Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
The Woods (2015) - počinje dobro i do pola filma je sve ok i zanimljivo i napeto, ali nakon polovine sve polako počinje padati u vodu. Ali, isplati se pogledati.
-
Ghost Voyage (2008) - 7 stranaca se budi na brodu i nemaju pojma kako su tamo dospjeli, ali ono što ih još više šokira je da je... (pogađate) UKLET!!! Ovo iznenađujuće originalno djelo, koje do sad, a ni ranije, nitko nije nadmašio..kombinacija Ghost ship-a i Triangle-a, pa čak i Saw-a..ukleti Holandez koji čeka na 7 smrtnika da ih pobije na najoriginalnije i najšokantnije načine kakve nismo vidjeli još od Wish mastera ili Final Destinationa. Da ne duljim dalje, film je smeće kakvog nema...
1,5/10

It's in your nature to destroy yourselves...
- Decadentor
Kako si zapoceo ovaj post, umalo sam poceo skidati filmShp86 wrote:Ghost Voyage (2008) - 7 stranaca se budi na brodu i nemaju pojma kako su tamo dospjeli, ali ono što ih još više šokira je da je... (pogađate) UKLET!!! Ovo iznenađujuće originalno djelo, koje do sad, a ni ranije, nitko nije nadmašio..kombinacija Ghost ship-a i Triangle-a, pa čak i Saw-a..ukleti Holandez koji čeka na 7 smrtnika da ih pobije na najoriginalnije i najšokantnije načine kakve nismo vidjeli još od Wish mastera ili Final Destinationa. Da ne duljim dalje, film je smeće kakvog nema...1,5/10

-
Ljudi čim vide ključne riječi (stranac, snijeg, brod i sl.) kreću odmah sa skidanjemDecadentor wrote: Kako si zapoceo ovaj post, umalo sam poceo skidati film

- Decadentor
Shp86 wrote:Ljudi čim vide ključne riječi (stranac, snijeg, brod i sl.) kreću odmah sa skidanjemDecadentor wrote: Kako si zapoceo ovaj post, umalo sam poceo skidati film, a riječi poput Trick'r'treat ili Blade 2 izazivaju lavinu prepirki među forumašima

vise rijeci poput: "Ovo iznenađujuće originalno djelo, koje do sad, a ni ranije, nitko nije nadmašio..kombinacija Ghost ship-a i Triangle-a, pa čak i Saw-a.."

- Manas
Leviathan (1989) - Mnogo dobar film, vec duze sam ga planirao pogledati..Atmosfera, gluma sve je na nivou, mogu reci The Thing pod vodom 

-
Phantasm
gledao ga davno.
Odličan film, klasik
9/10
Re-animator
čuvao ga dugo.
Ludnica.
Zabavan, krvav, odlični efekti
9/10
Virus
meh, kul je ideja i roboti, ali sve ostalo...
4/10
The Uninvited Guest
dobra ideja
Dobar film, ali ništa posebno
7/10
gledao ga davno.
Odličan film, klasik
9/10
Re-animator
čuvao ga dugo.
Ludnica.
Zabavan, krvav, odlični efekti
9/10
Virus
4/10
The Uninvited Guest
dobra ideja
Dobar film, ali ništa posebno
7/10
-
Vidiš, meni je Virus baš ostao u dobrom pamćenju..realno nije vrhunac, ali mi je nekako sjeo jer volim sci fi horore..čak bi rekao da je toliko loš da je dobar.olio wrote:Phantasm
Virus
4/10
-
moguće, ali nisam bio u takvom raspoloženjuShp86 wrote:..čak bi rekao da je toliko loš da je dobar.

-
Xtro (1982) - ne znam šta da kažem za ovaj film..blago rečeno čudan, ali nije me baš pretjerano oduševio 5/10
- Victor Crowley
Čini mi se da su mi drugi i treći bolji
(mislim na Xtro)

-
A baš ću bacit pogled.. jedinica mi ima par totalno bizarnih scena.Victor Crowley wrote:Čini mi se da su mi drugi i treći bolji(mislim na Xtro)
hahaha baš gledam trailer za dvojku..izgleda kao preloša kopija aliena + što nema apsolutno nikakve veze s jedinicom

- hitman_4
- Manas
Werewolf: The Beast Among Us ( 2012) - solidan film, sa zanimljivom pricom i lijepo lokacijom
- Neta00
The Shining
Remek delo samo cu to da kazem
Remek delo samo cu to da kazem