Monografije, knjige o strip junacima i filmskim žanrovima...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 Nov 2007, 00:49

ništa gore od tog osjećaja kad misliš sad ču uzet nešto što san vidija na spisku...a ono jebeni mućak
Ma može mi ženska reć da nema večeras ništa od sexa, ali kad mi netko u tim strip knižarama kaže da nema strip šta ga želin kupit...a imaju ga na jebenom spisku (a ja pun love..upravo plaća stigla 8) ) poludim...
A kad liku kažeš da ćeš uzeti 8 stripova po 100kn kuna samo da ih rezervira, jer ne možeš uzeti sve odjednom on te u čudu gleda tj. sluša..a ja želin uzet u dva puta po 400 čuna tako da mi ne izgleda nit preskupo

Jebote upravo san danas na poslu pročita prva 2 Nathan Nevera iz Libellusa...prejebno ljudi...priče su odlične

p.s. -inače kupija san prošli misec (ili je bilo predprošli...ko će se sad svega sjetiti)

Image

odlična knjiga za fanove Conana (must have)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Freddy

Post by Freddy » 22 Nov 2007, 21:55

volim Conana,makar nisam veliki ljubitelj njega,ali uzimam
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Vorador

Post by Vorador » 26 Nov 2007, 12:17

Izašla knjiga o Zagoru na kioske. 49 kn; malo veći format od standardnog Bonellija; deblje korice; OK uvez; kvalitetan sjajni papir; u boji; ima hrpu slika ( rekao bih više nego teksta :lol: ); 96 str. Po meni, isplati se uzeti. Što se tiče kvalitete teksta, nemam pojma jer još nisam pročitao.

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Nov 2007, 13:38

Vorador wrote:Izašla knjiga o Zagoru na kioske. 49 kn; malo veći format od standardnog Bonellija; deblje korice; OK uvez; kvalitetan sjajni papir; u boji; ima hrpu slika ( rekao bih više nego teksta :lol: ); 96 str. Po meni, isplati se uzeti. Što se tiče kvalitete teksta, nemam pojma jer još nisam pročitao.
ja sam baš na CRŠ gledao oću neću kupit.. bum još vidio... pročitaj pa reci dojmove.:lol:

Vorador

Post by Vorador » 26 Nov 2007, 15:42

Wendigo wrote:
Vorador wrote:Izašla knjiga o Zagoru na kioske. 49 kn; malo veći format od standardnog Bonellija; deblje korice; OK uvez; kvalitetan sjajni papir; u boji; ima hrpu slika ( rekao bih više nego teksta :lol: ); 96 str. Po meni, isplati se uzeti. Što se tiče kvalitete teksta, nemam pojma jer još nisam pročitao.
ja sam baš na CRŠ gledao oću neću kupit.. bum još vidio... pročitaj pa reci dojmove.:lol:
uh, trenutno čitam drugu knjigu pa mi se neda prekidati kontinuitet. pročitat će već netko. ali ovako na letimično čitanje djeluje mi kako simpatična zabava za fanove.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Nov 2007, 18:45

Moglo se tu napisati za pristojnu knigu od kojih 280 stranica da se netko malo bolje potrudio...samo za velike fanove Zagora 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Vorador

Post by Vorador » 26 Nov 2007, 18:49

dr_gonzo wrote:Moglo se tu napisati za pristojnu knigu od kojih 280 stranica da se netko malo bolje potrudio...samo za velike fanove Zagora 8)
Ovo je ionako išao kao besplatni dodatak jednoj epizodi Zg. u It. pa je još i savim solidno, šareno, zabavno. A sad da se knjiga od 280 str. dijeli badava...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Nov 2007, 23:31

Vorador wrote:
dr_gonzo wrote:Moglo se tu napisati za pristojnu knigu od kojih 280 stranica da se netko malo bolje potrudio...samo za velike fanove Zagora 8)
Ovo je ionako išao kao besplatni dodatak jednoj epizodi Zg. u It. pa je još i savim solidno, šareno, zabavno. A sad da se knjiga od 280 str. dijeli badava...
Dobro si rekao...besplatni...a oni ga prodaju za 49kn (nemojte misliti da se punim na cijenu ili što drugo :wink: )...
Trebalo je tu još teksta ubaciti, jer Zagor za 40 godina zaslužuje mnogo više...

Možda krivo razmišljam, ali pošto sam veliki fan Zagora on sam je zaslužio tvrde korice i više teksta (a bogme i veći format, pa da tako uživamo u crtežima)...

