Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Decadentor

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Decadentor » 13 Sep 2016, 00:39

olio wrote:sudario se prije sat vremena :(

Kiša, proklizavanje.

Dobro da su svi ok, njima skoro šteta nikakva, ali zato meni :facepalm:

Ah, još troškova :klapklap:
Ma samo da su svi dobro, ostalo je manje bitno
Image

olio

Post by olio » 14 Sep 2016, 09:26

Evo pričali smo o adblockerima, i danas izađe vijest
http://arstechnica.com/tech-policy/2016 ... able-ones/

Sad znate zašto ne Adblock koristiti.
Sada službeno prodaju mjesto za oglasi propuštaju ih.

hitman_4

Post by hitman_4 » 18 Sep 2016, 23:25

Windowsi

prešao na 1o, nažalost driver za wireless ne radi kako treba pa se opet vratio na 7 i sad nikako da se apdejta + bonus: problem sa welcome screenom. Naime ne želi ući u sustav ukoliko je instaliran antivirus :rolleyes:

Veselo :D
Image

Image

Image

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 20 Sep 2016, 07:05

da li netko koristi torrentdownloads me?

kul stranica ali brijem da su je preuzeli scameri jer kad se uđe izljeće neki novi page.... šteta kul je bio taj izvor
:supz: :supz:

olio

Post by olio » 20 Sep 2016, 19:05

Meni ništa ne iskače, možda jer koristim uBlock...vjerojatno

Inferno

Post by Inferno » 26 Sep 2016, 16:48

Idem kući s faksa, morao u referadi nešt čekat pa kasnio na vlak. Sad on krene, ja nekih 50 metara dalje. Bila otvorena zadnja vrata, ja u šprint i u uspijem nekak skočit unutra, al sam se razbio na željeznom podu.
Bilo mi glupo čekat drugi koji ide u pol 10.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Sep 2016, 17:00

He, he. Još da snimka završi na youtube.
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Sep 2016, 16:22

Od 02.09. ove godine firma mi u stečaju (tako sud napokon i to proglasio) i sad smo svi mi radnici mjesec dana na otkaznom roku (teče tek kad dobiješ pismo u kojem piše da si dobio otkaz, a dobih ga 14.09.).

Smijurija od jebenog sistema je da ne mogu odreći se tih mjesec dana otkaznog roka kako bih što prije otišao na biro i primao vražju naknadu (prva 3 mjeseca 70% od moje tri zadnje prosječne plaće, a onda 30%), jer i onako ne primamo plaću od proklete firme već 22 mjeseca tako da neću niti kune dobit i u tom otkaznom roku.
A vidi sad ovo:
ako me kojim slučajem firma koja mi nije dala plaću skoro 2 godine pozove u tom otkaznom roku da idem raditi iventuru i popis nekretnina kako bi se mogli naplatiti veliki igrači (čitaj banka i bivši vlasnici koji su nas i doveli u ovakvu situaciju) tj. oni koji imaju potraživanja (mi radnici ćemo dobit nešta ako šta ostane u stečajnoj masi, a ostat će mudo labudovo) i ja odbijem to jer mi ne isplaćuju plaću niti da misle platiti za prijevoz i marendu mogu dobit izvaredni otkaz bez problema.

Mislim da ovakvih pizdarija ima samo kod nas...

p.s. - a da ne krenem oko učinkovitosti sindikata...tribalo bi ih sve zabraniti da uopće djeluju...

p.s.2 - kad bolje pogledam više sam frustrirani ljut :skrujufakju: :axe: nego da mi je to maklo moju rođenu vedrinu :supz:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2016, 19:20

Je, nema ti druge nego izdržati još mjesec dana.
Inače, ne bi znao, ali u mojoj firmi prošle godine isto nisu htjeli biti na otkaznom roku i potpisali su papire za oslobađanje od toga. Znam da je blesava čistačica jedina imala mjesec i pol otkazni rok.
Makar ne bi znao, možda su samo imali dogovor da ne trebaju odraditi otkazni rok, a dobiti će plaćeno.
Ionako je sve kod nas sranje. Djevojka mi je dobila nakon godinu i pol ugovor za stalni posao i prihvatiti će. Iako se muči tamo, neplaćeni prekovremeni koji su redoviti, minimalac i prijevoz i neorganizacija.
Kod mene je isto gore. Organizacija je za kurac. Sustav nikakav. Imamo još stare verzije opere koje nitko ne podržava, a blokirano je ažuriranje. Svako malo pad servera. Komercijala koja nas ponižava i tretira kao majmune. A ukinuli su mi radnu subotu jer imamo previše prekovremenih sati. Pogon je šizio jer nema tko skladištiti robu, a oni bi platili samo dva sata. Ma nosite se, ta dva sata mi niti ne pokriva povratnu kartu na posao.

A u jednom hotelu, frend radi na recepciji. Sad žele da bude i konobar, ali će usput smanjiti plaću. A na drugom poslu dođe novi menandžer i sebi poveća plaću, a svim radnicima smanji za 500 kn.
Ovo je jad od države. Kao glupost ta potvrda o neisplati plaće koje dobijemo. I zakon vezan za to isto nema smisla.
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Sep 2016, 20:16

Malo mi je falilo u nekoliko navrata da puknem ono za istinski kao Michael Douglas u "Danu Ludila"...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Inferno

Post by Inferno » 23 Oct 2016, 10:40

Opći nedostatak vremena za išta zabavno raditi. Da bar dan ima 100 sati.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Oct 2016, 20:02

Toliko sam umoran od branja maslina (jučer od 7do 19 i danas isto) da ne mogu niti bacit na Dishonored ili baren pogledat Ash vs Evil Dead najnoviju epizodu... a tek novu epizodu The Walking Deada...a iman još sutra obrat 220 kila ja mater i ćale i djevojka pa gotovo za ovu sedmicu (onda se ide brat kod cure) tako da će biti filmskih maratona...

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2016, 17:50

Navodno je iscurio scenarij za 7 epizoda serije game of thrones. Pročitao sam kratke sadržaje na net.hr. Biti će fora, a i baš kako sam mislio. Ali neke stvari fakat zvuče blesavo. Ma kad debeli nikako da objavi zadnje dvije knjige, ali ne znam, valjda zato što je ubrzano i skraćeno. Ali ne znam, preglupo sve zvuči i ne vjerujem da bi on tako završio serijal. Ili bi, samo bolje izgleda kad čitaš knjigu.
Makar ne, ima jedan bitni dio koji su izostavili u seriji, a vidi se na kraju zadnje knjige. Ionako je serija samo zabava. Vidi se po količini nadrkavanja na scenu silovanja sanse i na jona.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 01 Nov 2016, 18:19

404 error :x
Image

Image

Image

Inferno

Post by Inferno » 01 Nov 2016, 22:47

i danas i jučer je stalno bio