Sličnosti...

nadam se da ipak u filmu lik ne sere previše..moram imat manje ili isto rečenica nego Riddick u Planet Tame..ako bude više...joooj..Dragonrage wrote:Izgleda odlično...iako sam čuo od poznanika koji je već gledao film da je film prosječan...ono da je on očekivao više akcije, nasilja i tako to...da lik hitmana nije cool iako to želi biti i da previše priča,. No opet...on nije igrao ni jednu igru iz Hitman serijala, pa mu je zato možda film bio tek prosječan...
E pa navodno ima više...ali to mi niš ne znači. Priča on dosta i u igri...za vrijeme animacija...A$H wrote:nadam se da ipak u filmu lik ne sere previše..moram imat manje ili isto rečenica nego Riddick u Planet Tame..ako bude više...joooj..Dragonrage wrote:Izgleda odlično...iako sam čuo od poznanika koji je već gledao film da je film prosječan...ono da je on očekivao više akcije, nasilja i tako to...da lik hitmana nije cool iako to želi biti i da previše priča,. No opet...on nije igrao ni jednu igru iz Hitman serijala, pa mu je zato možda film bio tek prosječan...
Ma opčenito kritike nisu nekaj. Film je dobio negdje 10 na rotten tomatoes(to je brutalno),a gledatelji su bili blaži i dali filmu negdje 6 na imdbu(što nije loše).Dragonrage wrote:Evo prva recenzija na hrvatskom na koju sam naletio i nije baš obečavajuća...
Opet se ponavlja ono šta sam već čuo, da lik previše priča a premalo puca...![]()
![]()
![]()
http://www.zuti-titl.com/f-g-h-i-j/hitman-2007.html
Ma i kod mene tako, ali stvar je šta ja i ova ekipa sa žutog titla kod nekih filmova imamo jako slična ukus pa se bojim da neće biti i kod ovoga tako heheUnreal wrote:Ma opčenito kritike nisu nekaj. Film je dobio negdje 10 na rotten tomatoes(to je brutalno),a gledatelji su bili blaži i dali filmu negdje 6 na imdbu(što nije loše).Dragonrage wrote:Evo prva recenzija na hrvatskom na koju sam naletio i nije baš obečavajuća...
Opet se ponavlja ono šta sam već čuo, da lik previše priča a premalo puca...![]()
![]()
![]()
http://www.zuti-titl.com/f-g-h-i-j/hitman-2007.html
Ma pogledat ću film i dati svoj vlastiti zaključak.