Parlamentarni izborni cirkus (2015- )

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply

Tko je najljepša hrvatska političarka?

Anka Mrak
1
11%
Bruna Esih
3
33%
Sanja Putica
1
11%
Sabina Glasovac
0
No votes
Željka Markić
2
22%
Milanka Opačić
1
11%
Marijana Petir
0
No votes
Josipa Rimac
0
No votes
Kolinda
1
11%
Margareta Mađerić
0
No votes

Total votes: 9

John_Ryder

Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.

Post by John_Ryder » 09 May 2016, 14:41

bravo Cons ! :supz: eto, uskoro će se moći i u švici raditi :oops: :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 09 May 2016, 15:06

hitman_4 wrote:koliko je milijuna ljudi ubijeno u ime demokracije? Jesu li po tebi Obama i Bush isto zločinci?

što se tiče pjesme, govna su se prepoznala

neka i bujo smisli neku pjesmu, demokracija je :) kao da on ne vrijeđa u svojim jeftinim montažama samo što ga mainstream mediji ne doživljavaju i to mu jako smeta
Obama i Bush jesu zločinci. Oni su stavljeni od Kisingera i najveće obitelji na svijetu Rotschild. Samo malo istražiti njihovu povijest, sve će biti jasno.

Znači, svima kojima smeta pjesma su govna. Ma bravo majstore, hvala ti na tome.

Činjenica je kao što se vidi u onom gore linku da je Rene uzeo slike iz drugih država i stavio u video. Mislim, o čemu pričamo. Ovdje nisu bitni Bujanec, kradeze, sdp i slični već to što tip pljuje po običnom narodu. Kužiš, odvratno mi je to da takav jedan celebrity mi nameće svoje mišljenje. ODVRATNO! Fuj! Gadi mi se to jer znam da ih boli kurac za sirotinju. Prezirem tu nepravdu i licemjere. Pa jebemu mater, ako vidiš da tip je uzeo slike iz drugih država i stavio u video, nemamo više što pričati o tome.

Zašto taj Rene ne sere mafijašima, pravim kriminalcima poput Mamića, Todorića. Evo, zašto jedan dio pjesme nije posvetio Todoriću i ono što je ubio talijansku obitelj sa jahtom pa je oslobođen. Ali ne, on će rađe pljuvat po sirotinji. Jedno ću ti reći što je istina. Ti svi celebrity nikad nisu iskusili što znači živjeti na rubu gladi bez ičega. I onda pljuje po tome jer što ima takav narod kritizirat sve te poznate osobe.

Cons objasnio uostalom. Shvatite da sve što i jedni, i drugi rade su podjele. Pa Rene je isto na jednoj strani. Ne bi mu ništ rekao da nije pljuvao po običnom narodu i da nije stao na jednu stranu. Da je došao kao neutralac, i da je pljuvao i jednu, i drugu stranu onda ok. Sve ostalo je licemjerje kao što se vidi u ovom društvu. Ne smije se kritizirat hdz, odmah si sdp-ovac. Ne smije se kritizirat sdp, odmah si hdz. Samo etikete i etikete nam lijepe svaki dan. Ti si ovakav, ti si onakav.

Dobro kaže jedan komentar
Tvrdnja da je taj video neutralna satira koja komentira stanje u društvu ne stoji. Jer je video jasno politički obojen i navodna satira se svodi na karikiranje samo jedne od dvije političke opcije koje su unazadile ovu zemlju. Dakle, čisto politički angažiran video sa jasnim ideološkim predznakom. Da je Rene karikirao i ismijao i drugi dio političkog spektra (koji nije ništa bolji od ovog kojeg je obradio i nudi obilje materijala), onda bi zaslužio svako poštovanje. Ovako se svrstao među stranačke umjetnike. Naravno, poput svih građana i Rene Bitorajac ima pravo artikulirati svoj politički stav i sudjelovati na političkoj sceni. Ono na što nema pravo je glumatanje nevine ideološki neangažirane žrtve, pravednika i zviždača koji ukazuje na društvene nepravde nakon što se politički angažira za jednu političku opciju i pritom javno izvrijeđa drugu. Da ne govorimo da je pomalo licemjerno kritizirati "zli sistem" na kojem je i sam dobro profitirao i čije je pogodnosti koristio.

Niti su navijači i (praktički nepostojeći) nacisti najveći problem Hrvatske a niti su to karikirani "rođo" krkani koji vrte janjetinu i jedu je rukama. najveći problem su "ugledni" i "uglađeni" članovi društva koji se diče visokom razinom finoće i moralnih vrednota a koji te krkane, navijače, fašiste i antifašiste koriste kako bi odvratili pažnju sa svojih mutnih radnji, uhljebljivanja nesposobnosti i kriminala.

Dakle, video je apsolutno promašen i osim što prikazuje građane Hrvatske kao nacističke primitivce (što je neistina) ne pogađa srž problema. Dijagnosticirati navijače, vjernike, krkane i tzv. domoljube kao osnovni problem društva u situaciji dok obje političke opcije i njihove perjanice žive u '45oj a istovremeno se druže sa i štite notorne kriminalce je zatvaranje očiju od stvarnosti. A i razina generalizacije u videu je prestrašna.

zbog toga jer Francuze, Amere, Nijemce ili Grke sigurno nećeš vidjeti da snime sličan video "mi Francuzi" u kojem će se prikazivati kao najveći primitivci, derači turista i općenito pljuckati po sebi samima na ovakav način. Nećeš vidjeti Amerikanca da u spotu pjeva "mi Amerikanci" i prikazuje skup KKKa implicirajući da su građani SADa KKKovci. Rene se morao obrušiti na stvarni problem - političare. Umjesto toga on se odlučio obračunati sa uskim spektrom marginalaca i ekstremista istovremeno implicirajući da smo svi "mi Hrvati" takvi. Budući ne poznajem ni jednog ustašu ili partizana u stvarnom životu ali poznajem političke uhljebe i lopove mogu samo zaključiti da je Rene išao na ruku političarima (kojima će ovo idealno doći da se tjedan dana ne raspravlja o pravim problemima u državi) ili se jednostavno nije snašao.
Apsolutno pogođeno uz onaj Consov komentar. Ako netko ne vidi problem u toj Reneovoj pjesmi, onda jebiga neka nam je tako zbog takvih osoba.

