Monografije, knjige o strip junacima i filmskim žanrovima...
- dr_gonzo
Monografije, knjige o strip junacima i filmskim žanrovima...
Uskoro u prodaju monografija o Zagoru - "Tisuću Zagorovih Svjetova"
Kupujem je sigurno...a jel tko šta načuo o ovmoa (koliko stranca, koja je cijena?)
Kupujem je sigurno...a jel tko šta načuo o ovmoa (koliko stranca, koja je cijena?)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
Re: Monografije, knjige o strip junacima i filmskim žanrovim
da je Dylan ili netko treći uzeo bi,ali zagor..dr_gonzo wrote:Uskoro u prodaju monografija o Zagoru - "Tisuću Zagorovih Svjetova"
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy
bio sam u MC neki dan i vidio sam to,kupujem sigurnodr_gonzo wrote:Uskoro u prodaju monografija o Zagoru - "Tisuću Zagorovih Svjetova"
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Dragonrage
A je si onda vidio i koliko košta...opiši malo, koliko debelo, format??Freddy wrote:bio sam u MC neki dan i vidio sam to,kupujem sigurnodr_gonzo wrote:Uskoro u prodaju monografija o Zagoru - "Tisuću Zagorovih Svjetova"
Kupujem je sigurno...a jel tko šta načuo o ovmoa (koliko stranca, koja je cijena?)trenutno u kolekciji zagora imam 533 komada,a dlyana samo 30,makar njega ne skupljam
- Freddy
bio je plakat samo,i pito sam onog starijeg lika,kaj po meni zna najbolje o stripovima i klasičnim filmovima,reko je da če doći sredinom 12.mj.,ali uvjek kad dođem u MC,jedan lik sjedi za kompom,uvjek izgleda ko da da nije spavao tjedan dana,a onaj satriji gospodin kad počne objašnjavat nešto....tolko se uživi,ne može stat,ali barem uvjek nešto novo naučiš od njega
You can kill a rapper, but not his music.
- Dragonrage
a to je Brada...on je u svom nekom svijetu...ponekad je prenaporan i pomalo dosada...a ovaj drugi je vjerojatno Edwin...ili Raul...ali Raul je uvijek veselo raspoložen i s njim si ja volim porazgovarati...Freddy wrote:bio je plakat samo,i pito sam onog starijeg lika,kaj po meni zna najbolje o stripovima i klasičnim filmovima,reko je da če doći sredinom 12.mj.,ali uvjek kad dođem u MC,jedan lik sjedi za kompom,uvjek izgleda ko da da nije spavao tjedan dana,a onaj satriji gospodin kad počne objašnjavat nešto....tolko se uživi,ne može stat,ali barem uvjek nešto novo naučiš od njega
- john_constantine
- A$H
- Vorador
- A$H
ili vodi tako dugačke rasprave da na kraju nezna ni kako je počeo ni o čemu prića..Vorador wrote:on cijelo vrijeme nešto gnoji i psuje kad god svartim...Wendigo wrote:vidio sam da je izašla Corto Maltese knjiga (kao biografija neka) u nekim novinama danas..
što se tiče More Comicsa, Raul je car, sa Edwinom se nemreš konkretno sporazumjet, a Brada je legenda..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Sve je to na
, ih kad ih ja počnem pilat na telefonu šta je dobro a šta nije i kako im stranica ne valja niti kurca jer pola stvari nemaju a imaju na spisku...i ja ti oću naručit a on mi kaže da nema...fuck
ja kad se navijem o filmovima i stripovima pričao bi 3 dana bez prestanka ako ima piva
Baš mi fali da se sa nekim rasprićam 4-5 sati...
inače cilj mi je da kupim još ovih 5 Malih Spiroa (najbolji strip svih vremena...bez obzira što su drugi u mom srcu bolji...ali jedan je Mali Spirou)
ja kad se navijem o filmovima i stripovima pričao bi 3 dana bez prestanka ako ima piva
inače cilj mi je da kupim još ovih 5 Malih Spiroa (najbolji strip svih vremena...bez obzira što su drugi u mom srcu bolji...ali jedan je Mali Spirou)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
da, taman se nabrijem na 30 days of night koji mi fale i vidim ih na njihovom siteu, a kad tamo.. nema.dr_gonzo wrote:Sve je to na, ih kad ih ja počnem pilat na telefonu šta je dobro a šta nije i kako im stranica ne valja niti kurca jer pola stvari nemaju a imaju na spisku...i ja ti oću naručit a on mi kaže da nema...fuck
ja kad se navijem o filmovima i stripovima pričao bi 3 dana bez prestanka ako ima pivaBaš mi fali da se sa nekim rasprićam 4-5 sati...