Parlamentarni izborni cirkus (2015- )

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply

Tko je najljepša hrvatska političarka?

Anka Mrak
1
11%
Bruna Esih
3
33%
Sanja Putica
1
11%
Sabina Glasovac
0
No votes
Željka Markić
2
22%
Milanka Opačić
1
11%
Marijana Petir
0
No votes
Josipa Rimac
0
No votes
Kolinda
1
11%
Margareta Mađerić
0
No votes

Total votes: 9

hitman_4

Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.

Post by hitman_4 » 06 May 2016, 17:50

#splašeniBujanac :D

da mi je livestream kad se pojavi u sudnici :mrgreen:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 06 May 2016, 17:55

Karizmatik Buja izbjegao sud. Iznad zakona. Kakva carčina! :supz:

Ostojić :lol: jedan od najljigavijih političara koji se pojavio. Navijači to najbolje znaju s kime se taj druži i koliko im je zabrana stisnuo. Mamić = Ostojić. Nema razlike.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Post by hitman_4 » 06 May 2016, 18:08

:prayer:

#trolM
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 06 May 2016, 18:20

:lol: :lol:

lemonzoo

Post by lemonzoo » 06 May 2016, 23:37

Koliki moraš biti hardcore ustaša da ovo uradiš. Bujanecu će biti drago kad ovo čuje. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/uzorano-slovo-u

hitman_4

Post by hitman_4 » 07 May 2016, 10:41

http://www.index.hr/vijesti/clanak/neon ... 91835.aspx
RENE BITORAJAC, rođen je u Zagrebu 1972. godine, no čini se da je njegov najveći krimen onaj iz 1945. godine. Naime, ako vjerujete Velimiru Bujancu, pravomoćno osuđenom za plaćanje usluga prostitutke kokainom koji vodi emisiju Bujica na lokalnim televizijama, Bitorajac sve radi jer "mrzi Hrvatsku i sve hrvatsko".
:D
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 07 May 2016, 15:56

Za Bitorajca se zna da je dijete jugooficira što ne bi bio problem da mu djed nije izbacio tog tipa gdje sad ima stan i taj tip je ubijen, ali naravno Rene ne želi da se to zna. Sere mi se od tih Renea, Mile Kekina, Luke Nižetića i sličnih nevezano na kojoj su strani. I da su za HDZ, sralo bi mi se iz razloga što su to sve lažnjaci i pljuju po svojem narodu. Zašto nije napravio pjesmu u kojoj pljuje po kriminalcima, mafiji, političarima. Zašto. Mrzim nepravdu, prezirem ju i dođe mi da zaplačem kad vidim takve tipove koji pokušavaju biti revolucionari. Zna se zašto ne pljuje po mafiji/političarima jer je povezan s njime. Dobro se zna u Zagrebu koga Rene zna kao i njegovi kolege glumci. Joj ljudi moji to je sve povezano. Ista ološ, samo drugo pakovanje.
OSTOJI RANKOVIĆU NEĆU SE ISPRIČATI NI MRTAV!

04. srpnja svakako ću se pojaviti na sudu u Osijeku, na ročištu protiv Ostoje Rankovića. Pojavio bih se i danas da sam znao za suđenje. O zloglasnom Ostoji u Bujici smo objavljivali samo istinu i ne bih mu se ispričao ni mrtav. Posebno ne zbog vukovarskog mučenika Darka Pajičića čiju su smrt skrivili njegovi milicajci, a koju je Ostoja pokušao prvo relativizirati sramotnom izjavom "Kriva je rakija," a potom i zataškati. Ostoja, vidimo se na sudu, jedva čekam - ti si mene tužio, a ja ću tebe pobijediti istinom.
Velimir Bujanec, urednik Bujice
:supz: :lol: Karizmatik Buja. Ne bi me ni čudilo da mu nisu dali pismo tako da ga prvo mogu razapet preko medija. Sad on izlazi s istinom.

