Politicki prosvjed kao i sve drugo. Kad je SDP bio na vlasti, radili se prosvjedi tipa oni protiv cirilice, sad kad je HDZ rade se ovakve gluposti iako osvajamo zlatne medalje na tim natjecanjima i kao skolsko nam je lose. Da nam je lose, ne bi svake godine donosili medalje i bili medu prvima u svijetu.
Velik dio u tom prosvjedu ni ne znaju za sto prosvjeduju. Naravno, Mile Kekin je tamo, Rene je preko yuotubea pozivao na prosvjed, medijska masinerija je radilo svakodnevno i na kraju u citavoj hrvatskoj se okupilo ni 40 tisuca ljudi. A tek kako lazu za trg da se skupilo ne znam koliko

a lako se provjeri i usporedi sa nekim drugim dogadajima da se vidi kolikotu lazi. Jebeni liberali, odvratni su. Kad bude normalan i ne-politicki prosvjed, drage volje cu podrzati kao i onaj hod za zivot. Sve je to isto, samo drugo pakovanje. Samo sto ovi liberali imaju te medije i nekakve wannabe revolucionare u vidu Kekina i Renea
Jedan dobar komentar
Upravo sam se vratio sa prosvjeda. Zanimalo me koliko će ljudi biti i što je bitnije kakav profil ljudi.
Ljudi je zaista bilo, te se ne može poreći, ali ne da napune cijeli trg. Uglavnom, rulja je zaista izmanipulirana jer sam slušajući razgovore i gledajući face zaključio da pola njih zapravo ne zna protiv čega se točno prosvjeduje. Svi su za djecu, za obrazovanje ali protiv čega !? Šustar i Kolinda su za reforme, nitko iz vladajuće stranke nije rekao da će se kurikulum zaustaviti niti to itko namjerava. Sve se zapravo svelo na seruckanje protiv ove vlade a kad se vidi profil ljudi koji su tamo došli a to su sve gay-lezbo udruge, atnife i ogroman broj besposlene mlađarije koja brije na urbanizam i salonsko ljevičarenje onda je sve jasno. Lijeve udruge su se digle na zadnje noge, iskoristile priliku i napravile prosvjed protiv trenutne vlade. Naravno, sve te antife i gay-lezbo ridikule financiraju starci postavljeni na položaje još od juge pa do sdp-ovih razdoblja vladanja. Bilo je naravno tu i puno roditelja sa djecom ali oni su čini mi se samo izmanipulirani kao i kod večine prosvjeda ovakve vrste.
Uglavnom, kada vidite te lijepo zbigecane salonske ljevičare sa lijepim frizuricama te ove gay likove u šarenim krpicama (puštali su se i šareni baloni u, gle slučajnosti, bojama gay zastave) sve vam je jasno tko vodi kolo.
S druge strane imate kamenjarske zadojene likove na skupu Markićke (i tamo sam bio) koji pak briju na to da je svijet nastao u 7 dana jer Bibliju čitaju doslovce (jer niti ne znaju za metaforu i slične figure) a svoju zadojenost iskazuju militantnim govorima i brijanjem na ultra agresivni nacionalizam. To su kvazi vjernici jer jedno govore a drugo rade. Svi su dobro financijski situirani jer su međusobno dobro premreženi a obogatili se ovih zadnjih 25 godina privatizacijom, ortačko-rodijačkim vezama i slično.
Njih je bilo manje nego sad ljevičara na trgu iz sasvim razumljivih razloga. Zagreb je više SDP-ov grad nego HDZ-ov pa su i ti prosvjedi realna preslika stanja na izborima.
A znate li gdje je bilo najviše ljudi?
Bilo ih je jučer na proslavi Majke Božje od Kamenitih vrata. Bio sam i na toj povorci.
Samo tu nije bilo megafona, parola, dernjave, ulickanih faca, bukača, Markičke ni njenih "vjernika", gay udruga, antifa i sličnih udruga. Nije ni bilo besposlene "urbane" mladeži, ni ulickanih poslovnjaka. U toj povorci su mirno hodali i starci i djeca, oni pravi vjernici te radni ljudi a to se odmah vidi po izgledu ako čovjek gleda otvorenih očiju. Samo o toj povorci nije bilo ni riječi u medijima jer nije po volji ni lijevima a ni desnima (koliko god vam čudno zvučalo) jer niti jednima niti drugima ne pašu ljudi koji imaju svoja uvjerenja, drže ih za sebe, ne viču po ulici, nisu agresivni, nisu povodljivi i ne zanima ih niti ekstremna lijeva niti ekstremna desna opcija.
Uglavnom, svi vi koji vičete ste izmanipulirane ovce jer zapravo nemate pojma zašto vičete ni za koga vičete...
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"