glavni mi glumac iako ok, već pomlo postaje dosadan u tim ulogama ubojice profesionalnogdr mladjo wrote:War (2007)-eh da sam ovaj film pogldao prije godinu dana mogao bih reči da je solidan akcić.ali nakon toliko ogledanih azijskih krimiča s jakuzama i trijadam počinju se uočavat greške..od loše odabranih glumaca,loše glume,nepotrebnih obrata,...ajd ako ništa ima dobrih scena brutalnog nasilja..6/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- Dragonrage
Glumci nisu loše izabrani...osobno sam se veselio okršaju između Stathama i Li-a, ali je film loše napravljen...ispao je previše "ozbiljan" s obzirom na priču i glumce. Očekivao sam više akcije tipa "The One", "Transporter" i tom sl.dr mladjo wrote:War (2007)-eh da sam ovaj film pogldao prije godinu dana mogao bih reči da je solidan akcić.ali nakon toliko ogledanih azijskih krimiča s jakuzama i trijadam počinju se uočavat greške..od loše odabranih glumaca,loše glume,nepotrebnih obrata,...ajd ako ništa ima dobrih scena brutalnog nasilja..6/10
Koji?? Jer Statham ovdje glumi FBI agenta a Li ubojicu...Djuro21 wrote:glavni mi glumac iako ok, već pomlo postaje dosadan u tim ulogama ubojice profesionalnog
LOL...a očekivao si nešto od togaA$H wrote:Epic Movie - 0.5/5 smeće...
- dr mladjo
trebao sam bit precizniji.nisam ni mislio na lija i stathama..oni su imali karizmu..ali nadine valesquaze je bila nepotreban.koliko je odlična u my name is earle toliko je sad loša..Dragonrage wrote:
Glumci nisu loše izabrani...osobno sam se veselio okršaju između Stathama i Li-a,
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Dragonrage
Tko??!dr mladjo wrote:trebao sam bit precizniji.nisam ni mislio na lija i stathama..oni su imali karizmu..ali nadine valesquaze je bila nepotreban.koliko je odlična u my name is earle toliko je sad loša..Dragonrage wrote:
Glumci nisu loše izabrani...osobno sam se veselio okršaju između Stathama i Li-a,
- bakero
Re: pozdrav
meni je cili film extra zabavan, ideja ja super!Betmen wrote:slažem sebakero wrote:The condemned - odlična akcijafora je pred kraj
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- dodo
Re: pozdrav
slažem se i ja sa navedenim ali fora je cijeli filmbakero wrote:meni je cili film extra zabavan, ideja ja super!Betmen wrote:slažem sebakero wrote:The condemned - odlična akcijafora je pred kraj
- dodo
- dr mladjo
Tape (2001)-3 starih prijatelja,1 soba..e ovakve filmove volim,malo likova,ništa s.efekata..sve je na glumcima..9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Mamoorlook