I što se tiče videa sram ga može biti.
2:45 videa “MI HRVATI BY RENE BITORAJAC”
– huligani ruskog spartaka s nacističkom zastavom
http://rsport.ru/football/20131030/697958360.html

1:31 – slika grčkog prosvjednika tijekom nereda 2015
http://altaynews.kz/18737-anarchists-riots-greece.html

1:30 – huligani poljskog Lecha
http://balkans.aljazeera.net/blog/lecho ... u-tucnjavu

2:44- zapaljena LGBT zastava u SAD-u
https://www.dnainfo.com/new-york/201004 ... gbt-center

2:55 – ruski huligani
http://pp.vk.me/c11324/u144533586/-3/w_0f04acac.jpg
I onda je takva osoba nekakva moralna vertikala :vom:

I još jedan komentar koji je istinit. Mamić je njemu i tariku plaćao ne samo skečeve već su Rene i Tarik napravili onaj video za 100 godina GNK-a :lol: strašno, i onda nam je takav tip nekakva moralna vertikala a prima pare, naređenja od kriminalca Mamića.
Prava slika i prilika hrvata nisu ni "U" ni "petokraka" već uhljebljivanje, pa tako i vrli glumac nema ništa protiv kada mu skečeve plaća kriminalac poput Mamića, ili se ne dira nešto u fontane pošto treba otići kod Bandića na sastanak oko kazališta.
Tko želi malo više saznati o Reneu, neka malo dublje istraži pa ćete vidjeti s kojom je mafijom povezan. Gadljivo.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Post by hitman_4 » 09 May 2016, 15:58

koja dramica :cry: strašno
Image

Image

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 May 2016, 17:28

Da glumac alic napravi video u kojem sere po commie ljudima, i to po hasanbegovicevom tekstu, s bujom kao glasnogovornikom, s kosicevom posvetom videa, tepesovim pokroviteljstvom i sedlarovim fotosopom - ja se ne bih uzvrpoljila kao neki sad. Jednostavno se ne smatram komunistom. To ja pojednostavljeno nazivlje koristim kako obicava neinformirana ekipa koja misli da smo zivjeli nekoc u komunizmu. Samoupravni socijalizam je prekomplicirana sintagma. Sve to i druga jugoslavija me zanima koliko i bozanicevo perianalno podrucje.
Cak i kad je nesto ovako ubogo napravljeno kao reneov videic, i cak i kad sluzi kao distrakcijska kulisa ispred bitnih zbivanja - ako ogoli da su se neki pored i tita i petokraki u videu uzjebali na nesto sasvim specificno, odlicno. To je priiiilicno indikativno :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

hitman_4

Post by hitman_4 » 09 May 2016, 17:54

Asfy Alić je prvak hrvatskog glumišta štogod to značilo :mrgreen:

#teamA
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2016, 18:30

Ma rene i tarik su priča za sebe. Ne znam da li se tko više sjeća njihove predstave kojima su se proslavili u onom kazalištu koje su zapalili. Bilo je popularno u školama, pa su vodili djecu na predstavu. A kao fore su im bile da obučeni kao krapinjonci drpaju pred malom djecom žensku ili nastava gdje učiteljica pita učenika zašto srpska djeca smrde, a učenik odgovara da smrde jer jedu govna.
Uz takvu predstavu s najgorim skečevima koji je pokazao kakav talent i smisao za humor imaju, ne čudi me niti toliki talent u stvaranju videa.
A niti Tarik nije ništa bolji, ne znam niti otkud su ga izvukli. Sjećam se da je počeo s isto jeftinim skečevima u skrivenoj kameri.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 May 2016, 00:14

Image

:lol:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2016, 09:56

Najsmješnije je u tome da će se to provlačiti još mjesec dana i sve će pasti u zaborav. Ova godina neće biti za reforme. Ako već u pola godine nisu ništa napravili, sumnjam da će ostatak godine nešto napraviti. Jedino će biti šteta kad izbace Oreškovića. Jedini sposoban lik samo zato jer nije političar i hrvat.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 May 2016, 22:15

kao da je taj orešković o nečemu odlučivao haha

KaraM ukinuo emisiju Otvoreno :prayer: :D
Image

Image

Image

Decadentor

Post by Decadentor » 12 May 2016, 04:42

Image

Michel

Post by Michel » 12 May 2016, 12:52

hitmanovich na aparatima :lol: :lol:

hitman_4

Post by hitman_4 » 12 May 2016, 13:38

nisam :lol: živozidaši su najgora vrsta populista
Image

Image

Image

Decadentor

Post by Decadentor » 12 May 2016, 17:32

Ova emisija je HC https://www.youtube.com/watch?v=wZNsIN9GO0g Nema karizmaticnh voditelja al ima karizmaticnih "telefonskih gosta"
Image

Michel

Post by Michel » 12 May 2016, 18:43

:lol: :lol:

Image

:lol:

Image
Image

Image

Post Reply