Last Post Wins !!!11one
- hitman_4
Re: Last Post Wins !!!11one
morat ću nositi naočale. Kako se kreću cijene?
jbte aparatić, naočale pretvorit ću se u Stiv Urkela tj pretvorio sam se
jbte aparatić, naočale pretvorit ću se u Stiv Urkela tj pretvorio sam se

- lemonzoo
Najskuplji je okvir. Ja sam si kupio najskuplji u trgovini kad sam stavljao naočale, ali možeš probrati nešto do 50 eura, bude finih primjera. Staklo mi je po komadu bilo oko 20 eura. Kod ovih što prodaju naočale u pravilu možeš dobiti besplatan pregled da ti odrede dioptriju ako ćeš kod njih kupiti.
Računaj minimalno oko 100 eura za sve.
Ne budi 3,14čkica, nosi ih sa stilom pa nećeš biti Steve Urkel.
- Annabel_Lee
Nemoj tako, evo i ja sam tu.John_Ryder wrote: ↑12 Sep 2020, 15:13Ovdje nema više žena![]()
![]()
![]()
ako si htio ženke, trebao si biti aktivan na forumu od 2007. do 2012.
![]()
Michel, drago mi je da si opet tu, ali zao mi je sto si kroz sve to prolazio. Nadam se da se vise nece ponoviti!
Provjeri vise opcija pa onda odluci, ako imas vremena. Ja sam prve naocale prije desetak godina platila oko 100 eura, u medjuvremenu sam dva puta mijenjala dioptriju (prvi put mi se smanjila, drugi put se vratila na staro xD). Drugi put sam mijenjala i okvir jer sam htjela isprobati plasticni (cijeli dan nosim naocale i one prve bile su mi dosta teske, nazuljala sam uho u pocetku i uvijek mi je na nosu ostajao onaj ruzni trag gdje naocale sjednu). U trenutku kad sam isla to kupiti, stakla su bila na akciji (jedno sam dobila gratis), tako da sam ukupno platila oko 300 kn (prije 2 godine, mislim).
- john_constantine
Još ste dobro prošli. Moje sam dva puta platio od 1800 do 2400 kn prije desetak godina. Ma više je koštala glupost od potamnjivanja stakla na suncu.
Sad bar imaju magnetizirana tamna stakla koje zakačiš na naočale.
Hitman, pa nosi onakve naočale kakve ima tarik Filipović? Nađu se jeftiniji kvalitetni okviri, ne trebaš kupovati "marke". Kao da to netko gleda...
Ionako morati ću i ja na diotpriju. Nosim istu dioptriju već 12 godina. A sve mi se više čini da je na pregledu vida loše napravio svoj posao s tim čitanjem tabli.
Sad bar imaju magnetizirana tamna stakla koje zakačiš na naočale.
Hitman, pa nosi onakve naočale kakve ima tarik Filipović? Nađu se jeftiniji kvalitetni okviri, ne trebaš kupovati "marke". Kao da to netko gleda...
Ionako morati ću i ja na diotpriju. Nosim istu dioptriju već 12 godina. A sve mi se više čini da je na pregledu vida loše napravio svoj posao s tim čitanjem tabli.
Michel puši karu.
- john_constantine
E zanima me nešto... Jedan lik, 5 banki više, kupio je novi tv. I muče ga oči. Ono svrbe ga i peku, a drži razmak od 3 metra. Kao nema opcije na tv i govori o osvjetljenju, bla, bla...
Meni se čini da je ćorav kao šišmiš, pa mu se oči naprežu. Ne vjerujem da tv ima takvu rezoluciju da ga bole oči, kako on tvrdi. S obzirom da je glup, teško je raspravljati s njim o tome. Što vi mislite?
Meni se čini da je ćorav kao šišmiš, pa mu se oči naprežu. Ne vjerujem da tv ima takvu rezoluciju da ga bole oči, kako on tvrdi. S obzirom da je glup, teško je raspravljati s njim o tome. Što vi mislite?
Michel puši karu.
-
John_Ryder
Možda ima konjuktivitis, možda treba maočale, nije problem u TV-u 100%john_constantine wrote: ↑15 Sep 2020, 09:16E zanima me nešto... Jedan lik, 5 banki više, kupio je novi tv. I muče ga oči. Ono svrbe ga i peku, a drži razmak od 3 metra. Kao nema opcije na tv i govori o osvjetljenju, bla, bla...
-
John_Ryder
Pa šta onda, ionako je 70% što pišemo nevezano za filmove/serijeAnnabel_Lee wrote: ↑15 Sep 2020, 07:36Nemoj tako, evo i ja sam tu.John_Ryder wrote: ↑12 Sep 2020, 15:13Ovdje nema više žena![]()
![]()
![]()
ako si htio ženke, trebao si biti aktivan na forumu od 2007. do 2012.
![]()
U zadnje vrijeme vas samo citam jer skoro ni ne gledam nista. Sad sam pripremila nekoliko filmova, ali zaposlila sam se pa mi treba vremena da se prilagodim.
Michel, drago mi je da si opet tu, ali zao mi je sto si kroz sve to prolazio. Nadam se da se vise nece ponoviti!
