Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 18 Nov 2007, 19:47

po meni su scream 2 i 3 glupost, no prvi mi je stvarno super...urbane legende sam gledao nekad prije ali mi nije bas ostao u nekom sjecanju..
I know what you did last summer - koliko se sjecam ok bio film..drugi dio bezveze..treci ni ne zelim gledati :lol:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 18 Nov 2007, 19:56

Unreal wrote:
Ne misliš valjda na onu hrpetinu jadnih teen horrora poput I Know What You Did Last Summer,Urban legendsa i Valentina jer ti filmovi su po meni krajem 90tih i početkom 20tih gotovo ubili žanar zbog svoje popularnosti. :lol: :wink:
to je bilo nužno zlo.kao što su nažalost i uradili sa saw..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Boby

Post by Boby » 18 Nov 2007, 20:00

Ovo kaj je ubojica u Vrisku šeprtljav ne bih uzeov kao neku manu jer je to bio novitet s obzirom da su dotadašnji ubojice bili nadljudi. A horrori kaj su se pojavili nakon Vriska nisu bili remek djela ali nisu ni bili tak loši; nosili su duh svog vremena (kao što su slasheri 80-tih svog) i bili solidna razbibriga

Unreal

Post by Unreal » 18 Nov 2007, 20:42

AlabamaSmokeOne wrote:po meni su scream 2 i 3 glupost, no prvi mi je stvarno super...urbane legende sam gledao nekad prije ali mi nije bas ostao u nekom sjecanju..
I know what you did last summer - koliko se sjecam ok bio film..drugi dio bezveze..treci ni ne zelim gledati :lol:
Meni su 2 i 3 su barem zabavni makar su glupi i loši napema orginalu. Urbane legende sam samo gledao dvojku davno i sječam se samo da je film bio loš i imao jednog od najgorih ubojca ikada. I know what you did last summer orginal je još ok ,ali nastavak je sranje koje nisam pogledao do kraja.
to je bilo nužno zlo.kao što su nažalost i uradili sa saw..
Ma to urade sa svakim trečim filmom
Ovo kaj je ubojica u Vrisku šeprtljav ne bih uzeov kao neku manu jer je to bio novitet s obzirom da su dotadašnji ubojice bili nadljudi. A horrori kaj su se pojavili nakon Vriska nisu bili remek djela ali nisu ni bili tak loši; nosili su duh svog vremena (kao što su slasheri 80-tih svog) i bili solidna razbibriga
Ma ubojca je totalni mlakonja i više ispada smješan nego strašan. Jedino kaj mogu nači pozitivno kod lika je to da je barem čovjek(ali totalan slabić,ma ja bi ga uspjeo razbiti heee hee :lol: :lol: :lol: :twisted: :? ) i sam koncep da ima masku koju se može kupiti u dučanu(makar se radi o smješnoj masci).
A meni su draži slasheri iz 80tih nego iz 90tih. Imaju bolje ubojce,maštovitija ubojstva,creepy glazbu u pozadini i manje poznatije glumce :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Nov 2007, 20:48

meni se scream serijal opće ne sviđa.
I may be an idiot, but i am no fool.

Aryx

Post by Aryx » 18 Nov 2007, 20:51

prvi je scream je stvarno ok
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 18 Nov 2007, 21:04

Orginal mi je zamalo odličan. Problemi su po meni osim ubojce ona blesava scena gdje prati glavnu heroinu i njenu prijateljicu po gradu i nosi kostim, a svi traže tog ubojcu i kako je kvargu uspjeo uči u dućan neopažen i zašto je ta scena kada prati cure stavljena u film kada je nepotrebna i zašto ako prat cure ih prati u svom kostimu? Još ne kužim foru kada heroina optuži svog dečka da je ubojca. Prvo ubojca je na vratima i pokušava se probiti ,ali nestane i za 2 sekunde se pojavi njen dečko na prozoru i dok je zagrli mu padnr mobitel i ona se uplaši i pobjegne :? . Prvo lik se pojavio 2 sekunde nakon što je ubojca otišao pa mi je tešo popušiti da pomisli da je lik ubojca(mora da vjeruje u teleportaciju) ,a drugo čovjeku je pao mobitel pa se žena uplaši mislim ,pa dosta ljudi nosi mobitel :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Nov 2007, 21:33

[quote="Boby"]Ovo kaj je ubojica u Vrisku šeprtljav ne bih uzeov kao neku manu jer je to bio novitet s obzirom da su dotadašnji ubojice bili nadljudi.

U potpunosti se slažem, ubojica mi je djelovao nekako realniji, makar su na trenutke malo i pretjerali sa njegovom šeptrljavošću (tj. sa svim stvarima što su mu drugi radili, lupali, bacali etc).

Inače od ovih ranije slashers, u "Prom Night" ( http://www.horrorhr.com/prom-night-1980/ ) je ubojica isto tako bio realniji po svojim kretnjama i akcijom.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 19 Nov 2007, 10:14

the lost boys po prvi put ,a glumci su vrh :partyman:
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

elrania

Post by elrania » 19 Nov 2007, 11:12

wind chill
ugodno sam se iznenadila... odlicna atmosfera, nelosa prica
ona 6,0 ocjena na imdbu je po mom manja no sto film zasluzuje

hatchet
lol, ne znam dal da na ovo gledam ko na blesavu parodiju slashera ili ko na jednostavno tulav film. bzvz mi je, a sama ubojstva su pretjerana
don't like it, mada je bilo par urnebesnih scena... but still, nothing special

wolf creek
eeeh, this i like. nije mi nesto specijalno dobar, ali fino mi je sjeo nakon nakon ova dva

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Nov 2007, 11:42

John_Tate's_bitch wrote:Mmmm...vratila se ja ovdje!! Zadnje kaj sam gledala je Hitcher. Odličan film, svaka pohvala!

Vidim da sam bila u pravu, pričalo se ovdje o meni nakon odlaska....mmmm...very nice :D
Šta remake??? Govno od filma!!!

bakero

Post by bakero » 19 Nov 2007, 12:14

Dead end 7/10

nešto slično ko reeker al meni osobno bolji
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

A$H

Post by A$H » 19 Nov 2007, 12:15

bakero wrote:Dead end 7/10

nešto slično ko reeker al meni osobno bolji
naravno kad je reeker uzeo ideju kraja..nema do Dead Enda..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Nov 2007, 12:54

john_constantine wrote:zar ja jedini nisam nikada gledao scream? :oops:
pogledaj 1. dvojka i trojka su scheize po mom mišljenju.. :wink:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 19 Nov 2007, 13:07

SLUMBER PARTY MASSACRE 3

3/10
Za početak da kažem da opisa filma nije postavljen ni na wikipediu... :lol:
Sam film nije toliko ni loš dok se ne otkrije tko ubija... 8)

Istaknuo bi 3 scene:
1.Cure uspiju uhvatiti ubojicu te dok leži na podu ova ga udari praznom kutijom pizze :lol:
2.Kad su uspjele otvoriti vrata od dvorišta onim je zapriječio put tako sto je na vrata postavio stolić...Nebi da ga ne mogu preskociti ili pomaknuti... :lol:
3.Bile su vrlo složne u obrani napadnutih frendica sve do jednog trenutka pri kraju filma kad lik ubija jednu od njih a ostale 3 samo zbunjeno stoje i gledaju par metara dalje... :shock: :shock:

jurnjave po kuci su neopisive,to se mora vidjeti... :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Post Reply