Ističe se zbog kraja jer postoje dvije verzije. Jedna duža ( UK ) - kao bolja i kraća verzija ( USA ) - kao lošija; inače kraj uopće nije nešto inovativan čak možda i bezveze ali meni skoz OK i ne kvari mi dojam o filmu.dr mladjo wrote:Vorador wrote: Jedino kraj možda šteka malo ali meni je OK.pa zbog kraja se toliko i ističe.. SPOLIER(nema happy end)END
The Descent
- Vorador
- HorrorHR
- Site Admin
- dr mladjo
pogledao si američki kraj a da toga nisi svjestan.američki kraj ide do SPOILER( scene s prikazom u autu,dok britanski nastavlja dalje sa scenom u špilji.. )END ..kako bilo oba su (gorka)HorrorHR wrote:
Nisam imao nikada volje ga pogledati, debilana mi je sama ta ideja da se kraj radi XY mijenja sa drugim...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- HorrorHR
- Site Admin
- dr mladjo
- HorrorHR
- Site Admin
Nemoraš tako staviti nego samo SPOILER veliki crveni na početku posta... Iovako ovo što je tebi crno drugima nije - recimo tvoj text se bez beda može čitati jer pozadina postova nije crna nego tamno siva.dr mladjo wrote:spoiler(žrtvovanje prijateljice,prolazak preko brda lubanja,prikaza prijateljice u autu i ti to zoveš happy end?)end
oftopic-mora se se stalno stavljat ovo spoiler?jel prihvatljivo samo ( ) i crnjenje slova?
SPOILER Ontopic: uspoređujući američki ending sa originalnim svakako da se može reći da je happy end... A i glede prijateljice nije baš žrtvovana, payback is a bitch
- dr mladjo
znam da je pozadina tamno siva..ali tko hoče pročitat mora označit tekst(lakšeg čitanja)..činjenica što je spoiler ističen ne znači da ne možeš slučajno krajičkom oka pročitat nešto što ne želiš.
ontopic -a u vezi kraja..relativan je od gledatelja do gledatelja..što je nekom happy,drugome je gorak kraj.
ontopic -a u vezi kraja..relativan je od gledatelja do gledatelja..što je nekom happy,drugome je gorak kraj.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- A$H
pa dobro i ako nekaj vidiš kraičkom oka nećeš čitat do kraja..a to kaj je tekst crne boje ne znači meni osobno ništa..možda baš oćeš nekaj naglasit...kad se spoila onda SPOILER/ENDdr mladjo wrote:znam da je pozadina tamno siva..ali tko hoče pročitat mora označit tekst(lakšeg čitanja)..činjenica što je spoiler ističen ne znači da ne možeš slučajno krajičkom oka pročitat nešto što ne želiš.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
-
Wampiritza
GIANT SPOILERS AHEAD
Film zaista spada u bisere horor zanra. Ali ima propusta koji se uzasno tesko vare, posebno ako vam je biologija ili evolucija jedan od interesa... Zasto? Evo:
- ljudi-krtice bi trebali da su obicni ljudi, koji su nekada davno upali u pecinu, nisu mogli napolje i prilagodili se situaciji. Ok, sve i da uzmemo da je to moguce, i da oni zaista ne vide, kako to da su im i ostala cula zakrzljala? Prodju na dva cm od zenske koja dise, koja se znoji i nista. Stanu na zensku koja lezi (i ima telesnu tolpotu, miris, krece joj se bar grudni kos) i opet nista.
- jedna od ribica pojasni kako ovi izrodi izlaze napolje da love. Eto problema: kako izlaze napolje da love, kad ne vide? I ako vec izlaze napolje da love i uvlace u pecinu toliko plena da mogu napraviti jezero krvi, znaci da do izlaza i nije tako tesko doci, te samo ta recenica pocne da urusava celu premisu.
Misljenja sam da, obzirom na zavrsetak, filmu ne treba nastavak.
Film zaista spada u bisere horor zanra. Ali ima propusta koji se uzasno tesko vare, posebno ako vam je biologija ili evolucija jedan od interesa... Zasto? Evo:
- ljudi-krtice bi trebali da su obicni ljudi, koji su nekada davno upali u pecinu, nisu mogli napolje i prilagodili se situaciji. Ok, sve i da uzmemo da je to moguce, i da oni zaista ne vide, kako to da su im i ostala cula zakrzljala? Prodju na dva cm od zenske koja dise, koja se znoji i nista. Stanu na zensku koja lezi (i ima telesnu tolpotu, miris, krece joj se bar grudni kos) i opet nista.
- jedna od ribica pojasni kako ovi izrodi izlaze napolje da love. Eto problema: kako izlaze napolje da love, kad ne vide? I ako vec izlaze napolje da love i uvlace u pecinu toliko plena da mogu napraviti jezero krvi, znaci da do izlaza i nije tako tesko doci, te samo ta recenica pocne da urusava celu premisu.
- dr_gonzo
Lako objašnjivo...oni love kao šišmiši na zvuk...ostali osjeti su im slabi, ali zato sluh kao u šišmiša ili netopira (eho lokacija i slične stvari)... Kad se malo bolje pogleda većina životinja ima jako dobar sluhWampiritza wrote:GIANT SPOILERS AHEAD
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- carver