Criss Angel Mindfreak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
jigsaw

Criss Angel Mindfreak

Post by jigsaw » 20 Nov 2007, 14:32

dodo

Post by dodo » 20 Nov 2007, 15:09

svaka čast tip je totalno lud i mogao bi se uklopit sa jackas i dudesonsima mislim na ono kad ga auto kresne. moj koment je da je to namjerno napravio da bi dobio popularnost ali svejedno svaka čast.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 20 Nov 2007, 15:33

ma car je on ima neki sajt di on di upises broj telefona za neki njegov trik

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 20 Nov 2007, 19:18

Gledao sam ovo na nekoj TV kad sam bio u USA i bilo mi je totalno glupo. Njegov trik je da uspava ceo restoran. Ma, daj...sve trikove sto sam video bili su laki za fejkovati.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Freddy

Post by Freddy » 20 Nov 2007, 23:54

slažem se
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

dodo

Post by dodo » 20 Nov 2007, 23:59

Freddy wrote:slažem se
gledao sam malo tvoje postove pa ti samo govoriš slažem se ,gledao,loš,bezveze pa daj čovječe obrazloži malo da svi znamo zašto. to ti je za ono prije :wink:

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Nov 2007, 08:28

dodo wrote:
gledao sam malo tvoje postove pa ti samo govoriš slažem se ,gledao,loš,bezveze pa daj čovječe obrazloži malo da svi znamo zašto. to ti je za ono prije :wink:
Pa dobro ostavi ga kad bi želio dati objašnjenje napisao bi ga.Njegova stvar i ne brini se za njegove postove. Ako ti se ne sviđaju preskači ih :wink:

dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 12:52

jigsaw wrote:
dodo wrote:
Pa dobro ostavi ga kad bi želio dati objašnjenje napisao bi ga.Njegova stvar i ne brini se za njegove postove. Ako ti se ne sviđaju preskači ih :wink:
ma baš me briga za njegove postove kad ih ni nema. :wink: u jednom postu smo se malkice zakačili ali ništa strašno ustvari meni smiješno pa sam mu eto malo spustio na ovakav način zafrkancija.eto napisao sam to i pustio ga na miru. sorry ti nemaš veze s tim idemo dalje, pisat o tvom topicu

Freddy

Post by Freddy » 21 Nov 2007, 13:41

dodo wrote:
jigsaw wrote:
dodo wrote: gledao sam malo tvoje postove pa ti samo govoriš slažem se ,gledao,loš,bezveze pa daj čovječe obrazloži malo da svi znamo zašto. to ti je za ono prije :wink:
ma baš me briga za njegove postove kad ih ni nema. :wink: u jednom postu smo se malkice zakačili ali ništa strašno ustvari meni smiješno pa sam mu eto malo spustio na ovakav način zafrkancija.eto napisao sam to i pustio ga na miru. sorry ti nemaš veze s tim idemo dalje, pisat o tvom topicu
ako ti misliš da si me spustio,ako te to zadovoljava,onda dobro,neču ti pokvariti tvoju pobjedu

dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 13:45

Freddy wrote:
dodo wrote:
jigsaw wrote: Pa dobro ostavi ga kad bi želio dati objašnjenje napisao bi ga.Njegova stvar i ne brini se za njegove postove. Ako ti se ne sviđaju preskači ih :wink:
ako ti misliš da si me spustio,ako te to zadovoljava,onda dobro,neču ti pokvariti tvoju pobjedu
ja sam mislio da si več to vidio i da smo to riješili ali ajde dobro nema veze ja popuštam. :wink:

Freddy

Post by Freddy » 21 Nov 2007, 13:49

dodo wrote:
Freddy wrote:
dodo wrote: ma baš me briga za njegove postove kad ih ni nema. :wink: u jednom postu smo se malkice zakačili ali ništa strašno ustvari meni smiješno pa sam mu eto malo spustio na ovakav način zafrkancija.eto napisao sam to i pustio ga na miru. sorry ti nemaš veze s tim idemo dalje, pisat o tvom topicu
ja sam mislio da si več to vidio i da smo to riješili ali ajde dobro nema veze ja popuštam. :wink:
nisam mislio u onom postu ništa loše,malo prepiranja,ali ništ strašno,ak ti nešt smeta,sam reci :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2008, 12:02

a taj lik... :wink:
Michel puši karu.

Post Reply