Last Post Wins !!!11one
- dodo
Moje je mišljenje da nečemo izgubiti jedino može biti neriješeno.jigsaw wrote:Kladio se na Hrvatsku...ne smiju me razočaratidodo wrote:ljudi još malo pa tekma engleska vs hrvatska.jedva čekam da nabijemo engleze,barem se nadam tome.
Išli su mi frendovi u Englesku a ja nisam
- jigsaw
Bome ćeš se napušit, utakmica počinje tek u 20,50 na RTL-u.dodo wrote:Moje je mišljenje da nečemo izgubiti jedino može biti neriješeno.jigsaw wrote:Kladio se na Hrvatsku...ne smiju me razočaratidodo wrote:ljudi još malo pa tekma engleska vs hrvatska.jedva čekam da nabijemo engleze,barem se nadam tome.
Išli su mi frendovi u Englesku a ja nisami sad sam živčan pušim cigaru za cigarom u iščekivanju.
- dodo
vjeruj mi danas sam več skino skoro dvije kutije.jigsaw wrote:Bome ćeš se napušit, utakmica počinje tek u 20,50 na RTL-u.dodo wrote:Moje je mišljenje da nečemo izgubiti jedino može biti neriješeno.jigsaw wrote: Kladio se na Hrvatsku...ne smiju me razočarati
Išli su mi frendovi u Englesku a ja nisami sad sam živčan pušim cigaru za cigarom u iščekivanju.
- jigsaw
Ma zašto ne bi još dvije???dodo wrote:vjeruj mi danas sam več skino skoro dvije kutije.jigsaw wrote:Bome ćeš se napušit, utakmica počinje tek u 20,50 na RTL-u.dodo wrote: Moje je mišljenje da nečemo izgubiti jedino može biti neriješeno.
- Freddy
- Freddy
inače ja idem,ali na ovu nisam mogao radi poisla,več sam previše izostao,stalno nešt muljam tak da....
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...