Koji ste horror zadnji gledali?
- hitman_4
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Carnage Park (2016) - indi sranjce sa prelošim zvučnim efektima
2/10
2/10

- Annabel_Lee
The Eyes of My Mother (2016)
Iznenadio me filmić (traje tek nešto više od 70 min.), zapravo vrlo solidna crno-bijela horor drama o poprilično poremećenoj djevojci. Za one koji vole spore filmove u kojima gotovo da i nema dijaloga - preporuka!
Zanimljivo mi je i to da je redatelj i scenarist Nicolas Pesce '90. godište, što znači da, ako je s 26 godina snimio ovakav film, u budućnosti možda možemo očekivati još bolje uratke.
Iznenadio me filmić (traje tek nešto više od 70 min.), zapravo vrlo solidna crno-bijela horor drama o poprilično poremećenoj djevojci. Za one koji vole spore filmove u kojima gotovo da i nema dijaloga - preporuka!
Zanimljivo mi je i to da je redatelj i scenarist Nicolas Pesce '90. godište, što znači da, ako je s 26 godina snimio ovakav film, u budućnosti možda možemo očekivati još bolje uratke.
- Inferno
Halloween 4 Povratak Michaela Myersa, generalno film valja kao slešer, lagan za pratiti.Samo da su killovi bili atraktivniji
ona scena na kraju kad Lumis vidi malu na vrhu stepenica, njegova reakcija i izraz na licu = priceless

ona scena na kraju kad Lumis vidi malu na vrhu stepenica, njegova reakcija i izraz na licu = priceless

-
Conjuring 2 (2016) - razočaranje žešće. jedinica mi je ostala u puno boljem sjećanju. Predvidivo, izlizano i nimalo strašno. Prvih pola sata, 45 min je koliko toliko dobro, ali onda veliko ništa...4/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- HorrorHR
- Site Admin
pokušao ga pogledati par puta, nije išlo...Shp86 wrote:Conjuring 2 (2016) - razočaranje žešće. jedinica mi je ostala u puno boljem sjećanju. Predvidivo, izlizano i nimalo strašno. Prvih pola sata, 45 min je koliko toliko dobro, ali onda veliko ništa...4/10
- hitman_4
dobarAnnabel_Lee wrote:The Eyes of My Mother (2016)

7.5/10

-
Neka tako i ostane...HorrorHR wrote:pokušao ga pogledati par puta, nije išlo...Shp86 wrote:Conjuring 2 (2016) - razočaranje žešće. jedinica mi je ostala u puno boljem sjećanju. Predvidivo, izlizano i nimalo strašno. Prvih pola sata, 45 min je koliko toliko dobro, ali onda veliko ništa...4/10

-
-
Don't Breathe (2016) - poprilično dobar triler/horor...Stephen Lang dobar kao negativac, napet cijelo vrijeme, pomalo predvidiv polutwist, ali sve u svemu i više nego gledljivo.. 6,3/10
-
http://www.imdb.com/title/tt4687358/
Preskocite. Rijetko ugasim film prije kraja, ali od ovoga sam odustao nakon 65 min. Prespor, puno nepotrebnih scena,kad pocne akcija puno gresaka i nelogicnosti,mlaki likovi. Jedino pozitivno su dvije dobre scene, od kojih je jedna jako krvava i brutalna.
Preskocite. Rijetko ugasim film prije kraja, ali od ovoga sam odustao nakon 65 min. Prespor, puno nepotrebnih scena,kad pocne akcija puno gresaka i nelogicnosti,mlaki likovi. Jedino pozitivno su dvije dobre scene, od kojih je jedna jako krvava i brutalna.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
jedina pozitiva je onaj 80s intro
-
Horror of Dracula
Krenuo ponovno sa Hammer serijalima...idemo do kraja
9/10
Krenuo ponovno sa Hammer serijalima...idemo do kraja

9/10
-
"The Unspoken" 2015.
Ispod prosjeka! Odgledao sam ga do kraja, samo iz razloga jer se pola sata prije kraja, nazire twist, pa me zanimalo o cemu se radi.
Film je prepun gresaka, nelogicnost, dosta toga nije pojasnjeno, akcija prekasno pocne pa je dosadan na trenutke, dosta nepotrebnih scena...Ugodaj je ok, i imamo 3-4 solidne scene. I da, zadnjih 20ak sekundi je stvarno odlicno!
4.2/10
Ispod prosjeka! Odgledao sam ga do kraja, samo iz razloga jer se pola sata prije kraja, nazire twist, pa me zanimalo o cemu se radi.
Film je prepun gresaka, nelogicnost, dosta toga nije pojasnjeno, akcija prekasno pocne pa je dosadan na trenutke, dosta nepotrebnih scena...Ugodaj je ok, i imamo 3-4 solidne scene. I da, zadnjih 20ak sekundi je stvarno odlicno!
4.2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- boyko
Beyond the Gates (2016) - fora ideja ali ne baš tako dobro realizirana. u startu djeluje sasvim oke ali prema kraju sve više odlazi u treš vode. vidi se manjak budžeta. jbg, kolko para tolko muzike.
4,5/10
4,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- maddjuro
Autopsy of jane doe- ok film, ali kao i nekima od vas druga polovica nije baš najbolje sjela. Priča i neke ideje nisu loši (iako ne sasvim orginalni), ali kao da nisu najbolje uspjeli realizirati to što su htjeli. Vizualno mi je film se dopao, odlično su odradili zvukove za same autipsije (kao recimo rezanje prsnog koša); no jedna stvar koju MRZIM a naželost je danas više pravilo nego izuzetak su vražji i predvidljivi "Jump scare"-ovi. Kad njih vidim mi se odmah zgadi film, pogotovo kada su predvidljivi kao što su to u ovome filmu bili. Kraj je ok, mislio sam da ce napraviti nešto na šemu blair witch 2-ke (pošto se autopsija snimala kamerom), no to nije bio slučaj. Sve u svemu rekao bi da je ovo film za 6/10; ok za jedno gledanje
P.S. Hvala gazdi na kartama
P.S. Hvala gazdi na kartama
I may be an idiot, but i am no fool.