joj kad se sjetim tog filma.gledao sam ga na hrt ima več 10g..i baš sam kanio da na imdb nađem link..znam da mi je ostao u lošem sječanju..A$H wrote:http://www.imdb.com/title/tt0096046/ neznam kako je dobio takvu ocijenu nijebaš tako dobar..
Koji ste horror zadnji gledali?
- dr mladjo
- dodo
super film imam ga nažalost samo na vhs. ali skinut ču ja to moram,jer mi je ok film,pa ču onda nekom poklonit vhs.dr mladjo wrote:joj kad se sjetim tog filma.gledao sam ga na hrt ima več 10g..i baš sam kanio da na imdb nađem link..znam da mi je ostao u lošem sječanju..A$H wrote:http://www.imdb.com/title/tt0096046/ neznam kako je dobio takvu ocijenu nijebaš tako dobar..
- HorrorHR
- Site Admin
Baš tako nešto, deset godina ako ne čak i koju godinu više. Imao ga snimljenog i onda mi prije 8-9 godina negdje netragom nestao...dr mladjo wrote:joj kad se sjetim tog filma.gledao sam ga na hrt ima več 10g..i baš sam kanio da na imdb nađem link..znam da mi je ostao u lošem sječanju..A$H wrote:http://www.imdb.com/title/tt0096046/ neznam kako je dobio takvu ocijenu nijebaš tako dobar..
- metallicat
jel ja to čujem vhs, poklonit?dodo wrote:super film imam ga nažalost samo na vhs. ali skinut ču ja to moram,jer mi je ok film,pa ču onda nekom poklonit vhs.dr mladjo wrote:joj kad se sjetim tog filma.gledao sam ga na hrt ima več 10g..i baš sam kanio da na imdb nađem link..znam da mi je ostao u lošem sječanju..A$H wrote:http://www.imdb.com/title/tt0096046/ neznam kako je dobio takvu ocijenu nijebaš tako dobar..

- dr mladjo
- metallicat
- dodo
ok. koliko daješ po kazeti imam ih dosta puno ,ono ljepa kolekcija.sorry tu se nalazi i neki sf i fantasy filmovi.ako umeš dosta neke ču ti dati na poklon.metallicat wrote:prodaj mi vhsdodo wrote:kad snimim divx poklanjam vhs they live. a imam još puno horrora(250) koji mi smetaju na kazetama pa ču se i njih riješavati,kad snimim divx.plz, skupljam ih. napiši što imaš od njih i za koliko...
- A$H
ne laži horror taj si mi film ti snimio..HorrorHR wrote:Baš tako nešto, deset godina ako ne čak i koju godinu više. Imao ga snimljenog i onda mi prije 8-9 godina negdje netragom nestao...dr mladjo wrote:joj kad se sjetim tog filma.gledao sam ga na hrt ima več 10g..i baš sam kanio da na imdb nađem link..znam da mi je ostao u lošem sječanju..A$H wrote:http://www.imdb.com/title/tt0096046/ neznam kako je dobio takvu ocijenu nijebaš tako dobar..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
pričamo sada o dragocjenom mediju zvanom VHSA$H wrote:ne laži horror taj si mi film ti snimio..
btw bilo je i na 4-5 stranice u jednoj od Fangoria o filmu - si čitao to?
- Boby
Pogledah "Hostel II". Nakon "Death Proofa" još jedno razočaranje. Film ima neke bolje trenutke ali u cjelini je besmislen i na rubu komičnosti. Kao da Roth nije znao dali želi snimiti horror ili nešto drugo pa je ubacio svašta po malo. Osobito me je smetao detaljan prikaz organizacije koja se bavi lovom na ljude; mogao je još ubaciti da imaju vlastite avione s vlastitim reklamama. Sve skupa, film ostavlja dojam kao da sam odjednom pogledao gore horror, epizodu neke od novih serija koje se prikazuju na našim programima, putopisno-turistički film o nekoj selendri, loš teen film i nekakvu neukusnu parodiju.
