juda...Definitivno najmaštovitija ideja o draculi ikad...
Sam film nista posebno...Mogao je biti napravljen puno puno bolje...