Isto vrijedi i za žene

2006.

2016.
elladvornik npr.
bivši emači = hipsteri

Mislim da danas mnogi krivo shvacaju hipstere. I nikad nisam shvacao kad se govori o filmovima i onda netko kaze bas si hipster. Pa hipster nema vezesa filmom ec sa stilom oblacenja. To je kao da ti netko kaze bas si emo ili bas si metalac, a razgovarate o filmovima. Hipsteri su oni koji imaju naocale kao modne dodatke, one uske hlace uglavnom u bojama, najurednija bradica ikada, kosuljica, frizurica i tako.Decadentor wrote:Imam i ja takvu frizuru, ako me to cini hipsterom neka

promijenio si misljenje?Michel wrote:Mislim da danas mnogi krivo shvacaju hipstere. I nikad nisam shvacao kad se govori o filmovima i onda netko kaze bas si hipster.Decadentor wrote:Imam i ja takvu frizuru, ako me to cini hipsterom neka
hahahaha istinaJohn_Ryder wrote:@Michel - upravo si opisao Marka Grubnića![]()
![]()
Pa ne znam jel imaju los vid vjerojatno ne, ali imaju ti one ogromne naocale sa debelim crnim okvirima i naocale nemaju leca hahahah. Evo, to su ove https://www.google.hr/search?q=glasses+ ... 85&dpr=0.8john_constantine wrote:Što im to znači naočale kao modni dodatak? Ne nose leće ili imaju dobar vid, pa bez potrebe nose naočale?