sorite opet na oft ali ko da je admin i ko kome da se ulizuje?dodo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
Zanimljivosti Iz Svijeta Filma
- metallicat
Re: pozdrav

- john_constantine
hm, da mu ja ližem dupe?dodo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
Michel puši karu.
- dodo
ma da se ulizuje mairosu pa zar on nije adminmetallicat wrote:sorite opet na oft ali ko da je admin i ko kome da se ulizuje?dodo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
![]()
- metallicat
pa nije, horror je admin, a ash i film_tv moderi....uglavnom bez ovakvih ispada više, tu su svi simpatični i dobri ljudidodo wrote:ma da se ulizuje mairosu pa zar on nije adminmetallicat wrote:sorite opet na oft ali ko da je admin i ko kome da se ulizuje?dodo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
![]()

- dodo
pozdrav
mairosu je baš rekao iz zajebancije da sam se s guštom nasmijao ali constantin mu se ulizuje i to se baš vidi.sorry još jedanput cons ako sam pogriješio.
ja mislim da nisam pa to stoji i dalje. pa normalno da ima super ljudi ovdje to nisam ni rekao a sad mi je dosta prepucavanja 
Last edited by dodo on 18 Nov 2007, 17:10, edited 1 time in total.
- metallicat
- dodo
sad bi ti odgovorio nešto ali neču dosta mi je prepucavanja hoču normalno pisati o filmovima i to je to bez nekih svađa pozdravmetallicat wrote:očito mi treba velika dioptrija za to vidim što i ti. ono što je mairosu rekao uopće nije smiješno niti je cons rekao da je smiješno. i pojma nemam od kud ti to al nema veze..![]()
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- john_constantine
ma nisam mu se ulizivao, nego samo dodao svoju tvrdnju. Ma i mene smeta taj roman polanski, svaka čast na filmovima, ali kvragu, kakav gad, siluje curicu i pobjegne iz amerike, pa može raditi što želi. I da nema tih filmova, već bi bio u zatvoru ili razbijen mrtav na ulici.dodo wrote:mairosu je baš rekao iz zajebancije da sam se s guštom nasmijao ali constantin mu se ulizuje i to se baš vidi.sorry još jedanput cons ako sam pogriješio.ja mislim da nisam pa to stoji i dalje. pa normalno da ima super ljudi ovdje to nisam ni rekao a sad mi je dosta prepucavanja
Michel puši karu.
- dodo
da to sigurno ,ali smrad ima dobre filmovejohn_constantine wrote:ma nisam mu se ulizivao, nego samo dodao svoju tvrdnju. Ma i mene smeta taj roman polanski, svaka čast na filmovima, ali kvragu, kakav gad, siluje curicu i pobjegne iz amerike, pa može raditi što želi. I da nema tih filmova, već bi bio u zatvoru ili razbijen mrtav na ulici.dodo wrote:mairosu je baš rekao iz zajebancije da sam se s guštom nasmijao ali constantin mu se ulizuje i to se baš vidi.sorry još jedanput cons ako sam pogriješio.ja mislim da nisam pa to stoji i dalje. pa normalno da ima super ljudi ovdje to nisam ni rekao a sad mi je dosta prepucavanja
- HorrorHR
- Site Admin
Jebote pričaš kao da je administrator ovog foruma biti kao predsjednik upravnog odbora neke banke. Ulizivanje? Daj molim te... opusti se malododo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
Vrati se na temu...
- john_constantine
ma da, preko njega ću osvojiti ovaj forumHorrorHR wrote:Jebote pričaš kao da je administrator ovog foruma biti kao predsjednik upravnog odbora neke banke. Ulizivanje? Daj molim te... opusti se malododo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
![]()
![]()
![]()
Vrati se na temu...
Prezime Toma Cruisea je Mapother
Michel puši karu.
- dodo
ma opušten sam ja nije neki bed,rekao sam ono što mislim i to je to. a i nastavio sam temu zar nisi vidio zadnje što sam napisao da je smrad ali da ima dobre filmoveHorrorHR wrote:Jebote pričaš kao da je administrator ovog foruma biti kao predsjednik upravnog odbora neke banke. Ulizivanje? Daj molim te... opusti se malododo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
![]()
![]()
![]()
Vrati se na temu...
Last edited by dodo on 18 Nov 2007, 17:49, edited 1 time in total.
- metallicat
- dodo
ma neču više ništa reči idem ja na druge teme dosta mi je ko da se svađam sa mulcimadodo wrote:ma opušten sam ja nije neki bed,rekao sam ono što mislim i to je to. a i nastavio sam temu zar nisi vidio zadnje što sam napisao da je smrad ali da ima dobre filmoveHorrorHR wrote:Jebote pričaš kao da je administrator ovog foruma biti kao predsjednik upravnog odbora neke banke. Ulizivanje? Daj molim te... opusti se malododo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješiomožda da se ovo zove forum zezanje novih članova
![]()
![]()
![]()
Vrati se na temu...eto prije toga nije ništa pisao dok mi nisi ti poslao da se smirim pa je onda opet počeo zajebavat kao skužio si šta je moj plan,pa iz toga se vidi da se ulizuje adminima