Evo jedne činjenice http://www.vecernji.hr/bitorajac-potcijenio-sud-834213
2004. palicom slomio ruku Ivici Sutonu, radniku Zagreb parkinga na zagrebačkom Velesajmu.
To je to, slomio mu je ruku sa palicom. Nema šta, pravi revolucionar koji će nam reći što ne valja u državi. Umjesto da se skupe Kekin, Nižetić, Rene i ostali te slože neku pjesmu/poruku protiv političara, mafije, oni zauzimaju neki ideologiju i deri. Sve njih mafija drži, pogotovo se zna s kime je Rene povezan. To vam je kao što mafija/kamatari drže nogometaše kod nas to nije nikakva tajna tako ovdje i glumce. Gadljivo je sve to.

hitman_4

Post by hitman_4 » 07 May 2016, 16:41

Michel wrote:Za Bitorajca se zna da je dijete jugooficira što ne bi bio problem da mu djed nije izbacio tog tipa gdje sad ima stan i taj tip je ubijen, ali naravno Rene ne želi da se to zna
naravno da je dijete jugooficira :prayer: :lol:
Michel wrote: Sere mi se od tih Renea, Mile Kekina, Luke Nižetića i sličnih nevezano na kojoj su strani.
šta je Luka Nižetić skrivio osim hita "Proljeće je, a u njemu nemir"? :cry:
Michel wrote: :supz: :lol: Karizmatik Buja. Ne bi me ni čudilo da mu nisu dali pismo tako da ga prvo mogu razapet preko medija. Sad on izlazi s istinom.
poštar je isto dijete jugooficira :mrgreen:
Michel wrote:
Evo jedne činjenice http://www.vecernji.hr/bitorajac-potcijenio-sud-834213
2004. palicom slomio ruku Ivici Sutonu, radniku Zagreb parkinga na zagrebačkom Velesajmu.
nitko nije savršen, bujo je osuđen da je plaćao kurvu kokainom :evil:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 07 May 2016, 16:56

Ma Bujanec je isto odavno trebao završiti u zatvoru. To što ga ja ovdje nazivam karizmatikom je iz zajebancije jer ne želim takvu osobu ozbiljno shvatiti pa ne preostaje ništa nego ga sprdati na taj način.

Pa zar ne znaš za Luku :D Luka je već dosta puta govorio o ovome što Rene/Kekin su pjevali. Lukica je postao prosvijetljen i kroz dosta emicija je glumatao nekog tipa koji se kao brine za narod. Ljiga. Kad vidim kako se ponaša, to su ti današnji liberali. Zbog njih je današnji svijet takav kakav je.

Isto tako nije tajna da nam je Lukica gay isto kao onaj Petreković, prijatelj od Renea. Isto kao Jelena Rozga za nju se zna da ima curu u zagrebu gdje se sastaju svako malo, ali to mediji ne žele dase zna. Pa cijela LGTB zajednica to zna. Umjesto da ima daju podršku, oni tako prema njima :(

A tek koliko narkomana ima na našoj estradi to je već za knjige. Tu ne govorim o pokojnom Dini ili vrlo živahnom Baretu. Za njih se zna, oni ne taje. Tu govorim o onima koji vješto skrivaju. Toni Cetinski zna se dobro da lik uzima malo žešće stvari. Bilo je dovoljno pogledati The Voice da se vidi da je na nečem opasnom. Alen Vitasović, sjeti se davnih Dora ako si gledao kad je lik dolazio pijan i kad se šuškalo po medijima da je uzimao kokain pa se naglo zatajilo.

Velik dio tih poznatig glazbenika su narkići. Velik dio glumaca isto. Samo jebiga, slika koju nam mediji daju je potpuno iskrivljena. Zato mene ljuti i dođe m ida plačem kad vidim tu celebrity ekipu za koju znam da im nije stalo do naroda iako vjerujem ima među njima kojima je stalno, ali to je manjina.

I koja je stvar s noim kocnertima kad pjevaju za neku humanitarnu akciju? Nitko se ne pita zašto ti glazbenici ne daju nešto para već naprave takav show da ljudi zovu. Sad će netko reći pa daju oni sigurno, ok, moguće da daju nešto, ali sam apsolutno siguran da ne daju neke velike pare pa ni srednju količinu.

