Posao

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
dr_gonzo

Re: Posao

Post by dr_gonzo » 04 Dec 2017, 18:08

Ili kad je jedan tip okorijeli alkos dosa pijan na tracnu pilu pa otpila si dva prsta. Koji je to manijak bija.
Jednog su ga puta vezali za banak sivim selojtepom dok je bija pijan ka majka (bija je brat od upravnikove zene) te doceka subotu tako. Odlipija ga smjenski cuvar tvornice.

Jednom dok je radija prikovrimeno donija TV i PS1 i igra , dok mu nije dosa zet pa se potukli.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Dec 2017, 18:12

Michel wrote:
04 Dec 2017, 18:04
Stari 33, sin 25 :lol: :lol:

Izgleda da je skladište idealni posao ako ti trebaju neke dogovdoštine.
To ti je bija pogon velik ka tri nogometna igralista. Nase skladiste nije imalo dogodovstina jer je radilo samo ujutro a nalazilo se odmah kraj direktorove kancelarije.

Najsocnije dogodovstine su bile na ta nasa tri stroja...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Dec 2017, 18:53

ahahahah a ne vjerujem :lol: :lol: :lol: :prayer:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2017, 19:16

Ovo je kaos. Fale mi takva vremena. Ja sam na kosoj rampi vozio na kolicima kladeći se da ću proći između dvije palete kutija. Fulao sam zabivši se u desnu.
A alkoholičari su posebna priča, naročito kad imaju proljev. Prve godine, znali smo se počastiti na kraju godine odojkom. A meks nikad nema mjere u jelu i piću. Prvo je povraćao i srao istovremeno. Na kraju pijan zaspao u posranom wcu i sav razmazan govnima po kuti. Tamo smo ga i ostavili.
Imali smo jednog lika koji je imao na piku drugog kolegu. Zaklamao bi mu rukave od kute. A drugi put mu je stavio koprive u rukave i zaklamao. Koja je to tuča bila poslije.
Zadnjih godina je mirnije. Ionako nas je samo 7 u skladištu. Dok ih je bilo 70, to je bilo koma.
Sad su većinom tipa da netko ritne nogom kolegu koji je čučao, pa se ranio u čelo električnom cigaretom.
Eh da, jedan niski antipatični kolega, jedanput je za mog brata rekao da ga treba svezati lancima kad mi bivša dođe kod mene. Kolege su mi pomogli strpati ga u kutiju za kaput i utovarili smo ga u kamion za francusku. Izašao je kod Slovenske granice i išao pješke doma.
Sada su većinom kao mala djeca u skladištu koja se svađaju kad jedan kolega ždere luk.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Dec 2017, 19:37

u jebote ovo za francusku, kako epski !!! :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :supz:

Image
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Dec 2017, 20:47

Kod nas su se dvojica ubila a dvojica poginula u nesretnim slucajevima.

Tip sta je radija sa mnom - imao malu kcer jedinicu i bilo nevrime i mala utrcala, jer se boja grmljavine, izmedju njega i matere. 5 minuta kasnije opali munja u prozor i ravno u krevet, malu ubije a mater i cacu ne.

Pitam ja vas kolika je vjerojatnost da se to dogodi i to dok su grilje bile zatvorene. 6 mjeseci umire i on - srcani.

Bija jedan stari radnik a zvali ga Kela (tako u Dalmaciji zovemo zenku od magarca) i pitam ja ove svoje zasto ima taj nadimak. A oni kazu da dok mu je zena bila trudna da je ova jebavao kelu ( magaricu jel). Nisam moga virovat da to moze biti istina, al budala sam govori da nema nista bolje nego kad kozi prednje noge stavis u cizme, vezes ih za panje u vinogradu i onda obavis seks.

Kazen vam za tri knjige ima materijala...kakva "Gola Istina" i ostale pizdarije..

