well saidMichel wrote: Sve je to isto, samo drugo pakovanje. Samo sto ovi liberali imaju te medije i nekakve wannabe revolucionare u vidu Kekina i Renea![]()
ne mogu se odlučit tko mi je od njih dvojice odvratniji
well saidMichel wrote: Sve je to isto, samo drugo pakovanje. Samo sto ovi liberali imaju te medije i nekakve wannabe revolucionare u vidu Kekina i Renea![]()
što mislite... je li nedrk ikada drkao ili samo ovaj puta radi iznimku pa ne laže narod?hitman_4 wrote:svakako smislenije od opusdei fešte
markička i nedrk na aparatima!!
Asfodel wrote:Zamišljam scenarij RH bez pobačaja: svaki drugi čovjek socijalni slučaj![]()
Kad već sad marširaju da zapovijedaju drugima što moraju raditi sa svojim tijelom, nadam se da će biti uskoro i neki prosvjed kakve frizure trebamo imati. Bilo bi šarmantno da prođe da se svi moraju šišati kao Željac Markić, imućna prodavateljica antibebi pilula.
S takvim prizorom na glavi bi ljudi međusobno osjećali manje seksualne privlačnosti, posljedično se rjeđe se parili i samim time bi opao i broj pobačaja. Case closed.
Ne sjećam se da su oni koji žele provesti reformu govorili da nam je školstvo loše. Dapače, imamo dobre temelje, ali način na koji radimo je zastario, u nastavnom planu i programu ima dosta nepotrebnog sadržaja i treba ga uskladiti i prilagoditi. Veliki problem su nam učenici s posebnim potrebama (daroviti i učenici s teškoćama). Upravo ti daroviti učenici osvajaju medalje. Što misliš, koliko bismo još medalja mogli osvojiti i osigurati svijetlu budućnost našim mladima, kada bi se tim učenicima koji imaju ogroman potencijal moglo posvetiti više vremena? Ne kažem da je prijedlog novog kurikuluma savršen, ali ima dobrih ideja, isto kao i prostora za promjene. Vjerujem da je svaka osoba zdrave pameti nakon desetak dana provedenih u nastavi sposobna definirati probleme današnjeg školstva, a kako onda oni koji već godinama rade s djecom ne bi bili sposobni ponuditi neka dobra rješenja. Oprečnih mišljenja uvijek će biti, ali iz svih tih rasprava mora izići nešto dobro.Michel wrote:i kao skolsko nam je lose. Da nam je lose, ne bi svake godine donosili medalje i bili medu prvima u svijetu.

neda mi se tražiti postove, sjećam se da ste te ti i j_c bili oduševljeni OMichel wrote:Ja ne znam dal je itko ovdje popusio Oreskovica. Ono sto vidim samo da neki puse Milanovica i slicne.