Provjeri vise opcija pa onda odluci, ako imas vremena. Ja sam prve naocale prije desetak godina platila oko 100 eura, u medjuvremenu sam dva puta mijenjala dioptriju (prvi put mi se smanjila, drugi put se vratila na staro xD). Drugi put sam mijenjala i okvir jer sam htjela isprobati plasticni (cijeli dan nosim naocale i one prve bile su mi dosta teske, nazuljala sam uho u pocetku i uvijek mi je na nosu ostajao onaj ruzni trag gdje naocale sjednu). U trenutku kad sam isla to kupiti, stakla su bila na akciji (jedno sam dobila gratis), tako da sam ukupno platila oko 300 kn (prije 2 godine, mislim).
- hitman_4
znači bolji su plasticni okviriAnnabel_Lee wrote: ↑15 Sep 2020, 07:36Provjeri vise opcija pa onda odluci, ako imas vremena. Ja sam prve naocale prije desetak godina platila oko 100 eura, u medjuvremenu sam dva puta mijenjala dioptriju (prvi put mi se smanjila, drugi put se vratila na staro xD). Drugi put sam mijenjala i okvir jer sam htjela isprobati plasticni (cijeli dan nosim naocale i one prve bile su mi dosta teske, nazuljala sam uho u pocetku i uvijek mi je na nosu ostajao onaj ruzni trag gdje naocale sjednu). U trenutku kad sam isla to kupiti, stakla su bila na akciji (jedno sam dobila gratis), tako da sam ukupno platila oko 300 kn (prije 2 godine, mislim).
vidjet ću koje mi stoje... maa što jeftinije to boljejohn_constantine wrote: ↑15 Sep 2020, 09:12Hitman, pa nosi onakve naočale kakve ima tarik Filipović? Nađu se jeftiniji kvalitetni okviri, ne trebaš kupovati "marke". Kao da to netko gleda...
kud nisam otišao na centriranje kod doktora pavlovića dok je bio živ

- Annabel_Lee
A i to što kažeš.John_Ryder wrote: ↑15 Sep 2020, 12:23Pa šta onda, ionako je 70% što pišemo nevezano za filmove/serije![]()
Hitman, meni jesu bolje jer su lakše. Jedino zato lakše skliznuo s nosa, ali to ovisi što radiš.
- john_constantine
Onda nisi dobro posložila. Ne bi ti smjele skliznuti... Bar meni, jedino što ostane otisak od naočala pored uha...Annabel_Lee wrote: ↑15 Sep 2020, 14:55A i to što kažeš.John_Ryder wrote: ↑15 Sep 2020, 12:23Pa šta onda, ionako je 70% što pišemo nevezano za filmove/serije![]()
Mada su meni zanimljivije teme o filmovima i serijama kad mogu pročitati vaša mišljenja pa ću se pokušati i sama tamo aktivirati.
Hitman, meni jesu bolje jer su lakše. Jedino zato lakše skliznuo s nosa, ali to ovisi što radiš.![]()
Ionako nikad nisam razumio ljude koji skinu naočale i bacaju ih na stol dok jedu... Svaki put se osjećam kao bedak jer pazljivo tretiram svoje naočale...
I hitman, definitivno plastične. Isprobao neki dan staklene, razlika nebo i zemlja...
Michel puši karu.
- john_constantine
Zar ne? Ali ne možeš budali koja omaložava ljude s naočalima i koja ždere tone mrkve godišnje to objasniti. Nositi naočale ili priznati loš vid je za njega smrt.John_Ryder wrote: ↑15 Sep 2020, 12:21Možda ima konjuktivitis, možda treba maočale, nije problem u TV-u 100%john_constantine wrote: ↑15 Sep 2020, 09:16E zanima me nešto... Jedan lik, 5 banki više, kupio je novi tv. I muče ga oči. Ono svrbe ga i peku, a drži razmak od 3 metra. Kao nema opcije na tv i govori o osvjetljenju, bla, bla...
Nek pati.
Michel puši karu.
- Michel
Hvala tiAnnabel_Lee wrote: ↑15 Sep 2020, 07:36
Kakav sam trenutno siguran sam da neće...
I da, meni se isto pokvario vid, lagani očni tlak ali još nisam išao po naočale. Najviše me jebe zbog čitanja jer nekad mi se same od sebe zamagle iako vidim još relativno normalno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Nema gore stvari od tvrdoglavih ljudi po pitanju zdravlja/zubara...john_constantine wrote: ↑15 Sep 2020, 18:39Zar ne? Ali ne možeš budali koja omaložava ljude s naočalima i koja ždere tone mrkve godišnje to objasniti. Nositi naočale ili priznati loš vid je za njega smrt.John_Ryder wrote: ↑15 Sep 2020, 12:21Možda ima konjuktivitis, možda treba maočale, nije problem u TV-u 100%john_constantine wrote: ↑15 Sep 2020, 09:16E zanima me nešto... Jedan lik, 5 banki više, kupio je novi tv. I muče ga oči. Ono svrbe ga i peku, a drži razmak od 3 metra. Kao nema opcije na tv i govori o osvjetljenju, bla, bla...
Nek pati.![]()
-
John_Ryder
Prati li itko Vedrana Bađuna i njegove avanture, i što misli o njemu?
- hitman_4