Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 15 Aug 2017, 23:31

HorrorHR wrote:
15 Aug 2017, 21:48
znači to net upoznavanje baš ne pali u nas?
vani to rastura, očito ljudi imaju manje slobodnog vremena tamo naći nekoga random u izlascima ;)
Pa palilo je prije 6-7 godina. Forumi i to. Dopisuješ se, i za manje od mjesec dana bi se našao s njima. Tako sam većinu osoba upoznao. Sad ako uspijem stupiti s nekim/nekom u kontakt, onda treba dugo dopisivati da bi se našli uživo.
Ili slobodno vrijeme ili loša iskustva, vrag si ga zna. A i malo je teško ako za jednu lokaciju imaš 700 muških i 10 cura.
Salvador - je, i smokva je bila bolja prije 5 godina. A sad, opet prevladava preveliki broj muških i premalo ženskih profila.
Ali ovo što horrorhr kaže, vani je drugačije kako mi jedan frend isto kaže. Ljudi su otvoreniji, a i normalno je gledati horore, čitati knjige i slično.
Sad ne možeš niti naći par ljudi za monopol preko vikenda.
Michel puši karu.

Inferno

Post by Inferno » 15 Aug 2017, 23:51

maddjuro wrote:
15 Aug 2017, 23:02
Inferno wrote:
15 Aug 2017, 21:38
Michel wrote:
13 Aug 2017, 23:48
Ja sam preko badoo upoznao bivšu i jednu koju sam imao sa strane. Poslije toga ništa. Ove ostale nikad nisam nišao.
jao kakvi badui :lol: najbolje je uživo, prirodno. Ako si sramežljiv malo se naliješ i sve ok. Nema tu nikakvih velikih strahova, neće te ugrist, i ovako odmah vidiš na čemu si. Ima i normalnih ajde. Ja sam ih najviše našao onda kada sam najmanje tražio.

@maddjuro jel to tvoje?
nije, mene ni takove neće
i bolje da te takve neće :lol:

ma ne treba pravit dramu oko toga da se mora biti u vezi i slično. Osim fizičkih užitaka, to je jako velika gnjavaža, barem meni. Stalno ti dosađuje s milion poruka, nikad nemaš mira. Pa ak se ne javiš dan dva, to takve drame i napadi budu. Još tak kad ti se neka upucava pa ne možeš ništa. A osim tijela, to mi najčešće i nisu intelektualno zanimljive osobe, di bi bio da takve čekam. Meni je singl barem zasada psihički puno lakše živjeti, ovako sam doslovno kao na lancu.

ili kako bi to rekao jedan moj pesimistični prijatelj: bure govana preliveno medom :lol:

ali ima i ugodnih i "normalnih" cura jel, samo što ćeš ostariti dok budeš nešto posebno čekao

hitman_4

Post by hitman_4 » 16 Aug 2017, 00:03

ja sam znao upoznati zanimljive ljude preko interneta prije 10-11 godina. Sa jednom djevojkom iz Srbije sam se maltene cijelu srednju dopisivao(zedge-msn). To su bila dopisivanja do 3-4h ujutro, uglavnom lijepo iskustvo i ja zaljubljen do ušiju. Druga je bila iz Bosne, muslimanka a ja hc ateist u to vrijeme. Vrlo inteligentna :D
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Aug 2017, 00:07

prosao sam i veze i neveze; sad s navrsenih 30ak god mi se vise neda s tim previše zamarat; kad si riješim "karijeru" trazim neku za nesto konkretnije
I may be an idiot, but i am no fool.

Michel

Post by Michel » 16 Aug 2017, 00:16

Ja osjećam, pogotovo u zadnje vrijeme da mi treba neka za vezu pa čak i nešto više. O tome prije uopće nisam previše razmišljao, ali evo bliži se 30-ak (još koja godina) i nekad me to muči jer kad izađem, izađem sa par frendova u okolici, a nikad baš trg zagreba ili neka mjesta gdje i možeš tako upoznati. Uvijek sam govorio kako bude, bude. Ako je suđeno, doći će samo od sebe, ali u zadnje vrijeme me to baš nekako jebe što ne mogu naći neku normalnu curu, a da nije materijalna. Sa kojom mogu porazgovarat o svemu, ne trebamo imati iste zanimacije, ali to neko razumijevanje mi fakat sad fali.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 16 Aug 2017, 00:44

Michel wrote:
16 Aug 2017, 00:16
Ja osjećam, pogotovo u zadnje vrijeme da mi treba neka za vezu pa čak i nešto više. O tome prije uopće nisam previše razmišljao, ali evo bliži se 30-ak (još koja godina) i nekad me to muči jer kad izađem, izađem sa par frendova u okolici, a nikad baš trg zagreba ili neka mjesta gdje i možeš tako upoznati. Uvijek sam govorio kako bude, bude. Ako je suđeno, doći će samo od sebe, ali u zadnje vrijeme me to baš nekako jebe što ne mogu naći neku normalnu curu, a da nije materijalna. Sa kojom mogu porazgovarat o svemu, ne trebamo imati iste zanimacije, ali to neko razumijevanje mi fakat sad fali.
ak baš ne izlaziš i teško ti je nekog pronaći, probaj se bavit nekakvim hobijem gdje ima cura, npr. upiši satove plesa ili nešto slično
u najgorem slučaju ćeš samo naučiti plesati :lol:

