Angel (1999–2004)
- Michel
Re: Angel (1999–2004)
SpoilerShow
U prvoj sezoni, ali nakratko. Cijela priča se vrti oko njegove duše. Ima nešto i u drugoj ne izgubi, ali promijeni se malo.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel

Otišle 18., 19. i 20. epizoda
Dead End - dobra epizoda o Lindseyu iz wolhama i harta koji želi otići, ali mu oni ne žele dopustiti pa ide tražit pomoć Angela i ostatka grupe. Na kraju se uspije spasiti zbog svoje demonske ruke hahahah koja očito čini čuda.
7/10
Belonging - Lorne (onaj zeleni demon koji pjeva i nekad pomaže Angelu i grupi) slučajno prizove nekog demona koji je inače smrtni neprijatelj njegovom narodu na tom planetu Pylo i potraži pomoć kod Angela i grupe, ali kad ga se na kraju riješe i izbace natrag kroz portal, slučajno Cordelia bude uvučena u taj svijet.
8/10
Over the Rainbow - Angel, Wesley i Gunn pokušavaju naći portal da spase Cordeliu koja je sad u tom svijetu i otme ju neki starac odvratnog izgleda koji takve kao Cordelia zove kravom i oni su na prodaju. Cijeli taj grad je pod vladavinom tih zelenih demona u koje Lorne spada. Kako su došli tamo, odmah su započeli borbu, ali nisu uspjeli rediti tu vojsku koja ih zarobi o odvede Cordeliji koja je sad njihova kraljica zbog tih vizija koje dobiva. Izgleda da je predstavljen i novi lik. To je ona glumica što glumi Root u Person of Interest. Ovdje je dosta mlađa. Sad ću vidjet što će biti i kako će se vratiti natrag na zemlju. Još dvije epizode do kraja druge sezone.
- Michel

Otišle posljednje dvije epizode
Through the Looking Glass - Angel, Wes, Gunn i Lorne nađu Cordeliu u toj zemlji i sad je ona njihova kraljica dok Angel još uvijek ima problema jer se pretvara u to novo čudovište koje nije vampir.
7.5/10
There's No Place Like Plrtz Glrb - sad kad su našli Cordeliu, mogu otići kući kroz portal, ali prvo se moraju boriti protiv vojske pa tako nađu na pobunjenike koji će im pomoći. Dobro finale, ali više sam očekivao i nije mi se baš svidjela ta radnja u toj zemlji. Najbolji je kraj kad dolazi Willow i dočeka ih i samo pogleda Angela, a Angel kaže Buffy je. Zna da se nešto dogodilo. Jedva čekam vidjeti u idućoj sezoni iako još neću počet gledat. Tamo negdje idućeg mjeseca tek.
- Michel
Ljudi moji je li ovo moguće... Nakon 9 godina nastavljam sa Angelom i Buffy ovdje je lista kako se gleda koju sam već stavljao na Buffy temi o po tome gledam https://josswhedon.blogspot.com/2012/04 ... order.html prvo tri epizode treće sezone Angela pa prve tri epizode šeste sezone Buffy pa crossover i tako dalje...
Čovječe, nakon 9 godina

Heartthrob - dobar početak gdje Angela nema tri mjeseca jer je otišao zato što je Buffy umrla na kraju pete sezone u Buffy seriji. Na kraju se Angel pojavljuje i ubija jednu vampiricu koju je poznavao u 1700-ima pa se njezin dečko vampir osvećuje. Moglo je bolje, ali ok. 7/10
That Vision Thing - e ovo je bilo jako dobro. Angel mora spasiti jednog lika koji gori u plamenu, a taj prostor čuva demon Spike i onaj njihov razgovor
Cordelia ranjena od nekog demona pa se cijeli njezin fizički izgled mijenja. I da, Darla se pojavljuje na kratko u ove dvije epizode i to trudna sa Angelom, ali kako je Darla dobra pica ajme meni. Najjebozovnija i Buffyverseu
8/10
That Old Gang of Mine - joj kako me naživcirala ova epizoda posvetili je najbezveznijem liku Angelove družine, Gusu koji je stereotipni crnac iz ranih nultih i pati za starom bandom koja ubija demone bez pitanja pa tu ima dosta filozofskih razgovora i moralnih dvojbi. Sredina je dobra, kraj ok ali ono nisu trebali posvetiti epizodu njemu. 6.5/10
I dalje ne mogu vjerovat da sam se nakon 9 godina vratio Angelu i Buffy. Tjerao sam se na to jako dugo, ali jednostavno toliko serija, izgubiš nit, ali mi je drago da ću ovo završit. Fale mi ovakve serije iz 90-ih i ranih 00-ih nekako neiskvarene jebote pa prošlo je 25 godina, a tako blizu sve, sva sjećanja ne samo na te serije već čitavo to doba. Baš sam nostalgičan
Čovječe, nakon 9 godina

