Odgledao zadnjih pola sata i mogu raci da mi je i kraj sad dobro sjeo za razliku od prvog puta.
Kad ih bica pocnu napadat mene podsjetio na Demonic Toys i Shreka 2
Krampus (2015)
- dr_gonzo
-
GreenHornet
Re: Krampus (2015)
Cisto dobar.
Jako fin zimski i blagdanski ugodaj-bas da pozalis sto nije izasao za blagdane. Par jako iritantnih likova sto mi je plus, jer sam jedva cekao da skoncaju...Nekoliko dosta dobro napravljenih scena, koje su bas jezive. Izgled Krampusa i drugih bica vise nego ok. Tu je nesto i crnog humora.
Ipak na trenutke mi je dosadnjikav, te jurnjave po snijegu su mi nekako bzvz ispale a i rasplet je mlak i prebrz. Sa samim krajem sam zadovoljan.
6.2/10
Jako fin zimski i blagdanski ugodaj-bas da pozalis sto nije izasao za blagdane. Par jako iritantnih likova sto mi je plus, jer sam jedva cekao da skoncaju...Nekoliko dosta dobro napravljenih scena, koje su bas jezive. Izgled Krampusa i drugih bica vise nego ok. Tu je nesto i crnog humora.
Ipak na trenutke mi je dosadnjikav, te jurnjave po snijegu su mi nekako bzvz ispale a i rasplet je mlak i prebrz. Sa samim krajem sam zadovoljan.
6.2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- boyko
moram priznat da sam mrvicu razočaran. nekak je ovo previše djetinjasto ispalo samo zbog sporednih negativaca koji se javljaju uz krampusa, dok se sam krampus jako malo pojavljuje. nije mi jasno zakaj su to tak izveli jer je izgled krampusa prejeben i da su samo njega ostavili bez tih njegovih "pomagača", to bi onda bilo savršeno. ovak mi je ta jedina zamjerka koju imam dosta pokravila sam doživljaj. inaće sve ostalo je jako dobro izvedeno.
dosta mi se sviđa i sam kraj.
7,5/10
dosta mi se sviđa i sam kraj.
7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Manas
I meni se cinio djetinjast i da ce biti losa komedija ali ipak na kraju je ispalo sasvim solidno djelo 
- HorrorHR
- Site Admin
- Inferno
Mene film baš i nije dojmio, prvi dio je bio ok, ali drugi dio i kraj su mi bili prenaivni, kao za djecu film. Jedino su mi čudovišta pomagači bili baš ok.
6/10
6/10
- HorrorHR
- Site Admin
da meni baš taj goofy stil nekako legao... pomagači su baš 80s đir, čak dok su oni "kolačići" napadali tipa čuje žena film i pita šta gledaš gremlineInferno wrote:Mene film baš i nije dojmio, prvi dio je bio ok, ali drugi dio i kraj su mi bili prenaivni, kao za djecu film. Jedino su mi čudovišta pomagači bili baš ok.
6/10
- Michel
Je, najviše me onaj kraj podsjetio na Gremline, a i sami ugođaj.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Victor Crowley
Film pun bajkovitosti i božićnog ugođaja, sve što na kraju volim, pa ne mogu reći da mi se nije svidio
Nadam se da ću ubrzo pogledati i drugio dio.