Četvrti Čovek
- Dragonrage
Četvrti Čovek
Ne znam za vas...ali meni ovo izgleda izvrsno,. Naši susjedi fakat znaju snimiti dobar film (iako nije da je to sad neka novost). Ovo bih si baš volio nabaviti da pogledam...
TRAILER
mene ovako po traileru podsjeća na prvog Bournea...samo sa malo manje akcije...no opet uzbudljivo i nabrijano...
TRAILER
mene ovako po traileru podsjeća na prvog Bournea...samo sa malo manje akcije...no opet uzbudljivo i nabrijano...
- A$H
- dodo
Re: Četvrti Čovek
čuo sam za taj film to je novi film od naših susjeda,nažalost trailer nemogu pogledati nemam quicktime player.sve imam kud baš ovaj nemam.A$H wrote:zainteresiran sam..
- dodo
Re: Četvrti Čovek
ah napokon ga našao stvarno izgleda dobro. tu je trailer sa youtuba za one koji nemaju quicktime isto ko i ja.dodo wrote:čuo sam za taj film to je novi film od naših susjeda,nažalost trailer nemogu pogledati nemam quicktime player.sve imam kud baš ovaj nemam.A$H wrote:zainteresiran sam..
www.youtube.com/watch?v=-vP6ZzDHudg
- Freddy
- horkolerbus
-
GreenHornet
- Dragonrage
Eh...kad sam tražio ovajtopic prije nekog vremena nikako ga naći LOL...
Evo i moje mišljenje od prije par mjeseci...
Četvrti Čovek ak The Fourth Man 4/5 - TRAILER
Srpski triler koji ovako od oka podsjeća na Bourneov Identite (a malo i Memento), no sa tim filmom ga veže samo glavna premisa zapleta - gubitak pamčenja. Sve ostalo je podložno ovom podneblju i ne tako dalekoj (ratnoj) povijesti Balkana. Produkcijski je film izvrstan, gotovo kao da je riječ o Američkoj produkciji. Izvrsna kamera, izvrsna fotografija, atraktivne lokacije, jako dobre pa čak i izvrsne glumačke izvedbe, izvrsna (noir) atmosfera, glazba... Montaža i režija rade izvrsno u prilog prikazivanja amnezije i psihičkog stanja gl. junaka. Akcijske scene su nešto slabije, ali pošto ovaj film i onako ne igra prvenstveno na akciju već na priču, napetost i atmosferu, to je manje važno. Sredina filma je možda malo razvučena a mogao je i u cijelosti slobodno biti kraći za nekih 10-ak min., te sam od samog kraja očekivao nešto više, posebice kad je sve mirisalo na nešto ala "Leon", pa su to ajmo reći najveći minusi filma.
Sve u svemu jako dobar triler s ovih prostora i izvrstan primjer nama Hrvatima kako se može napravit dobar film koji nije nužno ratna/socijalna drama/komedija
Evo i moje mišljenje od prije par mjeseci...
Četvrti Čovek ak The Fourth Man 4/5 - TRAILER
Srpski triler koji ovako od oka podsjeća na Bourneov Identite (a malo i Memento), no sa tim filmom ga veže samo glavna premisa zapleta - gubitak pamčenja. Sve ostalo je podložno ovom podneblju i ne tako dalekoj (ratnoj) povijesti Balkana. Produkcijski je film izvrstan, gotovo kao da je riječ o Američkoj produkciji. Izvrsna kamera, izvrsna fotografija, atraktivne lokacije, jako dobre pa čak i izvrsne glumačke izvedbe, izvrsna (noir) atmosfera, glazba... Montaža i režija rade izvrsno u prilog prikazivanja amnezije i psihičkog stanja gl. junaka. Akcijske scene su nešto slabije, ali pošto ovaj film i onako ne igra prvenstveno na akciju već na priču, napetost i atmosferu, to je manje važno. Sredina filma je možda malo razvučena a mogao je i u cijelosti slobodno biti kraći za nekih 10-ak min., te sam od samog kraja očekivao nešto više, posebice kad je sve mirisalo na nešto ala "Leon", pa su to ajmo reći najveći minusi filma.
Sve u svemu jako dobar triler s ovih prostora i izvrstan primjer nama Hrvatima kako se može napravit dobar film koji nije nužno ratna/socijalna drama/komedija
-
GreenHornet
- Dragonrage
Tako je...samo su mršavi i lepi ljudi poput tebe su pametni i sposobni za takvo nešto...undying wrote:nisam pogledao film a tesko da cu - debeli, nabudjeni i dosadni kojo pokusava da odglumi karakternu facu, mosh mislit.. uzas...
Last edited by Dragonrage on 08 Jan 2009, 18:13, edited 1 time in total.
-
GreenHornet
- Asfodel
- Studeni