narnijske kronike serija
- dodo
narnijske kronike serija
Last edited by dodo on 20 Nov 2007, 15:47, edited 2 times in total.
- Dragonrage
- metallicat
takođerDragonrage wrote:Film mi je bio dobar baš zato jer me podsjetio jako na tu seriju...baš sam se osjećao ko dijete kad sam ga gledao...ma šta drugi rekli o njemu...

- dodo
pozdrav
ljudi našao sam seriju i ima je za skinut na isohunt.com od jednog tipa sve tri sezone ,nemožeš vjerovat,svaka sezona ima po četiri i pol gigabajta.na drugim torrentima nemojte je ni tražit jer čete se morati registrirati na neki tracker a kad se kao registrirate nedobijete potvrdni email nazad i na kraju niste registrirani. a i čitao sam da se taj tracker i kod drugih skidanja prikvači i onda usporava brzinu umjesto da je ubrza.
skinuo sam sve tri sezone u tri dana,jebiga malo je usporen dovnload,ali nema veze itekako je vrijedilo
skinuo sam sve tri sezone u tri dana,jebiga malo je usporen dovnload,ali nema veze itekako je vrijedilo
- metallicat
Re: narnijske kronike serija
al to je trailer od filma, ne serije, a topic je serija

- dodo
ne ti imaš trailer od filma a moj je od serije pogledaj boljemetallicat wrote:al to je trailer od filma, ne serije, a topic je serija![]()
ali sam našla ovo
http://www.youtube.com/watch?v=uh2I8YPmR8g
- Dragonrage
Ummm...nedodo wrote:ne ti imaš trailer od filma a moj je od serije pogledaj boljemetallicat wrote:al to je trailer od filma, ne serije, a topic je serija![]()
ali sam našla ovo
Zapravo oboje ste stavili kadrove/trailere iz filma...
- metallicat
gledam i vidim film. likovi su iz filma, ne serije.dodo wrote:ne ti imaš trailer od filma a moj je od serije pogledaj boljemetallicat wrote:al to je trailer od filma, ne serije, a topic je serija![]()
ali sam našla ovo
ovo su likovi

- dodo
da imaš pravo nije iz serije kao što nije ni tvoj, tvoj je nova verzija filma remeakemetallicat wrote:gledam i vidim film. likovi su iz filma, ne serije.dodo wrote:ne ti imaš trailer od filma a moj je od serije pogledaj boljemetallicat wrote: al to je trailer od filma, ne serije, a topic je serija![]()
ali sam našla ovo
ovo su likovi
- metallicat
joj, pa znam, ali dok sam gledala tvoj sam vidjela da pokraj ovog piše parodija pa sam pogledala i umrla od smijeha i zato stavila..dodo wrote:da imaš pravo nije iz serije kao što nije ni tvoj, tvoj je nova verzija filma remeakemetallicat wrote:gledam i vidim film. likovi su iz filma, ne serije.dodo wrote: ne ti imaš trailer od filma a moj je od serije pogledaj bolje
ovo su likovi

- metallicat
Re: pozdrav
da, sad je ok.dodo wrote:evo bar si uspjela pogledat i parodijujesi sad vidjela da je ono pravi trailer

- Wendigo
potpisujem. crtić mi je bio predobar kad sam ga kao mali gledao valjda 10 puta, a i serija je bila ok..Dragonrage wrote:Meni također...fenomenalna mi je bila...iako mi se pred kaj više nije tak sviđala...valjda zbog promjena svih tih likova...
Film mi je bio dobar baš zato jer me podsjetio jako na tu seriju...baš sam se osjećao ko dijete kad sam ga gledao...ma šta drugi rekli o njemu...
- dodo
znam da ima knjige,igrica, serija,film,parodija ali da postoji crtič to nisam znao.baš ču ga malo potražiti hvala na informaciji.Wendigo wrote:potpisujem. crtić mi je bio predobar kad sam ga kao mali gledao valjda 10 puta, a i serija je bila ok..Dragonrage wrote:Meni također...fenomenalna mi je bila...iako mi se pred kaj više nije tak sviđala...valjda zbog promjena svih tih likova...
Film mi je bio dobar baš zato jer me podsjetio jako na tu seriju...baš sam se osjećao ko dijete kad sam ga gledao...ma šta drugi rekli o njemu...