Heartthrob - dobar početak gdje Angela nema tri mjeseca jer je otišao zato što je Buffy umrla na kraju pete sezone u Buffy seriji. Na kraju se Angel pojavljuje i ubija jednu vampiricu koju je poznavao u 1700-ima pa se njezin dečko vampir osvećuje. Moglo je bolje, ali ok. 7/10
That Vision Thing - e ovo je bilo jako dobro. Angel mora spasiti jednog lika koji gori u plamenu, a taj prostor čuva demon Spike i onaj njihov razgovor
That Old Gang of Mine - joj kako me naživcirala ova epizoda posvetili je najbezveznijem liku Angelove družine, Gusu koji je stereotipni crnac iz ranih nultih i pati za starom bandom koja ubija demone bez pitanja pa tu ima dosta filozofskih razgovora i moralnih dvojbi. Sredina je dobra, kraj ok ali ono nisu trebali posvetiti epizodu njemu. 6.5/10
I dalje ne mogu vjerovat da sam se nakon 9 godina vratio Angelu i Buffy. Tjerao sam se na to jako dugo, ali jednostavno toliko serija, izgubiš nit, ali mi je drago da ću ovo završit. Fale mi ovakve serije iz 90-ih i ranih 00-ih nekako neiskvarene jebote pa prošlo je 25 godina, a tako blizu sve, sva sjećanja ne samo na te serije već čitavo to doba. Baš sam nostalgičan
- Michel
Idemo dalje. Stigao je i prvi crossover ove sezone.

CROSSOVER
ANGEL
Carpe Noctem - ustvari je crossover tek na kraju kada Angel primi poziv da je Buffy živa dok je epizoda o liku u staračkom domu koji uzme Angelov identitet dok Angel uzme njegov kao starac u tom domu. Jako zabavna epizoda, David Boreanaz kao Angel stvarno zna biti smiješan. I žao mi je Fred (žensko) koju odlično glumi Amy Acker jer se zaljubila u Angela i mislim da bi bili jako lijep par, ali Angel ne gaji iste osjećaje. 7.5/10
Fredless - dolaze Fredovi roditelji dok Angela napadaju nekakve ogromne bube. Solidna epizoda. 6/10
BUFFY
Flooded - svi su kod Buffy ali Scooby banda se počinje brinuti za Buffy je ne pokazuje nikakve emocije nakon što se vratila i to je točno, ima zid prema svima njima. Protiv nekakvog demona se bore, ali bzvz pogotovo s onom trojicom koji su nekakve karikature. No, najbolji dio epizode je povratak Gilesa i njegov zagrljaj sa Buffy i polako me Willow počinje plašiti jer je njezine moći preuzimaju. Imam osjećaj da će ona biti Big Bad ove sezone. I na kraju epizode Buffy prima poziv od Angela. 7.4/10
Life Serial - na trenutke jako dobro, a na trenutke jako cringe. Opet ona trojica koji žele uništiti Buffy pa tako proživljava svašta kroz ovu epizodu. Volim ovu Buffy kad je uzrujana i njezin odnos sa Spikeom je bio dobar u ovoj epizodi i na kraju opet emotivan trenutak između nje i Gilesa. Zanimljivo da ni Angel ni Buffy nisu htjeli pričati o sastanku i što se dogodilo između njih pa tako nitko ne zna, ni njihovi prijatelji, ni mi gledatelji. 7/10
Ovo je bio slabašan crossover, nismo ništa vidjeli već samo čuli.

