1001 Komentar

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Freddy

Post by Freddy » 21 Nov 2007, 13:48

dr_gonzo wrote:
Freddy wrote:Gonzo-reko si za thing da je najbolji SF film svih vremena,je ali uz Aliena
Najbolji je za mene...Alien je tek treći poslije Blade Runnera (ali hej to je ipak samo moj izbor :wink: vjerujem da je tvoj drugačiji 8) )
pa ja se isto slažem za Thing,sam sam napisao da je uz Aliena ravnopravan
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Nov 2007, 09:16

Odličan izbor Unreal...to sam i ja mislio staviti kad tad. Zbilja jedna od boljih, originalnijih i luđih akcijskih filmova u posljednjih nekoliko godina..usudio bih se reći još od pojave Matrixa nije bilo nešto tako dobro u akcijskom žanru...ako ne i ranije :D :D

Unreal

Post by Unreal » 23 Nov 2007, 20:57

Dragonrage wrote:Odličan izbor Unreal...to sam i ja mislio staviti kad tad. Zbilja jedna od boljih, originalnijih i luđih akcijskih filmova u posljednjih nekoliko godina..usudio bih se reći još od pojave Matrixa nije bilo nešto tako dobro u akcijskom žanru...ako ne i ranije :D :D
Crank je bolji film od Matrixa. Matrix je bio cool u vrjeme kada je došao,a danas je film mi pomalo gay :lol: Svakako Crank šiša sve što je došlo od akcijskog žanra u par godina :mrgreen: . Jedva čekam dvojku i volio bi vidjeti ovaj film Game s Gerard Butler kojega su napravili Mark Neveldine i Brian Taylor(scenaristi i redatelji Cranka kao i dolazečeg nastavka)

A$H

Post by A$H » 23 Nov 2007, 22:55

Unreal wrote:
Dragonrage wrote:Odličan izbor Unreal...to sam i ja mislio staviti kad tad. Zbilja jedna od boljih, originalnijih i luđih akcijskih filmova u posljednjih nekoliko godina..usudio bih se reći još od pojave Matrixa nije bilo nešto tako dobro u akcijskom žanru...ako ne i ranije :D :D
Crank je bolji film od Matrixa. Matrix je bio cool u vrjeme kada je došao,a danas je film mi pomalo gay :lol: Svakako Crank šiša sve što je došlo od akcijskog žanra u par godina :mrgreen: . Jedva čekam dvojku i volio bi vidjeti ovaj film Game s Gerard Butler kojega su napravili Mark Neveldine i Brian Taylor(scenaristi i redatelji Cranka kao i dolazečeg nastavka)
nikako,a to da je bolji od akcića u zadnjih 8-9(koliko ima da je snimljen Matrix) godina isto nikako...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2007, 08:47

A$H wrote:
Unreal wrote:
nikako,a to da je bolji od akcića u zadnjih 8-9(koliko ima da je snimljen Matrix) godina isto nikako...
potpisujem. :wink: Meni crank ima lošu akciju nego matrix... Ma ja sam se prvi put razočarao jer sam očekivao nešto drugo, a drugim gledanjem je baš cool film. :D
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Nov 2007, 11:09

Ma Matrix je preisfuran i prestiliziran već...Crank je daleko luđi film od Mtrixa...nabrijaniji, otiginalan...ma diže adrenalin sam tak...a Matrix me sa već nakon tolikih godina i gledanja nekako počeo uspavljivati...evo zadnji put kad sam ga gledao na Tv-u bio mi je već pomalo dosadan...

Unreal

Post by Unreal » 26 Nov 2007, 13:30

Dragonrage wrote:Ma Matrix je preisfuran i prestiliziran već...Crank je daleko luđi film od Mtrixa...nabrijaniji, otiginalan...ma diže adrenalin sam tak...a Matrix me sa već nakon tolikih godina i gledanja nekako počeo uspavljivati...evo zadnji put kad sam ga gledao na Tv-u bio mi je već pomalo dosadan...
E baš zato mi je Crank malo bolji od Matrixa :lol: . Matrix mi je prvi put bio dobar zbog orginalnosti,ali danas mi je dosadan.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Nov 2007, 17:13

hm, meni je taj život je lijep precijenjen, benigni mi ide na živce...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 26 Nov 2007, 18:01

