Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
U mojoj općini nema niti jednog kandidata iz živog zida 
Michel puši karu.
- Decadentor
- Inferno
ni kod mene, fala Bogujohn_constantine wrote:U mojoj općini nema niti jednog kandidata iz živog zida
-
olio
vrucinaa, sunce
- hitman_4
Inferno wrote:ni kod mene, fala Bogujohn_constantine wrote:U mojoj općini nema niti jednog kandidata iz živog zida

- Inferno
dan za kurac!
učio dok 4 ujutro, trebao imati ispit ujutro, naravno da sam zaboravio naviti alarm! Zaspao na ispit, psovo sve živo nekih pola sata, spremao se za vlak. Kad sam bio gotov, stavim ja na sebe torbu od laptopa, nisam skužio da je otvorena, laptop trosne na pod. Nakon što sam cijelo popodne popravljao ekran, napokon normalno radi, al izvana izgleda iskrivito jako i stalno mi se otvara plastika od ekrana.
učio dok 4 ujutro, trebao imati ispit ujutro, naravno da sam zaboravio naviti alarm! Zaspao na ispit, psovo sve živo nekih pola sata, spremao se za vlak. Kad sam bio gotov, stavim ja na sebe torbu od laptopa, nisam skužio da je otvorena, laptop trosne na pod. Nakon što sam cijelo popodne popravljao ekran, napokon normalno radi, al izvana izgleda iskrivito jako i stalno mi se otvara plastika od ekrana.
- Decadentor
- Inferno
nedostatak vremena :/
- Inferno
jebena vručina, ne mogu opisat koliko je mrzim
- maddjuro
Najavili reboot/remake macgyver-a. Ovi iz hollywooda stvarno neamju više ideja kada su počeli remejkat koješta iz 80ih i 90ih.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Ono kad u svom mjestu slušam stariju susjedu, mislim da sedmi ili osmi razred. Pazi na svoju malu sestricu od pet godina. Već nekoliko mjeseci imaju novog psa. I slušam kako prijeti svojoj sestri da pazi na cucka jer ako mu se što dogodi, glavu će joj odrezati.
Jebeš društvo u kojem je životinja važnija od djece.
Jebeš društvo u kojem je životinja važnija od djece.
Michel puši karu.
- maddjuro
- john_constantine
Roditelji i djeca... Ne moji, he. Surfam bezveze po fejsu i netko pametan u grupi dijeli šokatni video. Ne da mi vrag mira, pa pogledam. Mali klinac od 3 ili 4 godine tuče mamu, zlostavlja, čupa i lovi se za pimpača, a njoj više manje smiješno. Danas sam u fazonu da ne podnosim ljude radi današnje situacije na poslu, ali ovo mi je zgadilo život...
Mislim si da bi nalemao klinca, ali ne, to nije nikakvo rješenje. Problem je u bolesniku koji to snima i stavi na internet, i blesavoj majci koja to dopušta. Lako dok je tako mali... A i nešto je poremećeno. Iz iskustva znam da mala djeca oponašaju što vide. Čitam komentare, 70 % bi fizički kaznilo dijete. 20 % krivi mamu za odgoj, a ostatak miješano.
I onda još jutarnji, u alžiru slika dijete koje drži na visini 15 kata i traži 1000 likeova ili pušta. I smiješna mu je ideja? Pa zar su djeca jebene igračke i još se time hvaliti na fejsu?
Muka mi je više od loših roditelja koje sam se načuo ili znam osobno, a s dostupnošću interneta, postalo je sve gore.
Mislim da mi je vrijeme da s pametnog mobitela pređem na obični + tablet samo s torrentom.
Mislim si da bi nalemao klinca, ali ne, to nije nikakvo rješenje. Problem je u bolesniku koji to snima i stavi na internet, i blesavoj majci koja to dopušta. Lako dok je tako mali... A i nešto je poremećeno. Iz iskustva znam da mala djeca oponašaju što vide. Čitam komentare, 70 % bi fizički kaznilo dijete. 20 % krivi mamu za odgoj, a ostatak miješano.
I onda još jutarnji, u alžiru slika dijete koje drži na visini 15 kata i traži 1000 likeova ili pušta. I smiješna mu je ideja? Pa zar su djeca jebene igračke i još se time hvaliti na fejsu?
Muka mi je više od loših roditelja koje sam se načuo ili znam osobno, a s dostupnošću interneta, postalo je sve gore.
Mislim da mi je vrijeme da s pametnog mobitela pređem na obični + tablet samo s torrentom.
Michel puši karu.
-
olio
Ili jednostavno nemoj koristiti facebook i slicne mreže?!john_constantine wrote:Mislim da mi je vrijeme da s pametnog mobitela pređem na obični
Ali ozbiljno ja imam smartphone i ne koristim nikakve social networke. Jedino chat da se jeftino čujem sa curom i 2-3 prijatelja.
Uz masu drugih funkcionalnih aplikacija mi pomaze od svakodnevnog zivota do posla.
Nauči ignorirati glupost i glupe ljude. Ne trebaš se živcirati zbog drugih.
Oni žive lako, nerazmišljaju, neki žive od te gluposti, a mi bi se trebali živcirati i gubiti vrijeme gledajući te gluposti?
Ma daj.
Inače ne gledam TV, rijetko rijetko (jedino ako se dogodia neki veliki svjetski dogadjaj) bacim oko na portale.
Živiš svoj život, a ne život drugih ili život Severine i #ijasammajka
Nakon nekog vremena te neće biti više briga za to i kada ne budeš ignorira. Ako mogu živit u gradu di Kerum pobjedi i skoro opet pobjedi...a mene boli briga, ja sam svoj glas dao, rekao ljudima zašto ne za idiote glasat. Svoje sam odradio i nemam sijede dlake na glavi.
- john_constantine
Svaka čast. Ja od social network jedino koristim fejs radi deset prijatelja. Samo sam se prijavio na neke grupe, sada ide ban na te grupe.
Ostalo wikipedija, goodgame.
Baš to, živi svoj život. Hvala na odgovoru.
Ostalo wikipedija, goodgame.
Baš to, živi svoj život. Hvala na odgovoru.
Michel puši karu.