- Charles Bukowski -

Truba

Post by Truba » 04 Dec 2017, 22:14

dobro ste normqlni hahahahah
www.lasetta.net :axe:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2017, 22:45

Truba wrote:
04 Dec 2017, 22:14
dobro ste normqlni hahahahah
:mrgreen:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Dec 2017, 23:07

Moj mozak je bija naredjen na sate smjene.
Prva smjena 7-15. Druga 15 - 23. Treca 23 - 07.
Cim bi pocelo bija san spreman na sve ludosti i nebuloze, a cin bi smjena zavrsila mozak bi sve zaboravija i okrenija se svojim temama i zanimacijama.

Ne mores ponenormalit ako si to ne dopustis.

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Dec 2017, 23:56

Kela legenda !

Image
Image

Michel

Post by Michel » 05 Dec 2017, 01:05

john_constantine wrote:
04 Dec 2017, 19:16
Ovo je kaos. Fale mi takva vremena. Ja sam na kosoj rampi vozio na kolicima kladeći se da ću proći između dvije palete kutija. Fulao sam zabivši se u desnu.
A alkoholičari su posebna priča, naročito kad imaju proljev. Prve godine, znali smo se počastiti na kraju godine odojkom. A meks nikad nema mjere u jelu i piću. Prvo je povraćao i srao istovremeno. Na kraju pijan zaspao u posranom wcu i sav razmazan govnima po kuti. Tamo smo ga i ostavili.
Imali smo jednog lika koji je imao na piku drugog kolegu. Zaklamao bi mu rukave od kute. A drugi put mu je stavio koprive u rukave i zaklamao. Koja je to tuča bila poslije.
Zadnjih godina je mirnije. Ionako nas je samo 7 u skladištu. Dok ih je bilo 70, to je bilo koma.
Sad su većinom tipa da netko ritne nogom kolegu koji je čučao, pa se ranio u čelo električnom cigaretom.
Eh da, jedan niski antipatični kolega, jedanput je za mog brata rekao da ga treba svezati lancima kad mi bivša dođe kod mene. Kolege su mi pomogli strpati ga u kutiju za kaput i utovarili smo ga u kamion za francusku. Izašao je kod Slovenske granice i išao pješke doma.
Sada su većinom kao mala djeca u skladištu koja se svađaju kad jedan kolega ždere luk.
Ne shvaćam zašt si to napravio vlastitom burazu? Nisi dobar s njim ili? Pomogli su ti radnici, a kažeš da te ne vole i da te stalno zadirkuju.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 05 Dec 2017, 01:07

Dobro, ovo za kozu i ostale bolesnoće vjerujem jer sam i ja čuo sela kraj mene znam ljude koji to rade bolesnici. Za Dalmaciju isto znam da ima dosta takvih slučajeva. ne shvaćam, al dobro dosta na ovom svijetu toga ne shvaćam.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Dec 2017, 08:11

Michel: Prvo, to je bilo prije dosta godina. Nitko ga nije volio, jedino sam ga ja trpio i bio dobar s njim. A drugo, tada nas je bilo 25 u skladištu. Od njih su ostali samo ja i ustaša. Svi koji su sad su došli iz drugih zatvorenih sektora. Pomoglo je nekoliko kolega s kojima sam bio dobar. Sada su ostali nadrkani filozofi kod mene u skladištu.

I kako Gonzo priča, to su ti sve ljudi koji su jedva završili osnovnu školu. Naučeni su samo na obitelj, rat i fizički rad. Većina ih dolazi iz selendra gdje se ponašaju kao da žive u 15 stoljeću. I normalno da im smetaju ljudi s fakultetom, oni obrazovaniji koji čitaju knjige ili koji su puno toga privredili u životu.
A ova sorta ljudi zna samo za seks, politiku, branje maslina i grožda, nogomet i ništa drugo. I s vremenom postanu psihički sjebani od količine negativnosti u sebi, zavisti i mržnje prema bilo kome tko ima malo više od njih. Neki ne znaju niti osnove matematike, ali znaju srati po učiteljima matematike. Da je svake godine 1+ 1= 2.
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Dec 2017, 09:02

Ovi moji su bili fleksibilni. Istina da ih je dosta bilo sa osnovnom skolom, no nisam osjetio da razlika u skolovanju ima razlika u pristupu u ponasanju.