Dragonrage wrote:Ma Matrix je preisfuran i prestiliziran već...Crank je daleko luđi film od Mtrixa...nabrijaniji, otiginalan...ma diže adrenalin sam tak...a Matrix me sa već nakon tolikih godina i gledanja nekako počeo uspavljivati...evo zadnji put kad sam ga gledao na Tv-u bio mi je već pomalo dosadan...
a woow i kad Crank pogledaš/am toliko puta koliko si/sam Matrix isto će ti/mi bit dosadan...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Nov 2007, 18:12

matrix mi je svejedno i dalje puno bolji. :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Nov 2007, 19:03

A$H wrote:
a woow i kad Crank pogledaš/am toliko puta koliko si/sam Matrix isto će ti/mi bit dosadan...
Ne znam baš...možda ne, možda da, ali nije stvar u samom gledanju filma bezbroj puta već u ritmu filma...oni fakat dobri filmovi se nikad ne bi smjeli "izlizati" kao što se meni recimo "Dobar, Loš, Zao", "Prljavi Harry", "Hard Boiled", "Hard target" i mnogi drugi nisu...
john_constantine wrote:matrix mi je svejedno i dalje puno bolji. :wink:
Ma kurac je bolji...dobar je,revolucionaran u svoje vrijeme (iako je i to upitno) i daleko od toga da ga ne bih preporučio za gledanje, no na kraju krajeva je ipak s vremenom postao jednostavno precijenjen :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Nov 2007, 19:09

Dragonrage wrote:
A$H wrote:
Ne znam baš...možda ne, možda da, ali nije stvar u samom gledanju filma bezbroj puta već u ritmu filma...oni fakat dobri filmovi se nikad ne bi smjeli "izlizati" kao što se meni recimo "Dobar, Loš, Zao", "Prljavi Harry", "Hard Boiled", "Hard target" i mnogi drugi nisu...
john_constantine wrote:matrix mi je svejedno i dalje puno bolji. :wink:
Ma kurac je bolji...dobar je,revolucionaran u svoje vrijeme (iako je i to upitno) i daleko od toga da ga ne bih preporučio za gledanje, no na kraju krajeva je ipak s vremenom postao jednostavno precijenjen :wink:
:P :P

ma meni je crank solidan film s par fora kao seks u javnosti i crnog humora, ali nema takvu akciju kao matrix, npr. neponovljivu scenu s minigunom. A priča je puno kompleksnija, a crank skoro da niti nema nekakvu priču. Ja bi prije rekao da je crank precijenjen nego matrix. :oops:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Nov 2007, 19:18

john_constantine wrote:
ma meni je crank solidan film s par fora kao seks u javnosti i crnog humora, ali nema takvu akciju kao matrix, npr. neponovljivu scenu s minigunom. A priča je puno kompleksnija, a crank skoro da niti nema nekakvu priču. Ja bi prije rekao da je crank precijenjen nego matrix. :oops:
Daleko je Crank od "samo par fora"...Crank je pun originalnih ideja i situacija prije nikad viđenih na filmu, dok su scene poput miniguna iz Matrixa već mnogo puta isfurane i viđene ranije i kasnije ("Django", "Terminator 2", "Predator", "Superman Returns"...).
Priča također nije ništa posebno niti originalna...već viđena ranije, samo su tada ljudi ostali zasljepljeni viđenim, no kasnije su na površinu počeli izranjati raznorazni izvori ("They Live", "Dark City", "Ghost in The Shell", "Akira", "Blade" itd.). Ono što je Matrix uveo novo kod priče u donosu na spomenute naslove je filoziofija, ništa više, a ne kopleksnost. "Crank ima jednostavnu priču, ali originalnu (doduše izvorište vuče iz "Speeda", ali opet...to je samo kostur priče) i efektnu...odlično ispričanu i režiranu... :wink: :oops:

Unreal

Post by Unreal » 26 Nov 2007, 19:51

Neznal dali sam ja jedini koj smatra da je Matrix djelom posrao akcijski žanara jer nakon tog filma nije bilo baš puno onako staromodnih akcića kakvi su bili u 80tima i 90tiima ,nego je došlo hrpetina slow motion,special effect akcijskih filmova sa dosadnim likovima. :lol:

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 26 Nov 2007, 19:55

pogledao sam nekih 80% filmova koji su za sada stavljeni na popis, s vecinom se slazem da bi tu trebali biti, a opet s nekima bas i ne :lol:

Post Reply