Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 15 Aug 2017, 20:21

Michel wrote:
15 Aug 2017, 18:22
Vidiš, nikad nisam o tome razmišljao, ali ima dosta sličnosti. Možda je redatelj Frontiersa napravio pod utjecajem TCM-a.
Čak i na imdbu je potvrđena referenca, scena večere u oba dva filma. I igra resident evil 7 ima reference na TCM. A i ideja o kanibalima koji vode hostel duboko u šumi.
Ionako sam više puta gledao TCM, a i bio sam fasciniran filmom. Onda još nije bilo moguće skidati filmove. Filmski časopis, slike po internetu.
Možda sam pretjerao kad sam rekao kopija, ali to je samo moje mišljenje, a ne dezinformacija. Ionako film spada u torture horor žanrove, a to nije moj štih.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 15 Aug 2017, 21:42

je već malo zaboravio, ali sjećam se te TCM poveznice

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Aug 2017, 16:47

Ima li tko na forumu iskustva sa tetovažama?
Michel puši karu.

Salvador

Post by Salvador » 16 Aug 2017, 16:57

Imam ja par tetovaža, šta te zanima?

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Aug 2017, 18:56

Odlučio sam se za prvu tetovažu witcher tematike na gornjem dijelu ruke.
Zanima me koliko je komplicirano njegovati tetovažu? Mislim, o tome najviše čitam. Radim fizički posao. Da je to 70 % posla oko tetovaže. A ne bi htio da mi prva tetovaža loše ispadne ako nešto krivo radim.
Već par godina sam se odlučio za tu tetovažu, a za par mjeseci idem započeti to. Samo me to muči za njegu da ne napravim nešto krivo.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 16 Aug 2017, 19:59

Ja imam malu tetovažu, ali jako malu na nozi. Uglavnom, morat ćeš mazat sa kremom neko vrijeme, ne na sunce previše niti previše fizičkog rada. Ništ strašno, samo 2 tjedna. Šteta što si iskoristio godišnji koliko sam skužio.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Aug 2017, 21:19

Michel: kolektivni godišnji. Inače mi već deset godina propadaju stari godišnji. A ove godine će mi trebati.
Vidjeti ću. Nije mi problem mazati svaka tri sata na poslu i slično.
Michel puši karu.

Salvador

Post by Salvador » 16 Aug 2017, 21:50

Tjedan dana ti je dosta da to njeguješ nekom kremom, to će ti svaki tattoo majstor reći. Ja neke nisam njegovao ni četiri dana pa su mi uspjele kako treba. Dva tjedna se ne smiješ tuširati, odnosno smiješ, ali ne na to mjesto gdje si se tetovirao, Ne smije biti kontakt s vodom nikakav. Pričekaj da ljeto prođe pa onda to napravi, nije preporučljivo tetovaže raditi po ljeti jer se puno znojiš, a i na suncu si, to škodi tetovaži i neće ti uspjet kako treba.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Aug 2017, 22:16

što'š se tetovirat? radije te novce potroši na stripove, mange isl
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Aug 2017, 23:49

Salvador, da, zato čekam deseti mjesec kada je hladnije. A trenutačno imam druge prioritete. Bitno mi je da je sad sve riješeno. Hvala, dečki.
Maddjuro: Tako do 12 mjeseca nemam ništa u planu dok ne izađe hellboy od fibre.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 17 Aug 2017, 00:04

Izaći će i Preacher. Ja sam si nabavio onog Neznanca od Fibre, uskoro krećem sa čitanjem.

boyko

Post by boyko » 17 Aug 2017, 12:04

Salvador wrote:
16 Aug 2017, 21:50
Tjedan dana ti je dosta da to njeguješ nekom kremom, to će ti svaki tattoo majstor reći. Ja neke nisam njegovao ni četiri dana pa su mi uspjele kako treba. Dva tjedna se ne smiješ tuširati, odnosno smiješ, ali ne na to mjesto gdje si se tetovirao, Ne smije biti kontakt s vodom nikakav. Pričekaj da ljeto prođe pa onda to napravi, nije preporučljivo tetovaže raditi po ljeti jer se puno znojiš, a i na suncu si, to škodi tetovaži i neće ti uspjet kako treba.
kolko sam ja upoznat smiješ prat s vodom mjesto gdje ti je tetovaža samo ne smije doć u kontakt s "kemikalijama" (sapun, šampon itd..). ja sam redovito s vodom pral i nije bilo nikakvih problema
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Michel

Post by Michel » 17 Aug 2017, 15:47

Forum je malo eksplodirao :rock: 21 osoba trenutn. To nisam vidio jako dugo. Bolje išta nego ništa. Nije kao najviše ikada 143, ali opet zbilja nisam dugo vidio 21 osobu da je trenutno na forumu. Piše se, otvaraju se teme. Nadam se da će od tih 21 dolaziti češće i da će povući još neke osobe sa sobom.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Aug 2017, 16:18

Michel wrote:
17 Aug 2017, 15:47
Forum je malo eksplodirao :rock: 21 osoba trenutn. To nisam vidio jako dugo. Bolje išta nego ništa. Nije kao najviše ikada 143, ali opet zbilja nisam dugo vidio 21 osobu da je trenutno na forumu. Piše se, otvaraju se teme. Nadam se da će od tih 21 dolaziti češće i da će povući još neke osobe sa sobom.
:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :prayer: :kokicarenje:

Salvador

Post by Salvador » 17 Aug 2017, 17:14

boyko wrote:
17 Aug 2017, 12:04
Salvador wrote:
16 Aug 2017, 21:50
kolko sam ja upoznat smiješ prat s vodom mjesto gdje ti je tetovaža samo ne smije doć u kontakt s "kemikalijama" (sapun, šampon itd..). ja sam redovito s vodom pral i nije bilo nikakvih problema
A čuješ svako ima neku svoju verziju toga što treba i što ne, ne postoji univerzalno pravilo jer svako ima drugačiju kožu. Ja imam 4 tetovaže i dve su mi napravljen kod jednog tattoo majstora, a druge dve kod drugog. Obojica su mi rekli da se mažem tjedan dana, jedan je rekao da ne skidam onu foliju, osim dok se mažem, dok mi je drugi rekao da skinem nakon 24 sata jer da nije potrebno, ali da stavim preko noći dok idem spavat. Pridržavao sam se ovogt drugog, A što se tiče vode, ovaj prvi mi je rekao da mogu lagano oprat poslje tjedan dana, dok mi je ovaj drugi rekao tek nakon dva tjedna. :) Uglavnom, nisam se baš pridržavao ni jednog ni drugog, radio sam po svom nekom instinktu, zavisi koliko mi je trebalo da mi zacijeli rana, a čim je zacijelila prestao sam se mazat, ali pridržavao sam toga s vodom. TKo zna, kad budem slijedeću radio, napravit ću po tvom baš da vidim, ionako sam dobar s tim tipom koji mi je radio pa mi je rekao ako šta ne valja da bi mi to popravio.

Post Reply