više sam puta komentirao na razne postove di hvale da je ta crkinja kao progresivno isl idiotarije. Kada vele da je 21stoljeće , da je vrijeme da negledamo ljude po boji itf... imam običaj komentirati da ih 100% podržavam i da jedva čekam nekog progresivnoga direktora koji će za ulogu martin luther king-a ili Malcom X-a odabrati bijelca. KOliko se mržnje za to dobije je predivnojohn_constantine wrote: ↑11 Sep 2018, 16:57https://www.hcl.hr/vijest/the-witcher-ciri-bame-127336/
A jebem ih blesave. Ako Ciri bude azijatkinja ili druge boje kože, odustajem od serije. Koje nebuloze. Stvarno su predaleko otišli za političkom korektnošću.
A i glupost ta fama oko kingdom come. Jer su samo bijelci. Jbt, tad se nije niti znalo da postoje drugi kontinenti, a kamoli rase.
Što mi je maknulo smješak danas?
- maddjuro
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Lolčina.
Ma totalna glupost. Negdje je čak bilo da je crnac glumio alexandra velikog. Već je onak bila tragikomedija gledati john waynea kao mongolskog ratnika.
Već je dovoljno što su uništili teen titans s starfire. I dark tower. Jer budale imaju prava. Sad je problem što se to iskorištava.
Kao Serena Williams i njezin ispad u tenisu. I to onda postane borba za ženska prava. A ja samo vidim razmaženo derište koje ne zna gubiti. I to da se ne zna kontrolirati. Ono razbijanje reketa joj nije trebalo.
Ma totalna glupost. Negdje je čak bilo da je crnac glumio alexandra velikog. Već je onak bila tragikomedija gledati john waynea kao mongolskog ratnika.
Već je dovoljno što su uništili teen titans s starfire. I dark tower. Jer budale imaju prava. Sad je problem što se to iskorištava.
Kao Serena Williams i njezin ispad u tenisu. I to onda postane borba za ženska prava. A ja samo vidim razmaženo derište koje ne zna gubiti. I to da se ne zna kontrolirati. Ono razbijanje reketa joj nije trebalo.
Michel puši karu.
- maddjuro
uvjeren sam da je jedini razlog to sto je roland bio crnac je , u slučaju da je film dovoljno zaradio za nastavak, da bi onda onu detu mogi staviti da je bjelkinja koja je strašno rasistička. Oni koji su čitali knjigu znaju da je taj lik bio jedna, odnosno jedna od njezinih osobnosti, osoba koja je mrzila bjelce i nazivala ih sve moguće i nemoguće rasističke uvrede. Naravno u hollywoodu samo bjelci mogu biti rasisti.
- john_constantine
Michel puši karu.
- maddjuro
john_constantine wrote: ↑11 Sep 2018, 20:52https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... a/7816479/
a što reći na ovo?
isto ko i ovo
https://www.youtube.com/watch?v=hDPK8ds1D-o
- john_constantine
Kraj dva dugogodišnja prijateljstva. Jebem mu mater, moraš biti govno od čovjeka da nekome govoriš da si dužan jer su te ugostili. Prešao sam i preko toga da su mi okrenuli leđa kad mi je bilo najteže. Pa čak i licemjersko osuđivanje.
A kad sam odlučio prestati trpiti i šutjeti, pa biti iskren, koliki napad na mene. Ja pitam čekaj, ti smiješ izvlačiti stvari iz prošlosti, a ja ne smijem? Ne... Ono prirodno samo kažem: ma onda mi možeš slobodno popušiti kurac.
Isusa ti Boga, nikad nisam gledao ljude po stažu, hijerarhiji, obrazovanju, nego kakvi su ljudi. Odjebao ih za sva vremena. Mogu stvarno dugo slušati gluposti, uđe mi kroz jedno uho i izađe kroz drugo. Ali da stojim dok seru po meni o meni, a nije tako bilo.
Brat mi je bolestan. Sad ima vode u plućima, srca i problemi s stitnjačom nakon što je prebolio rak. I onda slušati osobu zašto ga ne smjestimo u ustanovu? Objasnim zašto i sere po svojemu. Ok... a zašto ti svoje dijete ne ostaviš na pragu ili ga se odrekneš? Već prije nego se rodio, samo govoriš koliki je trošak. Kako te mora voljeti jer puno ulaže u njega. Bujica napada na mene.
Baš imam jezičinu.
A kad sam odlučio prestati trpiti i šutjeti, pa biti iskren, koliki napad na mene. Ja pitam čekaj, ti smiješ izvlačiti stvari iz prošlosti, a ja ne smijem? Ne... Ono prirodno samo kažem: ma onda mi možeš slobodno popušiti kurac.
Isusa ti Boga, nikad nisam gledao ljude po stažu, hijerarhiji, obrazovanju, nego kakvi su ljudi. Odjebao ih za sva vremena. Mogu stvarno dugo slušati gluposti, uđe mi kroz jedno uho i izađe kroz drugo. Ali da stojim dok seru po meni o meni, a nije tako bilo.
Brat mi je bolestan. Sad ima vode u plućima, srca i problemi s stitnjačom nakon što je prebolio rak. I onda slušati osobu zašto ga ne smjestimo u ustanovu? Objasnim zašto i sere po svojemu. Ok... a zašto ti svoje dijete ne ostaviš na pragu ili ga se odrekneš? Već prije nego se rodio, samo govoriš koliki je trošak. Kako te mora voljeti jer puno ulaže u njega. Bujica napada na mene.
Baš imam jezičinu.
Michel puši karu.
- maddjuro
- maddjuro
kad sam vidio da su napravili remake ovoga fenomenalnog filma
- john_constantine
- copycat
- copycat
Debili u mom životu koje sam odjebla fanatična ekipa. Majke mi

- john_constantine
- maddjuro
sto vec par dana nikakve aktivnosti na forumu nevidim...
-
John_Ryder
a nažalost, umire forum...
- maddjuro
pred koji mjesec se ugasio i jedan anime forum koji je svojevremeno bio krcat; imao je cak i real time chat. Ali sada su koliko vidim discord-i u modi