Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Naravno. Ali svejedno ne vidim poveznicu između policajca i korumpiranog sudstva. Kužim poantu. Samo kažem, imamo napisane zakone, policajca koji ih uhvati na djelu i onda je tu sud, najvažnija stavka i korumpirani rak našeg društva. Znači, nije problem u zakonima, nego u kažnjavanju prekršaja i činjenice da ako imaš love, možeš "legalno" ubiti ljude.
Michel puši karu.
-
olio
Evo sad ću opisati jednu situaciju, otkada vozim više puta sam tako naletio, ali ovaj put je bilo ekstremno.
Jednom sam se vozio busom i na velikoj ravnini (brza cesta) bus ubrza i odjednom naglo kočenje i svi putnici lete, ja srećom na mjestu sjedio i uspio izbjeći posljedice. Ali oni koji su stajali su letjeli svugdje, a najgore je bilo jednoj babi koja je stajala posred autobusa, na polovici dužine i doletjela je klizeći glavom prema naprijed sve do vozača i udarac ju je tek zaustavio.
Kočenje se dogodilo zbog babe koja je pretrčavala 4! trake iako doslovno ispod ima pothodnik.
Također u gradu postoji nekoliko kobnih mjesta na kojima su digli ogradu jer bi stariji ljudi pretrčavali cestu svakodnevno i svako malo bi nekoga udrio auto (dosta puta sam svjedočio istom, jer bi tu čekao bus). I naravno na tim mjestima isto ima pothodnik ili pješački 100-200 metara dalje.
Da, grozno je postupati tako sa starijom osobom, ali starija osoba i treba znati i poštivati zakone, ali čak i to nije važno kao znati se ponašati...
I da bio sam zaustavljen jednom od policajca zbog pretrčavanja ceste, krenio me legitimirati, ali kad sam se ispričao odlučia mi je dati samo opomenu, a ja tinejđer ... nisam bježao i trgao se policajcu.
Jednom sam se vozio busom i na velikoj ravnini (brza cesta) bus ubrza i odjednom naglo kočenje i svi putnici lete, ja srećom na mjestu sjedio i uspio izbjeći posljedice. Ali oni koji su stajali su letjeli svugdje, a najgore je bilo jednoj babi koja je stajala posred autobusa, na polovici dužine i doletjela je klizeći glavom prema naprijed sve do vozača i udarac ju je tek zaustavio.
Kočenje se dogodilo zbog babe koja je pretrčavala 4! trake iako doslovno ispod ima pothodnik.
Također u gradu postoji nekoliko kobnih mjesta na kojima su digli ogradu jer bi stariji ljudi pretrčavali cestu svakodnevno i svako malo bi nekoga udrio auto (dosta puta sam svjedočio istom, jer bi tu čekao bus). I naravno na tim mjestima isto ima pothodnik ili pješački 100-200 metara dalje.
Da, grozno je postupati tako sa starijom osobom, ali starija osoba i treba znati i poštivati zakone, ali čak i to nije važno kao znati se ponašati...
I da bio sam zaustavljen jednom od policajca zbog pretrčavanja ceste, krenio me legitimirati, ali kad sam se ispričao odlučia mi je dati samo opomenu, a ja tinejđer ... nisam bježao i trgao se policajcu.
- john_constantine
Da, imao sam sličan slučaj kao vozač. Kod semafora, meni zeleno i idem kada na pjesačko crveno pred mene izleti biciklist s brijega. Naglo kočenje i skoro mi je onaj iza mene tresnuo. A vidio biciklista da juri nizbrdo, ali nisam to očekivao.
Michel puši karu.
- copycat
Upisujem jogu, volentiram samo da ne sjedim doma..
- Inferno
da je bar meni takocopycat wrote:Na godisnjem Sam 3 tjedna umirem od dosade
- john_constantine
He, ja srećom samo tjedan dana. Meni je dosta tri dana da se odmorim. Je da imam pun kufer serija, filmova i ne znam što. Ali mrsko mi je biti doma, a zimi se nema posla.copycat wrote:Na godisnjem Sam 3 tjedna umirem od dosade
Michel puši karu.
- boyko
hjoj da je meni to. godišnji jelcopycat wrote:Na godisnjem Sam 3 tjedna umirem od dosade
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Michel
Ajoj, pa dajte si nađite neku zanimaciju osim posla. Pogotovo kad imate slobodnog vremena. Treba uživat. Nema boljeg nego biti doma i raditi nešto na kući ili gledati nešto, čitati.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
- Michel
Mislim, možda sam ja u krivu pošto ja ne radim to jest ne radim za nekog već sam sam svoj šef pa sam naviknut i uživam tako da u neku ruku kužim ovi što rade za nekog pa stres ovo ono i onda im je dosadno doma. Meni je super, samo uživanje 
- Inferno
a što radiš ako nije tajna?Michel wrote:Mislim, možda sam ja u krivu pošto ja ne radim to jest ne radim za nekog već sam sam svoj šef pa sam naviknut i uživam tako da u neku ruku kužim ovi što rade za nekog pa stres ovo ono i onda im je dosadno doma. Meni je super, samo uživanje
- Michel
Farmer
Prodajem lokalnoj mljekari mlijeko s time da i oni imaju domaće. Uvijek netko dođe kupiti domaće kokice/purice pa se i tu zaradi. I još se uvijek nađe kupaca za nešto. Sad si skupljam pare za puževe http://seljaci.org/index.php/zadnje-vij ... ije-godine imam kolegu koji sad u trećoj godini ima četiri puta veću zaradu. Ne mislim 5 tisuća kvadrata već manje.
Prodajem lokalnoj mljekari mlijeko s time da i oni imaju domaće. Uvijek netko dođe kupiti domaće kokice/purice pa se i tu zaradi. I još se uvijek nađe kupaca za nešto. Sad si skupljam pare za puževe http://seljaci.org/index.php/zadnje-vij ... ije-godine imam kolegu koji sad u trećoj godini ima četiri puta veću zaradu. Ne mislim 5 tisuća kvadrata već manje.
-
John_Ryder
uf godišnji pred božić,imao sam to prve dvije godine na poslu,nema boljega 
- Decadentor
- Asfodel
jep. kad je počelo to s babom maknulo mi je smješak što više od pol Hrvata nije čulo za trodiobu vlasti.john_constantine wrote:svejedno ne vidim poveznicu između policajca i korumpiranog sudstva.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out