Čak sam išao gledati dodatke na kojima se kuži da tip i ne razmišlja najpametnije. Smeta ga kaj su mu u Njemačkoj izbacili neke od scena tjekom kino projekcije i govori kako se radi o zemlji koja je radila namještaj od ljudi. Pa jebote, onda se zgražaj prilikom bilo koje prodaje morala zemlje koja je jedina uporabila atomsku bombu nad nedužnim civilima; i to 2 puta. Koja je ujedno ne tako davno po naputku vlastite administracije provodila torturu nad ratnim zarobljenicima. Eto, tip mi se čini i kao osoba bezvezan a kolko sam do sada čuo nisam jedini
Čak sam išao gledati dodatke na kojima se kuži da tip i ne razmišlja najpametnije. Smeta ga kaj su mu u Njemačkoj izbacili neke od scena tjekom kino projekcije i govori kako se radi o zemlji koja je radila namještaj od ljudi. Pa jebote, onda se zgražaj prilikom bilo koje prodaje morala zemlje koja je jedina uporabila atomsku bombu nad nedužnim civilima; i to 2 puta. Koja je ujedno ne tako davno po naputku vlastite administracije provodila torturu nad ratnim zarobljenicima. Eto, tip mi se čini i kao osoba bezvezan a kolko sam do sada čuo nisam jedini
- jigsaw
Morat ću ga nabaviti i pogledati, baš me zanimaBoby wrote:Pogledah "Hostel II". Nakon "Death Proofa" još jedno razočaranje. Film ima neke bolje trenutke ali u cjelini je besmislen i na rubu komičnosti. Kao da Roth nije znao dali želi snimiti horror ili nešto drugo pa je ubacio svašta po malo. Osobito me je smetao detaljan prikaz organizacije koja se bavi lovom na ljude; mogao je još ubaciti da imaju vlastite avione s vlastitim reklamama. Sve skupa, film ostavlja dojam kao da sam odjednom pogledao gore horror, epizodu neke od novih serija koje se prikazuju na našim programima, putopisno-turistički film o nekoj selendri, loš teen film i nekakvu neukusnu parodiju.
- Boby
Uzmi u obzir da sam jedan od onih kaj je jedinicu smatrao dobrim horroromjigsaw wrote:Morat ću ga nabaviti i pogledati, baš me zanimaBoby wrote:Pogledah "Hostel II". Nakon "Death Proofa" još jedno razočaranje. Film ima neke bolje trenutke ali u cjelini je besmislen i na rubu komičnosti. Kao da Roth nije znao dali želi snimiti horror ili nešto drugo pa je ubacio svašta po malo. Osobito me je smetao detaljan prikaz organizacije koja se bavi lovom na ljude; mogao je još ubaciti da imaju vlastite avione s vlastitim reklamama. Sve skupa, film ostavlja dojam kao da sam odjednom pogledao gore horror, epizodu neke od novih serija koje se prikazuju na našim programima, putopisno-turistički film o nekoj selendri, loš teen film i nekakvu neukusnu parodiju.
- jigsaw
OkBoby wrote:Uzmi u obzir da sam jedan od onih kaj je jedinicu smatrao dobrim horroromjigsaw wrote:Morat ću ga nabaviti i pogledati, baš me zanimaBoby wrote:Pogledah "Hostel II". Nakon "Death Proofa" još jedno razočaranje. Film ima neke bolje trenutke ali u cjelini je besmislen i na rubu komičnosti. Kao da Roth nije znao dali želi snimiti horror ili nešto drugo pa je ubacio svašta po malo. Osobito me je smetao detaljan prikaz organizacije koja se bavi lovom na ljude; mogao je još ubaciti da imaju vlastite avione s vlastitim reklamama. Sve skupa, film ostavlja dojam kao da sam odjednom pogledao gore horror, epizodu neke od novih serija koje se prikazuju na našim programima, putopisno-turistički film o nekoj selendri, loš teen film i nekakvu neukusnu parodiju.
- metallicat