Big Brother 2015

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
john_constantine

Re: Big Brother 2015

Post by john_constantine » 22 Nov 2015, 21:48

copycat wrote:Big Brother je postao neobičan.. Trebaju izbaciti Stefu i mamu, I ostale nove članove + vratiti đoletu i yeah man-a
Pa su stanari imali prilike ju izbaciti u petak, a samo su se Darko, Mirjana i Giba digli, dok je Ervin bio kukavica kao i uvijek. Sljedeći tjedan bi trebala njezina majka izaći, a valjda i steffani za njim. Već postaje odvratna za svojim samodestruktivnim ponašanjem. Njezina majka je isto pošizila jer nije dobila dovoljno kutija cigareta, he. Koliko čitam po forumu i fejsu, steffi polako gubi fanove svojim ponašanjem otkad se vratila u kuću.

Ono kada je izvrijeđala Ervina jer ju je kao "pogledao" je bio bolest od scene...
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 22 Nov 2015, 22:36

trebaju se one dosadne sestre izbacit , nit se jebu nit su zanimljive
:supz: :supz:

copycat

Post by copycat » 22 Nov 2015, 22:44

Vrijeme je da idu doma, kis..
Vrijeme je ... Mislim da stefani hoce doma Ali ceka mamu.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Nov 2015, 23:08

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektak ... fault.aspx
Svoje obraćanje zaključila je rečenicom: "Drago mi je što sam imala priliku živjeti među govnima, svinjama i smradovima od ljudi, ovo mi je bilo odlično životno iskustvo da vidim što sve živi na ovoj planeti“.
:lol: :lol:

A ona je valjda pravi primjer čovječanstva... :facepalm:

E sada me ne bi začudilo da Ervin ispadne ovaj petak. Ako je istina to da je izbacivanje namješteno, Ervin će izaći iz kuće zajedno s Steffi i Katjom tako da imaju još veći cirkus vani. Svi gledatelji će to ionako iščekivati...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2015, 21:12

Na kraju mi je Darko favorit. Ovo za natjecanjem danas, biografija i to u kući, jedini je onako pošteni i normalan lik koji ima svoje mišljenje. Zato će mi biti žao ako ga izbace iz kuće ovaj tjedan.
Pokazao se, s obzirom na iskustvo, vrlo spretan u onom natjecanju kada su kao zečevi skupljali vodu. A sada su ga kao Goran i Zorica napali Darka za prljavu igru + steffani poslije (koja se odjednom navlekla na gorana poslije Džoletova izlaska iz kuće). Ma samo je trebalo duže vremena da pokažu kakvi su teški manipulatori i glumci, naročito Zorica koja stalno glumi žrtvu. Tko im je kriv što je on bio bolji od njih, a Goran ga ionako ima na piku vjerojatno još od prvog dana. Radi toga što je on uspješan u životu, aktivan i svestran za razliku od njega koji ima tu blesavu zaručnicu i što ga muči što ništa nije postigao u životu. Pa se bori za nagradu.

Sada će biti polako krvavo što su bliže kraju.

Jedino ovo...
Tko si ona umišlja da je kada može izgovarati onakve uvrede ostalima??I to ih onako gleda sa visine:"Ja u petak sa majkom idem van i po....te mi" i pokaže objema rukama u zraku dva srednja prsta ostalima,majka joj se na to smije što je prežalosno!
A ne mogu naći taj filmić, a ne da mi se prekopavati.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 25 Nov 2015, 18:20

Ja nemogu s vise komentrati, boli me briga za nju neka ide doma, jer see muci u kuci. e I d su bez razloga ova tjedanna zarnju.
Pobjeda je Lucina :lol: e da bar...
Jucer striptease show, ipak je mirjana bolja bila

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 25 Nov 2015, 18:41

mirjana odlična bila , barbari trebaju pare da se opusti

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 26 Nov 2015, 22:10

meni je nejasno kako su sad svi ljuti na mirjanu ova stefani isto , pa ona bi trebala s njom radit nered

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 26 Nov 2015, 23:30

goran ostaje bez cure garant

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Nov 2015, 08:44

Wheel Smith wrote:goran ostaje bez cure garant
Misliš zaručnice? Ne vjerujem. Iako ima visoko obrazovanje, izgleda da ima problema za samopouzdanjem i da će mu oprostiti sve što napravi uz izliku da se borio za nagradu. To se vidi na fejsu gdje je otvarala lažne profile i podržavala gorana, a pljuje po steffani i svim ukućanima. Lajka statuse u kojima se podupire goran i svako pljuvanje po drugim ukućanima.