Salvador

Post by Salvador » 16 Aug 2017, 00:48

Iz iskustva govorim, bio sam s puno žena prije nego sam se oženio i s tom istom bio u braku 10 godina. Sve one gledaju na materijalno, ne postoji žena koja to ne gleda, stvar je da neke to skrivaju, a neke otvoreno kažu. Kad bi birao, birao bi onu koja otvoreno kaže, vjerujte mi, koliko to glupo izgleda, ali one su iskrene i znaju od početka što žele od života. Puno su bolje od ovih skrivačica koje traže gnjezdo pa onda iz gnjezda u gnjezodo uskaču, sve dok ne dođu do svog finalnog cilja, a to je biti dovoljno situirana, da ne mrdne guzicom, da joj je sve na dlanu. Trpit će one i godinama neimaštinu sve dok se ne dočepaju nekog boljeg, ako nije u stanju, onda će ti kukati po cijele dane i ispirati mozak. Bio sam u životu na vrhu i na dnu, tako da znam o čemu pričam. Sad sam solo i nemam nikakvu potrebu biti s bilo kojom ženom, osim ako se ne radi o nekom fizičkom užitku, to dolazi u obzir i ništa više. Kćer imam, a probleme ne želim. 4 banke su na leđima, sad želim samo uživati u ostatku života bez preprijeka :)

lemonzoo

Post by lemonzoo » 16 Aug 2017, 01:11

Inferno

Post by Inferno » 16 Aug 2017, 01:21

@salvador ima tu mudrosti :D
vidio sam sličnih primjera, ali ipak ne držim da su baš sve takve, nekih 90% da
ali to bude valjda izraženije kasnije, proporcionalno s brojem godina i obrnuto proporcionalno s promilima u krvi :lol:
ali to je takvo društvo danas jel, pare pare pare, bilo tko živi u tom filmu, nikada neće biti sretan
a neke to shvaćaju, nažalost vrlo zanemariva manjina

Salvador

Post by Salvador » 16 Aug 2017, 01:34

Ako si spreman žrtvovati se zbog nje, zbog te mrvice ljubavi koju ti na cjediljku daje, a sve samo da bi njena guzicas bila na miru, samo naprijed, dobrodošao u svoj pakao na zemlji. :) Nema većeg horora od toga prijatelju hahaha

Inferno

Post by Inferno » 16 Aug 2017, 01:54

Salvador wrote:
16 Aug 2017, 01:34
Ako si spreman žrtvovati se zbog nje, zbog te mrvice ljubavi koju ti na cjediljku daje, a sve samo da bi njena guzicas bila na miru, samo naprijed, dobrodošao u svoj pakao na zemlji. :) Nema većeg horora od toga prijatelju hahaha
uh daleko sam ja od žrtvovanja :lol:
ali opet ne treba generalizirat, isto kao da sad kažem da su sto cigana lopovi, od njih će se naći par komada poštenih cigana :D

Michel

Post by Michel » 16 Aug 2017, 02:05

Inferno wrote:
16 Aug 2017, 00:44
Michel wrote:
16 Aug 2017, 00:16
ak baš ne izlaziš i teško ti je nekog pronaći, probaj se bavit nekakvim hobijem gdje ima cura, npr. upiši satove plesa ili nešto slično
u najgorem slučaju ćeš samo naučiti plesati :lol:
Izlazim, samo ne na mjesta gdje ćeš gotovo sigurno upoznat nekog. Izađem ja na mjesta gdje ajmo reći možeš nekog upoznati za daljne upoznavanje idućih tjedana, ali vrlo teško. Frendice koje imam ili su već oženjene ili su samo to frendice. Za jednu koju sam bio zagrijan, lijepo smo se nadopunjavali, ali ona je željela da ostane samo na prijateljstvu. Mislim da sam tad pogriješio kad smo jednu večer zabrijali pa joj je bilo čudno idućih par dana iako je ona koja je sve potegla. No, nebitno samo želim reći da kako vrijeme odmiče, baš mi se javlja neka potreba ne samo za vezom već i za nekim obiteljskim životom. Nadam se da će to proći.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Salvador

Post by Salvador » 16 Aug 2017, 02:50

Inferno wrote:
16 Aug 2017, 01:54
Salvador wrote:
16 Aug 2017, 01:34
uh daleko sam ja od žrtvovanja :lol:
ali opet ne treba generalizirat, isto kao da sad kažem da su sto cigana lopovi, od njih će se naći par komada poštenih cigana :D
Je da, ti su pošteni jer su se već nakrali :)

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Aug 2017, 03:43

Image
I may be an idiot, but i am no fool.

hitman_4

Post by hitman_4 » 16 Aug 2017, 08:51

Image

Image

Image

Post Reply