Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Tako nekako i izgledam, cijeli savijenMichel wrote:Pozdrav![]()
Pa de si Dec slavončino moja!!!! Kissy kissy!!Decadentor wrote:Deeesi BUUUB![]()
![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- hitman_4
- Decadentor
Ma nema me niđe, napokon pokusavam nesto ucinit sa zivotom pa ne izlazim iz kuce bas previse.Bub wrote:Tako nekako i izgledam, cijeli savijenMichel wrote:Pozdrav![]()
DD
Pa de si Dec slavončino moja!!!! Kissy kissy!!Decadentor wrote:Deeesi BUUUB![]()
![]()

- hitman_4
- Michel
16.372 imao sam uvijek dobar sluh, ali zato vid me jebe. Pogotovo lijevo oko.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
16 i nesto sitno
(Ali se poslije toga kad nastavis gledati isto cuje nesto tiho)
Mozda i dobro da mene vid jebe, jer sam s vremenom razvila fetis na cvike i glupo bih izgledala da zdrava mijenjam okvire
(Ali se poslije toga kad nastavis gledati isto cuje nesto tiho)
Mozda i dobro da mene vid jebe, jer sam s vremenom razvila fetis na cvike i glupo bih izgledala da zdrava mijenjam okvire
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
- Michel
Kako je meni ovo zadivljujuce http://www.telegram.hr/zivot/hubble-sni ... e-magicno/
Mislim, sama pomisao da je ta polarna svijetlost veca od Zemlje i jos nekoliko stotina puta svjetlija nego ova na Zemlji. Znaci, da ovdje na Zemlji imamo takvu svijetlost, prekrila bi citavu Zemlju, bilo bi mnogo svijetla. Prekrasno izgleda u videu.
Mislim, sama pomisao da je ta polarna svijetlost veca od Zemlje i jos nekoliko stotina puta svjetlija nego ova na Zemlji. Znaci, da ovdje na Zemlji imamo takvu svijetlost, prekrila bi citavu Zemlju, bilo bi mnogo svijetla. Prekrasno izgleda u videu.
- Michel
Svigdje trazim Nekronomikon i nigdje ne ogu naci. Delfi, alnari, ostale strip knjizare i svugdje rasprodato. Pa zar nigdje nema za kupit.
- john_constantine
- hitman_4
http://novaplus.dnevnik.hr/product/emis ... provjereno gledati od 27:31
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kro ... ./4112421/
sjećam se ovog slučaja, tu je očito riječ o sotonizmu
po fejs profilu lik je već duboko zaglibio u to, a i djevojka je imala sličan profil samo ga je deaktivirala
po fejs profilu lik je već duboko zaglibio u to, a i djevojka je imala sličan profil samo ga je deaktivirala

- john_constantine
Meh, po opisu majke vidi se da je lik imao problema sa sampouzdanjem i bio povodljiv. Radio je u pekarnici, a plaću dijelio prijateljima i opraštao dugove? Nije dobar čovjek, nego idiot kojega su iskorištavali.
Vjerujem da ima istine to za sektama, a njima pašu ovakvi ljudi koji se daju manipulirati. I koliko je morao biti sjeban da ubode 40 puta. Praktički je pikao mrtvaca.
A ovo za varaždin? Meh, ne vjerujem previše u to s obzirom da je u pitanju mrtvi grad koji propada. A vani noću su samo mladi s litrama vina i cole. I nije da je bilo slučajeva uništavanja grobova i slično.
Vjerujem da ima istine to za sektama, a njima pašu ovakvi ljudi koji se daju manipulirati. I koliko je morao biti sjeban da ubode 40 puta. Praktički je pikao mrtvaca.
A ovo za varaždin? Meh, ne vjerujem previše u to s obzirom da je u pitanju mrtvi grad koji propada. A vani noću su samo mladi s litrama vina i cole. I nije da je bilo slučajeva uništavanja grobova i slično.
Michel puši karu.
- hitman_4
lik je bio diler, tako se i upoznao sa žrtvama. Majka od ubojice kaže da je njezin sin bio izmanipuliran, pod hipnozom te da je zabrijao da je žrtva vrag koji baca uroke na ljude, pa ga je zato ubio

- Michel
Ma na srpskom ono izdanje koje je preveo Dejan. Nigdje, doslovno sam pogledao sve i svugdje pise rasprodato. Jedino sam naisao na Kupindo (aukcije) u srbiji, ali ne zelim to jer imam osjecaj da ce me prevarit. Da bar ima negdje u knjizari ili nekom ducanu. N shvacam kako nema.john_constantine wrote:Na engleskom ili srpskom?
Ma nista cudno. Prave sotonjare postoje samo ih nema po medijima pa ekipa ne zna da ima stvarno osoba koji prakticiraju i zive takav bolestan zivot. Kod nas je to zbilja dosta prosireno. Varazdin pogotovo, tamo samo istrazit povijest sotonizma i iznenadit cete se. Mislim da sam prije koju godinu bas na provjeronom gledao to u varazdinu gdje su radili intervju sa osobom koja je izasla iz svega toga pa je pricao da su ga skoro nagovorili na samoubojstvo, a svaki tjedan je davao krv za neke rituale.hitman_4 wrote:http://novaplus.dnevnik.hr/product/emis ... provjereno gledati od 27:31
Sve te glavne sotonjare su vrlo manipulativne i citaju te knjige o manipulacijama pa love maloljetnike pogotovo one koji vec rano pocnu pit, pusit i slicno. Vrlo ozbiljno je to, a u svijetu da ne pricam.