Mene vise ljuti da tip stariji od mene 3 godine koji ima osnovnu skolu a govori da je zavrsija skolu za vatrogasca sta je u stvari tecaj i samo sto bi zajeba i rodjenu mater za 100 kn vise na plati i sta je guzoljubac da dobije bolje radno misto od mene a iman 2 godine radnog staza i SSS.

Ili mi sef bude tip koji je zavrsija za vozaca prometnog vozila ili radni kolega da bude isti rang ka ja a zavrsija za kobasicara (upravo im to pise u dosjeu kojeg san krison procita jednom prilikom).
I onda se ta dva mamlaza uvik zele slepat uz mene i da in ja uvik vadim kestenje iz vatre jer nemaju blage pojma o poslu i niti ih je briga da nauce. A zajebali bi te na licu mjesta. Al san ja takve brzo rjesava u pristupu po krstkom postupku.

Skola nema veze nego covik. Bilo je ljudi sa osnovnom al su znali svoj posal i sljepi obavit. On im je bija u krvi i znali su ga radit. Al bilo je radnih krpelja...

Jos je gore bilo pred krah firme kad mi je sef bija tip koji je samo ing a ne dpl. ing...a busa se u prsa ka da je doktorat zavrsija a ne razlikuje osnove aluminijskih legura i tipove alata sa kojima se rade profili.
I on takav nikakav dobija je 9000 kn a ja 7200 i jos tija da ja radim njegov posal. No ja san ga brzo doveja u red. Lipo san za svaku meni sumnjivu radju sta je bila hitna za napravit trazija da se potpise i kad je 80 t aluminija oslo u skart brzo ga degradiralo pa stavilo jos veceg budalasa koji je zasra aluminija vise od 150 tona. I onda se neki cude sta smo propali. Ovakvi tipovi su usrali firmu, dok su krupne zvijeri sa strane izvlacili jos veci kes.

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Dec 2017, 09:21

Jebes ti zivot ako je najvece dostignuce izorat vinograd kopacicom po najvecem suncu da ti se znoj cijedi ka da te zalivaju vodom i vrat ti pocrveni od suncevih zraka i onda doc kuci cili slomljen od rada smrdljiv i prljav i tako umoran da ti je i najgore jelo delikatesa kad ga pojedes, a da si tako umoran da kad se izvalis u krevet da odmah zaspes. I onda opet sutra to nanovo.

To su Tantalove muke a ne jebeni zivot. To triba polako a ne kako svi kod mene i oko mene rade.

Kad san bija mladji sve san uspija isprobat i oranje vinograda, i misanje malte... I sve je to lipo u granicama al kad se pritira jebes to. Vise bi hija gladan kruva nego tako se ubijat od rada.
Ipak socijalizam je hila majka. Kad si mora ic sa svojima u polje onda si kora i tocka. Nema meni se spava ili umoran sam.
Danas u kapitalizmu moj brat koji je 13 god mladji od mene mome cali kaze nek se jebe i on i polje. Ili kad je bolje volje oce satnicu od 20 kn na sat. Ja ispadan budalas sta san puste godine mora ic u polje a moga san in reci da svi odjebu hehehaha...ali to je danas tako onda je bilo onako.

p.s. - uvik san govorija jeblo vas grozdje jer se ubijes od posla a jedva budes na pozitivnoj nuli pogotovo mali vinograd sa 2500 panja. Zagovara san masline uvik. To je posa od kojeg imas dobro. 70 kn je litra i ne tribas kupovat bilo kakvo ulje u ducanu.

Ove godine bilo 200 litri, brat sa onim uljem sta je proda platija si tehnicki ( trenutno je nezsposlen).
Sve vise se bavin mislju da postanem pcelar...dida me sve naucija jos od malena. 60 kn je kila, a kad je dobra ispasa mores dobit i tonu ipo meda.
Vise bi mi se bilo bakcat sa ubodima pcela nego sa raznim ljudskim jebivjetrima

- Charles Bukowski -

Post Reply