Gadljivo je meni to sve pogotovo još radi toga što ja volim malo to dublje istražiti pa vjerojatno više to utječe na mene nego na nekoga koga ne zanima. Al šta ćeš, tako nam je kako nam je.

hitman_4

Post by hitman_4 » 08 May 2016, 11:31

mislim da ti estradnjaci koje si naveo nemaju prevelik utjecaj, ai da imaju kakve veze ima njihova seksualna orijentacija...neam pojma zašto ne izađu iz ormara, valjda se boje da ne završe u bujici. Kod desničara ima puno više prikrivenih pedera(American Beauty) i zbog neprihvaćanja sebe šire mržnju

i svjetske zvijezde se drogiraju tako da :zubifale:

u 2016. ako kažeš nešto protiv crkve, ustaša, fašizma, karaema, adezea pa čak i svetih nogometaša automatski si dijete jugooficira, komunist, urbani jugoslaven, udbaš :rolleyes:

http://www.index.hr/black/clanak/velimi ... 91943.aspx
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 08 May 2016, 17:40

Pa tako je i s drugom stranom. Ako kažeš nešto protiv komunizma, sdp-a, tita. Ista stvar, samo što se ta ljevica uvijek drži kao da su iznad svakog. Je li komunizam loš? Je. Ubijeni su milijuni i milijuni za vrijeme komunizma. Kao i za vrijeme nacizma. Sve te ideologije su zlo.

Je li Tito bio zlčinac? Je i to je činjenica ne shvaćam zašto bježe oko toga. Ista stvar za Pavelićem samo je problem što odmah kad kritiziraš hdz ili sdp, odmah moraš objašnjavat da i druga strana ima mrlje. To što netko nekad ne pljuje protiv nekog, ne znači da je za tu stranu. I mediji su ti krivi što rade podjele.

Evo, kakav idiot http://narod.hr/kultura/bitorajac-za-il ... h-huligana pogledaj slike :lol: :lol: znači, svaka čast Rene. Što je najsmješnije, ima slika kod nas koje je mogao naći, ali ne, on je tražio ovakvo nešto. Eto, kakav je to tip.

Dobro kaže jedan komentar
To je klevetanje i ono se nalazi u kaznenom zakonu.Triba mu napravit analizu kadrova,jedan po jedan i definirati na koga se odnose.

hitman_4

Post by hitman_4 » 08 May 2016, 18:24

koliko je milijuna ljudi ubijeno u ime demokracije? Jesu li po tebi Obama i Bush isto zločinci?

što se tiče pjesme, govna su se prepoznala

neka i bujo smisli neku pjesmu, demokracija je :) kao da on ne vrijeđa u svojim jeftinim montažama samo što ga mainstream mediji ne doživljavaju i to mu jako smeta
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 May 2016, 20:29

Bitorajac opisuje Hrvate kao mrzovoljne prevarante koji potkradaju turiste, kao vjerske fanatike, ustašoide, nepristojne, vulgarne, pune mržnje prema neistomišljenicima…
A ovo kao nije istina? :D

I meni je pun kufer te ideologije, ustaštvo, partizani i tko zna što sve. Majke ti, drugi svjetski rat se već odavno završio. A cijeli svijet nam se smije i dobro nam govori da se vraćamo u prošlost.

A ove fore "pravi hrvat", volim domovinu i to, to mogu govoriti takvi koji su pokrali državu, koji imaju mjesečna primanja preko 10 000 kn, koji ne znaju kako je zaraditi za hranu, račune i živjeti. I koji imaju višak vremena, pa glume hrvate dok narod radi za minimalac i pokušava preživjeti. Ako bi se već tako reklo, ja imam pola partizanske, pola ustaške krvi. I 1 % češke krvi, a ne volim pivo.

Mene više boli dupe za politiku. O tome mogu srati samo seronje kao Karamarko, Kolinda, Milanović i svi ti političari i saborski zastupnici koji nemaju nikakve brige dok imaju novce na višestrukim računima, koji se ne moraju živcirati oko ničega i svoj višak energije i slobodno vrijeme će koristiti za sisanje proračuna, podzebavanje naroda i prepucavanja u političkim igrokazima.

Ionako je sve to baš i to, politički igrokaz. Dok ovi glume ustaše i partizane, svi smo zaboravili na probleme u ovoj našoj državi. Problem s vanjskim dugom, birokracija, kreditni dužnici, prodaja državne imovine i ne znam što sve. Bitno je sada da li si ustaša ili partizan.
Michel puši karu.

Inferno

Post by Inferno » 08 May 2016, 23:24

well said...

Post Reply