Čemu te podjele?Michel wrote: ↑07 Dec 2021, 21:38I dalje ne shvaćam na čijoj si ti strani. Nema ovdje sredine. Ako ne vjeruješ u ovu zavjeru, onda si jednostavno na strani elite i tih bogataša. Samo mi je čudno onda što nisi primio cjepivo te fore 'zdrav sam ne treba mi' nisu za one koji su za cjepiva već oni koji su protiv a opet si mi čudan da nisi dvostruki agent controled oposition. Vrijeme ti curi, odluči ili si s njima, ili si s nama.
Mediji i covid
-
John_Ryder
Re: Mediji i covid
- john_constantine
Istina. To je isto prisila. Ako nije na tvojoj strani, onda je negativac. Nije ništ drugačije od nacističkog razmišljanja.John_Ryder wrote: ↑07 Dec 2021, 23:57Čemu te podjele?Michel wrote: ↑07 Dec 2021, 21:38I dalje ne shvaćam na čijoj si ti strani. Nema ovdje sredine. Ako ne vjeruješ u ovu zavjeru, onda si jednostavno na strani elite i tih bogataša. Samo mi je čudno onda što nisi primio cjepivo te fore 'zdrav sam ne treba mi' nisu za one koji su za cjepiva već oni koji su protiv a opet si mi čudan da nisi dvostruki agent controled oposition. Vrijeme ti curi, odluči ili si s njima, ili si s nama.
Tak su i nacisti govorili. Ili si protiv židova ili nisi. Nema sredine...
Michel puši karu.
- Michel
Znači s elitom si. Ok, od danas te gledam kao njihovog agenta. Kasnije NOVA ISTINA ima dosta toga.John_Ryder wrote: ↑07 Dec 2021, 23:57Čemu te podjele?Michel wrote: ↑07 Dec 2021, 21:38I dalje ne shvaćam na čijoj si ti strani. Nema ovdje sredine. Ako ne vjeruješ u ovu zavjeru, onda si jednostavno na strani elite i tih bogataša. Samo mi je čudno onda što nisi primio cjepivo te fore 'zdrav sam ne treba mi' nisu za one koji su za cjepiva već oni koji su protiv a opet si mi čudan da nisi dvostruki agent controled oposition. Vrijeme ti curi, odluči ili si s njima, ili si s nama.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA O SINA TI MILOGA TI SI PUKOMichel wrote: ↑09 Dec 2021, 18:52Znači s elitom si. Ok, od danas te gledam kao njihovog agenta. Kasnije NOVA ISTINA ima dosta toga.John_Ryder wrote: ↑07 Dec 2021, 23:57Čemu te podjele?Michel wrote: ↑07 Dec 2021, 21:38I dalje ne shvaćam na čijoj si ti strani. Nema ovdje sredine. Ako ne vjeruješ u ovu zavjeru, onda si jednostavno na strani elite i tih bogataša. Samo mi je čudno onda što nisi primio cjepivo te fore 'zdrav sam ne treba mi' nisu za one koji su za cjepiva već oni koji su protiv a opet si mi čudan da nisi dvostruki agent controled oposition. Vrijeme ti curi, odluči ili si s njima, ili si s nama.
- john_constantine
Ma ti si loš čovjek. Ćao.Michel wrote: ↑09 Dec 2021, 18:52Znači s elitom si. Ok, od danas te gledam kao njihovog agenta. Kasnije NOVA ISTINA ima dosta toga.John_Ryder wrote: ↑07 Dec 2021, 23:57Čemu te podjele?Michel wrote: ↑07 Dec 2021, 21:38I dalje ne shvaćam na čijoj si ti strani. Nema ovdje sredine. Ako ne vjeruješ u ovu zavjeru, onda si jednostavno na strani elite i tih bogataša. Samo mi je čudno onda što nisi primio cjepivo te fore 'zdrav sam ne treba mi' nisu za one koji su za cjepiva već oni koji su protiv a opet si mi čudan da nisi dvostruki agent controled oposition. Vrijeme ti curi, odluči ili si s njima, ili si s nama.
Michel puši karu.
- Michel
Bratko, nemoj da sereš. Kasnije NOVA ISTINA od jučerJohn_Ryder wrote: ↑09 Dec 2021, 21:40AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA O SINA TI MILOGA TI SI PUKO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
John_Ryder
Samo rokaj pametno, baš sam si kavicu skuhao.Michel wrote: ↑10 Dec 2021, 16:34Bratko, nemoj da sereš. Kasnije NOVA ISTINA od jučer
- hitman_4
-
John_Ryder
- john_constantine
- Michel
Ryder bi odmah uzeo tih 500 da naši nude. Pa samo to sa parama bi trebalo svakom biti sumnjivo gdje se daju pare ako uzmeš cjepivo koja komedija. Dobiješ besplatno cjepivo i još dobiješ novce. Ništa čudno Consu i cijepljenjima.
6. doza