Sve u svemu monografija će zauzeti počasno mjesto u mom hramu od sobe tj. onom djelu ormara gdje su svi stripovi :wink:

Eh, da ne kažem ja da se dijeli ta knjiga od 280 strana badava...nek ima pristojnu cijenu od kojih 120 -180kn....neće mi biti problem dati takvu lovu

- Charles Bukowski -

Vorador

Post by Vorador » 26 Nov 2007, 23:43

dr_gonzo wrote:
Vorador wrote:
Dobro si rekao...besplatni...a oni ga prodaju za 49kn (nemojte misliti da se punim na cijenu ili što drugo :wink: )...
Trebalo je tu još teksta ubaciti, jer Zagor za 40 godina zaslužuje mnogo više...

Možda krivo razmišljam, ali pošto sam veliki fan Zagora on sam je zaslužio tvrde korice i više teksta (a bogme i veći format, pa da tako uživamo u crtežima)...

Sve u svemu monografija će zauzeti počasno mjesto u mom hramu od sobe tj. onom djelu ormara gdje su svi stripovi :wink:

Eh, da ne kažem ja da se dijeli ta knjiga od 280 strana badava...nek ima pristojnu cijenu od kojih 120 -180kn....neće mi biti problem dati takvu lovu
Ma bit će još jedan poseban dodatak u novom specijalu u boji na 64 stranice. Što se Zagora tiče, stvarno dosta.

Freddy

Post by Freddy » 26 Nov 2007, 23:59

kupujem sigurno....moram imat sve
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Mshai

Post by Mshai » 27 Nov 2007, 02:30

Freddy wrote:...reko je da če doći sredinom 12.mj.
Zvao sam ih ja prije par dana oko stripa 30 days of night - nova major posiljka im stize prvi tjedan u 12.mj. Pokusajte vec onda da se ne proda. :wink:
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]

Vorador

Post by Vorador » 27 Nov 2007, 14:02

Izašao Zagor Specijal u boji. Br. 500, Indijanska magija + posebna knjižica na 64 str. s tekstovima o Zagoru, njegovim autorima i svijetu i s popisima i svim naslovnicama Zagora od LMSa do Ludensa. Na kraju knjige ima i galerija s Ferrijevim crtežima.

dodo

Post by dodo » 27 Nov 2007, 14:16

Vorador wrote:Izašao Zagor Specijal u boji. Br. 500, Indijanska magija + posebna knjižica na 64 str. s tekstovima o Zagoru, njegovim autorima i svijetu i s popisima i svim naslovnicama Zagora od LMSa do Ludensa. Na kraju knjige ima i galerija s Ferrijevim crtežima.
daj mi više odgovori želiš se ti mjenjat za filmove ili ne. :wink:
nemoj me vuč za nos. :evil:
prvo mi kažeš da očeš a onda ne odgovaraš na poruke. :evil:
ako nečeš reci neču, jer ima tu drugih kojima sam obečao :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Nov 2007, 14:35

Vorador wrote:Izašao Zagor Specijal u boji. Br. 500, Indijanska magija + posebna knjižica na 64 str. s tekstovima o Zagoru, njegovim autorima i svijetu i s popisima i svim naslovnicama Zagora od LMSa do Ludensa. Na kraju knjige ima i galerija s Ferrijevim crtežima.
super, to kupujem definitivno.

Vorador

Post by Vorador » 27 Nov 2007, 14:43

dodo wrote:
daj mi više odgovori želiš se ti mjenjat za filmove ili ne. :wink:
nemoj me vuč za nos. :evil:
prvo mi kažeš da očeš a onda ne odgovaraš na poruke. :evil:
ako nečeš reci neču, jer ima tu drugih kojima sam obečao :wink:
Ovako, poruku mi nisi poslao nikakvu jer bi ti odgovorio. Nikoga s foruma nisam zajebo u razmjeni ( s nekima se mjenjao i više puta) pa zašto misliš da te vučem za nos i da te oću zajebat. Rekao sam da ću ti javit kad sve presnimim i da sam jučer počeo. Presnimio sam do sada 3 DVDa. Ako si nestrpljiv to je tvoja stvar, strpi se, dobit ćeš filmove.
PS Bio si mi prije poslao neku poruku ( očito zajeb; nekom drugom si slao ) da nisi zadovoljan, da je dogovor bio mukotrpan i da taj netko kome si slao ne kaže nekome drugome to ( možda meni?). Kada sam te pitao o čemu je riječ nisi odgovorio. Btw nije mi nemjera da se svađam, nego eto, malo si me uvrjedio.

Sorry za offtopic.

Post Reply