Ne razumijem što hoćeš pokazatidodo wrote:ovoga se još nitko nije sjetio
Ukupno postova: 36293.
Registriranih korisnika/ca: 242.
Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: n0thing.
Ukupno je: 5 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 4 gostiju. [ Administrator/ica ] [ Moderator/ica ]
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 143, dana sub lip 30, 2007 11:10 am.
Registriranih korisnika/ca: dodo![]()
Last Post Wins !!!11one
- jigsaw
- metallicat
ni ja, to horror svako toliko napravi...jigsaw wrote:Ne razumijem što hoćeš pokazatidodo wrote:ovoga se još nitko nije sjetio
Ukupno je: 5 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 4 gostiju. [ Administrator/ica ] [ Moderator/ica ]
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 143, dana sub lip 30, 2007 11:10 am.
jutro jig

- jigsaw
Takođermetallicat wrote:ni ja, to horror svako toliko napravi...jigsaw wrote:Ne razumijem što hoćeš pokazatidodo wrote:ovoga se još nitko nije sjetio
![]()
jutro jig![]()
- metallicat
- metallicat
- Boby
Ajme meni, to mi je najdraži crtić. Te žabe su legende. Još se sada sjećam nekih desetak nastavaka iako sami ih zadnji put gledao prije više od 10 godina. Jesi skinuo sinkronizirane verzije? Imali su genijalne glasove; osobito Pancho. Inače, kad će više HRT početi ponovno prikazivati stare klasike poput Blufonaca, Rakuna, Štrumpfova (mislim na stare, ne nova sranja), Eustahija Brzića i još mnogih drugih pa da i današnja djeca odrastu na nečem normalnom a ne na današnjim sterilnim sranjimaDjuro21 wrote:uspio sam skinut crtić pancho i toro, one 2 žabe koje su se davnih dana kod nas prikazivale
- metallicat
- maddjuro
da sinkronizirani vhs ripovi, super kvalitete, jedino što fale 2 nastavka, inače postoji samo 17 nastavaka ovog crtićaBoby wrote:Ajme meni, to mi je najdraži crtić. Te žabe su legende. Još se sada sjećam nekih desetak nastavaka iako sami ih zadnji put gledao prije više od 10 godina. Jesi skinuo sinkronizirane verzije? Imali su genijalne glasove; osobito Pancho. Inače, kad će više HRT početi ponovno prikazivati stare klasike poput Blufonaca, Rakuna, Štrumpfova (mislim na stare, ne nova sranja), Eustahija Brzića i još mnogih drugih pa da i današnja djeca odrastu na nečem normalnom a ne na današnjim sterilnim sranjimaDjuro21 wrote:uspio sam skinut crtić pancho i toro, one 2 žabe koje su se davnih dana kod nas prikazivale
I may be an idiot, but i am no fool.
- dodo
da legende od crtića a tu bi ubrojio i ne ustahije brzić,Djuro21 wrote:da sinkronizirani vhs ripovi, super kvalitete, jedino što fale 2 nastavka, inače postoji samo 17 nastavaka ovog crtićaBoby wrote:Ajme meni, to mi je najdraži crtić. Te žabe su legende. Još se sada sjećam nekih desetak nastavaka iako sami ih zadnji put gledao prije više od 10 godina. Jesi skinuo sinkronizirane verzije? Imali su genijalne glasove; osobito Pancho. Inače, kad će više HRT početi ponovno prikazivati stare klasike poput Blufonaca, Rakuna, Štrumpfova (mislim na stare, ne nova sranja), Eustahija Brzića i još mnogih drugih pa da i današnja djeca odrastu na nečem normalnom a ne na današnjim sterilnim sranjimaDjuro21 wrote:uspio sam skinut crtić pancho i toro, one 2 žabe koje su se davnih dana kod nas prikazivale