U Austriji ludilo. Treći premijer u dva mjeseca

Ono kad ne znaš kaj možeš reći... - naravno našem dragom Consu i dalje nije niš sumnjivo a gdje ćeš većeg dokaza sad od ovog

Još jedan apel za pomoć iz Austrije, a povodom najave uvođenja novog pravila o kažnjavanju nevakcinisanih od početka nove 2022. godine...

Taj faktograf je rijetko ljigava stranica, baš ljige od ljudi ga vode volio bi znati tko ga vodi ali već su više puta raskrinkani.

OVDE NEKO LAŽE - PROSUDITE SAMI

6. doza
A što reći o ovom
Insiderske informacije

U Austriji ludilo. Treći premijer u dva mjeseca
Republikancima se priključili i neki demokrati: Senat srušio Bidenov plan o obaveznom cijepljenju
Sa prijevodom must see
Video diljem svijeta kako se ljudi ruše od cjepiva UPOZORENJE NEKA NE GLEDAJU CIJEPLJENJI SA HORRORHR jer bi mogli imati problema sa srcem.
Jako inspirativna poruka cijelom svijetu
PLANDEMIC 2 imate prijevod must see
SRBIJA - umrli nakon cjepiva

Ono kad ne znaš kaj možeš reći... - naravno našem dragom Consu i dalje nije niš sumnjivo a gdje ćeš većeg dokaza sad od ovog
Mojmira opet govori istinu
Da nam nije Cons doktor Ednan

Još jedan apel za pomoć iz Austrije, a povodom najave uvođenja novog pravila o kažnjavanju nevakcinisanih od početka nove 2022. godine...
Covid kultJedan novinar upitao je Sahina bi li ljudi trebali uzeti „booster“ dozu sada nakon što su primili dvije doze ili bi trebali pričekati na cjepivo specifično za Omikron, a Sahin je rekao da je “vrlo jasno” da trebaju uzeti sve, a što znači da bi ljudi potencijalno morali napraviti ukupno šest uboda.
https://provjeri.hr/zasad-samo-sest-doz ... -omikrona/

Taj faktograf je rijetko ljigava stranica, baš ljige od ljudi ga vode volio bi znati tko ga vodi ali već su više puta raskrinkani.

OVDE NEKO LAŽE - PROSUDITE SAMI
BOLESNO!!!
Još jedan u nizu dobrih govora Sinčića. On je baš dobar govornik, podsjeća na neke velikane koji su na sličan i razumljiv način govorili.

- john_constantine
-
John_Ryder
Mišel si stvarno daje truda.Ja znam da ću sina nazvat Covid a kćer Covida.

-
John_Ryder
500 eura? U jbt, ja bi primio 5 doza i za 100 kuna.Baš mi je seksi to.
- john_constantine
Ne,ne,ne... Sina covid, a kćer corona.John_Ryder wrote: ↑12 Dec 2021, 11:59Mišel si stvarno daje truda.Ja znam da ću sina nazvat Covid a kćer Covida.![]()
![]()
![]()
Michel puši karu.