Vidi se još od Vesne da Goran glumi zavodnika, a ona ga svaki petak čeka u studiju. Nije niti ona baš tako čista u glavi.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 27 Nov 2015, 10:21

strašni ste

eo bez gledanja mogu pretpostaviti da je carica i po nekima normalna djevojka S našla novog ebača :prayer:

yep, B je fufica :facepalm:
Iako ima visoko obrazovanje, izgleda da ima problema za samopouzdanjem
kakve to veze ima :facepalm:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Nov 2015, 14:32

Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 27 Nov 2015, 15:53

[quote="hitman_4"]strašni ste

eo bez gledanja mogu pretpostaviti da je carica i po nekima normalna djevojka S našla novog ebača :prayer:

yep, B je fufica :facepalm:

Profi kurva Barbara je deset puta gora od carice stefani. Onda su sve žene kurve jer se ova jebala. A kad mi muški jebemo bilo što, to je onda u redu. Neka se jebe ako želi to ju ne čini kurvom. Žena koja je kurva je ona koja zarađuje.

To je profi kurva Barbara. Elitna prostitucija. Tako se i Soraja ponašala. Elitne prostitutke se ne jebu u javnsti. Profi kurva Barbara je ušla da si digne cijenu. Da može reći svojim mušterijama a bila sam u big brotheru. Tako se identično Soraja ponašala, a svi znamo tko je ona.

Mislim, majka od profi kurve Barbare i Tine je povezana sa elitnom prostitucijom i tim makroom koji sve to organiziraju. Pročitati opet ovaj tekst http://www.express.hr/drustvo/manekenke ... ednom-1159

Profi kurva Barbara i Tina prije big brothera najbolja prijateljica im je Soraja, tamo se druži sa beograđanima i samom elitom. Prodi kurva Tina ima tog glavnog koji ju uzdržava iz crne gore neki mafiozo. Sve se to može provjerit, ali da, nećemo na temeljutoga zaključit da se ne bave s time :lol: :lol: pare im dolaze iz vedra neba.

A da ne pričam kako je Marijana rekla profi kurvi Barbari da je upravo to, kurva. I da do sad još nije rekla čime se bavi, nikome. Svi su je pitali, ali ne govori. A da ne pričam kako je pojebala sve sportske momčadi tamo u beogradu, a što rade sportaši nego plaćaju profi kurve. Svi. Vidim i na primjeru Benzeme i oženjenog Valbuane. Tina Kitanić je isto takva. I evo, kako smo glup narod to dopuštamo. Dopuštamo u smislu da takve nemoralne nakaze gledamo na tv-u. Tina Kitanić je bila od hrt-a do nove tv gošća u mnogo emisija. Mnoge javne osobe su znale sigurn oda je u elitnoj prostituciji, ali to je bila tajna, ne smije se reći i zato mi je drago što se saznalo. Kad se saznalo, odmah je otišla na neko putovanje. Ne sumnjam da su joj njezini makroi platiti dobru svotu.

Sad vidim i Soraja putuje i putuje :lol:

@wheel smith, ma mislim da se njegova zaručnica čak dogovorila da može nekog jebat ako dođe do toga. Samo radi milje. A tk ozna, možda su i swingeri, nikad ne znaš.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Nov 2015, 16:57

Te sestre su ti se zamjerile ili si ih ne možeš priluštiti? :zubifale:

I gluposti pričaš. Kurve su one koje se jebeju badava za svakim kao steffani, a prostitutke se seksaju samo za novac.

Ma i što onda ako se bave elitnom prostitucijom? Njihova stvar.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 27 Nov 2015, 17:07

M carica je srušila sve moguće rekorde u povijesti bb :prayer: u nepunih 50 dana kroz nju su prošla 3 k i to 2x naknadno samo da podigne gledanost showa. Skoro je i onaj rudar ušao u nevinu S :lol:
Onda su sve žene kurve jer se ova jebala.
:facepalm:

koja mržnja prema sekama :lol: ne zanima me njihov privatni život , a ti se slobodno hrani pričama iz tabloida
Image

Image

Image

Post Reply