je, dosta je to popularnoMichel wrote:Jel to Katja ima rupice na obrazima od pircinga? Slatka je
-
dobivaju 1000eura tjedno
http://www.profightstore.hr/Forum/posts ... ig-Brother
je, dosta je to popularnoMichel wrote:Jel to Katja ima rupice na obrazima od pircinga? Slatka je

No, tu dolazi do Big Brotherove spačke: Big Brother je umjesto glazbenog viralnog videa odlučio objaviti drugačiji video pod nazivom #dajmodavodi aludirajući na Neninu želju da postane voditelj Big Brothera.
Ukoliko video #dajmodavodi postigne preko 10 tisuća pregleda, Big Brother će stanarima omogućiti dobivanje tople vode u kući i omogućiti Neni da izađe iz Kuće i postane voditelj Big Brothera.

I mala insajderska: cuh jednom pricu o nekom curetku kojoj nisu sve na broju a tetovirala je strik s robom u kompletu s ves masinom. Ugl ne znam puno ali iz prica se cini da bi mogla svasta napravit iako je evidentno da se jos pravi fina
#katjagdjejevesmasina
#katjagdjejeutikac

hitman_4 wrote:supertreba joj dati alkohola
(odmah sam prepoznao potencijalnu stefani)
Romano je čovjek anegdota, njegovi monolozi imponiranju, njegov duh je redovito držao svlačionicu kompaktnom. Za razliku od mnogih naših domaćih igrača, kada u YouTube upišete Romano Obilinović kao da ste ušli u slastičarnu. Nepregledni klipovi razgovora s ljudima iz nogometa, čarobni nogometni svijet iz Žoržovog kuta. Nadimak je to koji su mu nadjenuli još kao kadetu Hajduka, za što je zaslužan nekadašnji napadač Hajduka Tomo Erceg. Sve to možete vidjeti u jednom od rijetkih dokumentaraca o HNL svijetu. Radi se o Splitovom dokumentarcu 'Nitko normalan'.
Sve su to likovi koje je proslavio Žorž. Da pokojni Miljenko Smoje snima nogometnu verziju 'Našeg malog mista' Žorž bi zasigurno igrao glavnu ulogu. U orbitu nogometnih priča gurnuo ga je razgovor s njegovim lieblingom, poznatim menadžerom Sinišom Šošom, koji ga je išao transferirati u Kinu. Nastale su one bezvremenske Žorževe rečenice 'dragi spreman sam 80 posto' i delikatese Šošina gnjeva koji uz poneko spominjanje Svetog trojstva spomene i kakav komad oružja. No, slušajući brojne druge razgovore ovog dvojca dolazimo do zaključka kako njih dvojica funkcioniraju od milja tako.
Wheel Smith wrote:
jedino da ne donesu leš leopolda mandića da ga katja zaskoči
solidan i aktivan borac, samo što voli puno jestiMichel wrote:Jel se taj Trušćek barem dobro tukao u ringu?
mislim na Katju, a stefanija bi bila sa svimahitman_4 wrote:možda Trušćeka(iako je oženjen) ili propalog nogometaša...