Što mi je maknulo smješak danas?
- maddjuro
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Vele na servisu da je otisla maticna. Sad treba naci maticnu za 7godisnje racunalo....
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Hladnoća već od vikenda u mojoj etaži. Osjećam se kao u igri war of mine. U ponedjeljak 17 stupnjeva, danas 14 stupnjeva u sobi.
Sutra je konačno provjera radijatora i uključivanje grijanja.
Michel puši karu.
- maddjuro
glavno da nemas žoharajohn_constantine wrote: ↑20 Sep 2017, 19:44Hladnoća već od vikenda u mojoj etaži. Osjećam se kao u igri war of mine. U ponedjeljak 17 stupnjeva, danas 14 stupnjeva u sobi.
- john_constantine
Ali zato ima puževa.maddjuro wrote: ↑21 Sep 2017, 02:58glavno da nemas žoharajohn_constantine wrote: ↑20 Sep 2017, 19:44Hladnoća već od vikenda u mojoj etaži. Osjećam se kao u igri war of mine. U ponedjeljak 17 stupnjeva, danas 14 stupnjeva u sobi.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
plastične čaše sa pivom zabit u vrt/oko kuće, utope se baš svi... borio se jednom kada su mi bosiljak žderalijohn_constantine wrote: ↑21 Sep 2017, 08:21Ali zato ima puževa.maddjuro wrote: ↑21 Sep 2017, 02:58glavno da nemas žoharajohn_constantine wrote: ↑20 Sep 2017, 19:44Hladnoća već od vikenda u mojoj etaži. Osjećam se kao u igri war of mine. U ponedjeljak 17 stupnjeva, danas 14 stupnjeva u sobi.
Sutra je konačno provjera radijatora i uključivanje grijanja.![]()
- john_constantine
Cool, moram probati. U zagorju sam pokušavao s pužomorom i soli i ništa. Ove godine ću bar sačuvati salatu u dvorištu. 
Najbolje mi je prije tjedan dva. Kako sam dolje, kroz prozor kuhinje vidim velikog puža kako mi ide prema prozoru. Uzmem veliki kuhinjski nož i izađem van, a njega nigdje. Još sam mislio da sam fulao prozor. I još pozdravim susjeda dok držim nož u ruci.
A preko vikenda mi je puž ostavio trag na prozoru u obliku puža svojom slinom kao batman. To znači rat.
Najbolje mi je prije tjedan dva. Kako sam dolje, kroz prozor kuhinje vidim velikog puža kako mi ide prema prozoru. Uzmem veliki kuhinjski nož i izađem van, a njega nigdje. Još sam mislio da sam fulao prozor. I još pozdravim susjeda dok držim nož u ruci.
A preko vikenda mi je puž ostavio trag na prozoru u obliku puža svojom slinom kao batman. To znači rat.
Michel puši karu.
- hitman_4
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
Super. Budem probao. Ako ne upali, uvijek morem sam popiti pivo.
Michel puši karu.
- john_constantine
Supertalent. A nabijem ti na kurac tu kontroverznu zadrtu babu u žiriju i dežurne moraliste. Ono za Sarah. Je blesava predstava, ali dobro me zabavila. Cura ima dobru guzu i to prodaje. Ali ubije me ono, termin je u 21 sat i sad ih jebe što ima djecu koja ne idu spavati i vole supertalent. I sad mi gledatelji moramo opet trpjeti radi nesposobnih roditelja koji ne znaju kontrolirati djecu?
Bar neka emisija za zabaviti se. Izbjegavam ubuduće članke o supertalentu. Moralisti, fuj.
Bar neka emisija za zabaviti se. Izbjegavam ubuduće članke o supertalentu. Moralisti, fuj.
Michel puši karu.
- maddjuro
vele na servisu da ni nova matična nevalja, navodno PCI utor neradi.... da sam pri novcima bi si najradije složio nešto novo
- john_constantine
Ne možeš li si uzeti na rate? Može se i do 5000 kn složiti komp da igre rade na max postavkama.
Michel puši karu.
- maddjuro
sad dok ne nađem neki konkretni posao ništa od većih troškova, ovo sto si mislim uzet bi stajalo cca 5500kn; no moram i monitor uzeti. Imam laptop za sve online potrebe; a nisam ovisnik da moram imat neki gejming kompjohn_constantine wrote: ↑02 Oct 2017, 22:07Ne možeš li si uzeti na rate? Može se i do 5000 kn složiti komp da igre rade na max postavkama.
- john_constantine
He, he, ista situacija kod mene. Računam da ću sljedeće godine isto nabaviti komp do 5000 kn. I novi monitor, jbg...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ma ta debela tomčićka je toliko antipatična,iritantna, sigurno je ljubomorna šta ta mala ima dobro tijelo a ova kao ženski rambo nabitajohn_constantine wrote: ↑02 Oct 2017, 20:01Supertalent. A nabijem ti na kurac tu kontroverznu zadrtu babu u žiriju i dežurne moraliste. Ono za Sarah. Je blesava predstava, ali dobro me zabavila. Cura ima dobru guzu i to prodaje. Ali ubije me ono, termin je u 21 sat i sad ih jebe što ima djecu koja ne idu spavati i vole supertalent. I sad mi gledatelji moramo opet trpjeti radi nesposobnih roditelja koji ne znaju kontrolirati djecu?