john_constantine wrote: ↑08 Jan 2022, 16:55
Michel: a koja je poanta ili smisao toga? Hoćeš reći da transeksualne osobe nisu ljudi?
Ne znam otkuda takvi zaključci ali poanta je nemoral i blud, nakaradnost, sodoma i gomora. Naravno da u normalnom društvu transići nisu nešto normalno koliko god se oni ili one predstavljali da je normalno pa za razliku od homoseksualizma (isto nešto nenoramlno) ovo je barem priznato od znanstvene zajednice da transeksualnost nije normalna jer usprkos svim operacijama koje ti ljudi imaju, oni ne mogu promijeniti BIOLOGIJU jer mi muški imamo XY kromosome dok ženske imaju XX kromosome i sad zamisli neka ženska želi postat muškarac. On će to postat pomoću operacija i ličit će na muškarca, ali činjenica će i dalje ostat da BIOLOŠKI ona je i dalje žena zbog XX kromosama. Isto vrijedi obrnuto. Jel ti znaš da najviše samoubojstava ima među transićima. Pa nije to slučajno, to su nesretni ljudi. Njima jednostavno treba pomoć ali danas se o tome ne priča već se samo promovira.
Poanta svega je dragi Cons da su svi moćnici sotonisti i pedofili i uopće ne treba biti čudno da ih onda zanima homoseksualnost i transeksualnost da unište brak, i promoviraju svoje boleštine. To je 21. stoljeće plus transhumanizam. To je valjda svakome očito da se promovira što god okreneš. I opet ponavljam, pogledaj samo ovu drugu Melindu, to nema jebene šanse da je ženska osoba.
Evo još za tebe nešto

Lijepo društvo, zar ne? Otvori oči, ne treba te uopće biti sram vjerovat u ovakve stvari, pedofilski biznis i sve što oni promoviraju je stvarno i to se događa no oni drže mainstrem medije zbog kojih prave i stvarne vijesti ne dolaze do malog čovjeka, a većina ljudi gledaju mainstrem medije i stvaraju svoje mišljenje na temelju toga. Normalno da ovvakve stvari nećeš tako vidjeti jer ne ide njima u prilog. I zapamti, to su ljudi koji imaju milijarde na računu, zar zbilja misliš da je njima stalo do nas. Ja shvaćam da u neke stvari ne vjeruješ i ok ali kad govorimo o ovim realnim zavjeravama, to je toliko očito da je istina.
Na vedriju stranu ono što mi je zbilja izmamilo smješak danas Pogrebnik 3 napokon fibra izdala
https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/po ... janac/754/
John_Ryder wrote: ↑08 Jan 2022, 18:59
A onda je i Angela Merkel transić.
Neznam za nju iskreno nisam je dovoljno istraživao ali ono što znam da je povezana sa Hitlerom.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"