CROSSOVER
ANGEL
Carpe Noctem - ustvari je crossover tek na kraju kada Angel primi poziv da je Buffy živa dok je epizoda o liku u staračkom domu koji uzme Angelov identitet dok Angel uzme njegov kao starac u tom domu. Jako zabavna epizoda, David Boreanaz kao Angel stvarno zna biti smiješan. I žao mi je Fred (žensko) koju odlično glumi Amy Acker jer se zaljubila u Angela i mislim da bi bili jako lijep par, ali Angel ne gaji iste osjećaje. 7.5/10
Fredless - dolaze Fredovi roditelji dok Angela napadaju nekakve ogromne bube. Solidna epizoda. 6/10
BUFFY
Flooded - svi su kod Buffy ali Scooby banda se počinje brinuti za Buffy je ne pokazuje nikakve emocije nakon što se vratila i to je točno, ima zid prema svima njima. Protiv nekakvog demona se bore, ali bzvz pogotovo s onom trojicom koji su nekakve karikature. No, najbolji dio epizode je povratak Gilesa i njegov zagrljaj sa Buffy i polako me Willow počinje plašiti jer je njezine moći preuzimaju. Imam osjećaj da će ona biti Big Bad ove sezone. I na kraju epizode Buffy prima poziv od Angela. 7.4/10
Life Serial - na trenutke jako dobro, a na trenutke jako cringe. Opet ona trojica koji žele uništiti Buffy pa tako proživljava svašta kroz ovu epizodu. Volim ovu Buffy kad je uzrujana i njezin odnos sa Spikeom je bio dobar u ovoj epizodi i na kraju opet emotivan trenutak između nje i Gilesa. Zanimljivo da ni Angel ni Buffy nisu htjeli pričati o sastanku i što se dogodilo između njih pa tako nitko ne zna, ni njihovi prijatelji, ni mi gledatelji. 7/10
Ovo je bio slabašan crossover, nismo ništa vidjeli već samo čuli.
- Michel

Billy - i prva odlična epizoda ove sezone. Radi se o Billiju kojeg je Angel u jednoj od prošlih epizoda spasio iz dimenzije pakla. Billy ima dodir zbog kojegm uškarci počnu tuči žene. Ima dosta dobrih dijaloga, Cordelia je highlight ove epizode, a i odnos između Wesleya i Fred. Dobro bi izgledali zajedno. 8.5/10
- Michel

Quickening - baš su dosta toga natrpali u ovu epizodu. Vratio se onaj iz 18. stoljeća koji je lovio Angelusa i Darlu. Darla i Angel imaju dijete, ima svačega i nekako je čudno ovo sa djetetom. 7/10
-
John_Ryder
https://www.24sata.hr/sport/video-obran ... tpage-home
AAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
BILI TIĆI OTIŠLI PO ĆEVAPE, KAO ŠTA I IDU ZADNJIH 20 GODINA AAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHA
- Michel

Lullaby - izvrsnih zadnjih 10 minuta sa eksplozijom i scenom na kiši između Darle i Angela. Drago mi je da su ubili Darlu to jest ona se sama žrtvovala sa njezino i Angelovo dijete. I na kraju scena između lovca i Angela. Vauuu. 8/10
-
John_Ryder
Baš se vidi da ga nisi umočio nikad.
- Michel
Dad - baš su mi sve ovo ofrlje napravili sa djetetom. Podsjetila me ova epizoda na napad na policijsku postaju 13... I onaj stari Angelov neprijatelj mi je nit smrdi nit miriši. 6.5/10
Birthday - jako dobra epizoda o Cordelia gdje padne u nesvijest, ne budi se, ali probudi se u astalnom svijetu i jedan demon joj pokaže kakav je život mogla imati da nije srela Angela. Cordelia je sjećam se u Buffy bila iritantan lik, ali njezina transformacija mi je dobra jer ispod tog njezinog umišljenog ega se krije jedna divna i nježna osoba. 8.4/10
Provider - epizoda sa više podpriča. Dali su u oglas svoj posao koji rade pa mnogi zvali da im pomognu. Bilo je tu svega od zombija, vampira do nekih drugih stvorova. 6.5/10
Birthday - jako dobra epizoda o Cordelia gdje padne u nesvijest, ne budi se, ali probudi se u astalnom svijetu i jedan demon joj pokaže kakav je život mogla imati da nije srela Angela. Cordelia je sjećam se u Buffy bila iritantan lik, ali njezina transformacija mi je dobra jer ispod tog njezinog umišljenog ega se krije jedna divna i nježna osoba. 8.4/10
Provider - epizoda sa više podpriča. Dali su u oglas svoj posao koji rade pa mnogi zvali da im pomognu. Bilo je tu svega od zombija, vampira do nekih drugih stvorova. 6.5/10