Stavite onda nekoliko fotki iz tih akcijskih scena
Incident7 (domaća indie produkcija)
- Dragonrage
- marebito
U centru Dubrave.
Vjerojatno ce biti sisa u trecoj epizodi.
Pogledaj moj post ovdje:
http://zuti-titl.com/forum/viewtopic.ph ... c&start=60
Vjerojatno ce biti sisa u trecoj epizodi.
Pogledaj moj post ovdje:
http://zuti-titl.com/forum/viewtopic.ph ... c&start=60
- Dragonrage
Pročitah...uglavnom vidim mnogo, mnogo truda pa čak i novaca je ovdje uloženo...svaka čast!!
Kaj se tiče imdb-a, i kako uploadat film, reči ću ti isto kajs a ti napisao i tamo na forumu...
Dakle marebito preporučam ti da Incident pošalješ slj. godine na RAF...a te još neke druge festivale kao štio su Trash Festival u Varaždonu i Onaj u Velikom Taboru...ne znam točno kak se to zove...pa onda pokušaj ponovno staviti to na imd....onda ga moraju prihvatiti pošto je film vidjelo više ljudi od samo tvojih prijatelja i obitelji...
Inače kao što već reko, ja bih volio dobiti taj DVD...pa ak ti nije bed nađemo se na kavi...možda i kakvu suradnju dogovorimo hehe
Inače ako vam bude trebalo ljudi, posebice ako se budu snimali kakvi fajtovi...ja bih mogao dovesti par ljudi...
Kaj se tiče imdb-a, i kako uploadat film, reči ću ti isto kajs a ti napisao i tamo na forumu...
Dakle marebito preporučam ti da Incident pošalješ slj. godine na RAF...a te još neke druge festivale kao štio su Trash Festival u Varaždonu i Onaj u Velikom Taboru...ne znam točno kak se to zove...pa onda pokušaj ponovno staviti to na imd....onda ga moraju prihvatiti pošto je film vidjelo više ljudi od samo tvojih prijatelja i obitelji...
Inače kao što već reko, ja bih volio dobiti taj DVD...pa ak ti nije bed nađemo se na kavi...možda i kakvu suradnju dogovorimo hehe
Inače ako vam bude trebalo ljudi, posebice ako se budu snimali kakvi fajtovi...ja bih mogao dovesti par ljudi...
- Dragonrage
- A$H
hehe pa večina sa foruma koji su iz Zg-a bi došli...Dragonrage wrote:Pročitah...uglavnom vidim mnogo, mnogo truda pa čak i novaca je ovdje uloženo...svaka čast!!
Inače kao što već reko, ja bih volio dobiti taj DVD...pa ak ti nije bed nađemo se na kavi...možda i kakvu suradnju dogovorimo hehe![]()
![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- A$H
je mi se već dogovorili da ćemo se potuć..Dragonrage wrote:Ja sam za hehehemarebito wrote:Svi zainteresirani su i vise nego dobrodosli.
Inace zadnji 'fight' potrebuje dosta ljudstva za ovu epizodu, pa svi koji su zainteresirani nek se jave na PM.
Snimanje te scene je zakazano za 02.12, nedjelja.![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- Dragonrage
- dragonheart

.
.
.
.
.
.

.
.
.