He, najjača teorija da je imala ovulaciju u to vrijeme kada je bila u kući, pa se zato išla seksati s goranom i sada ide doma provjeriti da li se primilo.
Big Brother 2015
- john_constantine
Re: Big Brother 2015
Jedino mi je bezveze da svi kritiziraju izgled od Goranove zaručnice. Plosnata, neprirodno izgleda i ne znam što sve. Cura izgleda posve normalno, i dobro izgleda, ne znam što joj fali.
He, najjača teorija da je imala ovulaciju u to vrijeme kada je bila u kući, pa se zato išla seksati s goranom i sada ide doma provjeriti da li se primilo.
Michel puši karu.
- john_constantine
Je li taj Darko uopće u kući? Skoro da ga ništa ne primjećujem, a nije da ga se baš spominje u zadnje vrijeme.
E sada će biti interesatno u petak. Nominirani su zorica, goran i džole. Ok, ako ispadne džole, sve po starome oko nominacija. Zorica, Goran i Mirjana. Ali svejedno, za par tjedna će morati početi nominirati neke druge. Neće se više moći izvlačiti samo na to troje.
E sada će biti interesatno u petak. Nominirani su zorica, goran i džole. Ok, ako ispadne džole, sve po starome oko nominacija. Zorica, Goran i Mirjana. Ali svejedno, za par tjedna će morati početi nominirati neke druge. Neće se više moći izvlačiti samo na to troje.
Michel puši karu.
-
Wheel Smith
imas pravo copy -
mozda bi se desilo da posvoje damiana
a goran glupi intelektualac ne bi znao kako i šta
mozda bi se desilo da posvoje damiana
:supz: :supz:
- copycat
Meni nije jasno zasto se onda jos ljuti na njega? Zbog Barbare?
Last edited by copycat on 18 Nov 2015, 07:49, edited 6 times in total.
- copycat
Wheel Smith wrote:imas pravo copy -
mozda bi se desilo da posvoje damianaa goran glupi intelektualac ne bi znao kako i šta
- copycat
Ako ispadne dzole, ide I stefani do ponedeljak vanjohn_constantine wrote:Je li taj Darko uopće u kući? Skoro da ga ništa ne primjećujem, a nije da ga se baš spominje u zadnje vrijeme.
A iskreno sve troje su mi dragi na neki nacin radije bi da izadju ovim redosljedom, Steffi+mama, ervin, Darko, tina,
Takvo nesto,
- john_constantine
Ne znam. Gledao sam jučer reality i bilo mi je zanimljivo promatrati da kad majka Katja kritizira Ervina, da Steffani uživa u tome. A sada, zašto to radi?copycat wrote:Povlacim sve Sto Sam rekla o Steffi, nakon epizode sinoc Cura totalno pretjeruje vezano za ervina, ne hvala. Vrijeme je da ide doma
Meni nije jasno zasto se onda jos ljuti na njega? Zbog Barbare?
1) produkcija BB ju je nagovorila, a vjerojatno i majku da što više provociraju Ervina radi gledanosti jer žele testirati koliko će Ervin izdržati dok ne pukne.
2) osvetoljubiva steffi, a majka će učiniti sve za svoju mezimicu i tako zajedno još bolje psihički maltetriraju Ervina da vide koliko će izdržati
3) negativnost i ogorčenost, pa iskaljuju to na ervinu
To je samo primjer psihičkog zlostavljanja slabijega od sebe. A Ervin je sam kriv što je morao poseksati mentalno nestabilnu osobu za koju je očekivao da će šutjeti i biti sretna što je dobila kurac u dupe. A ovako mu se to obilo u glavu.
Dok obadvoje ne izađu iz kuće, nemam volje gledati big brother.
Michel puši karu.
-
Wheel Smith
al kako nitko od vas ne kuzi da nije problem sto je ervin jebao stefani nego , stara i stefani vide da je lik totalni mutavac , njega se ne treba braniti , nitko u kući ga ne treba braniti psihičko zlostavljanje , uopće ne... lik ima koliko 23-24 godine i ne zna se zauzeti za sebe..... jebote ja imam cerebralnu od rođenja.. pa me rijetko tko branio kad sam ista zasrao ili tako nesto ...... zamisli takvog lika u kolicima recimo hahah
- Michel
Baš to. Lik je peder i tako je ušao da se kao dokaže da nije. Bolesnik. Ne zato što je peder već radi razmišljanja. Takav način razmišljanja je psihopatski. Glupljeg čovjeka nisam vidio. Zlostavljač koji nema svoje ja. One slike na instagramu
pa spavao sa 500 cura
pa kad se pravi da je elita. Samo elitni klubovi, ne druži se sa nižim slojem društva. Odvratno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- copycat
Krivo gledate, lik se na taj nacin "brani" nisu svi ljudi agresivni verbalno kada se brane. Ali iskreno stefani se izivljava na Ervina a mamajoj pomaze u to ponasanje. Znaci nemaju nikakvo pravo na to. Psihicko zlostavljanje je zlostavljanje. Ona laze kada govori zasto ga napada. Ali da, ervin bjezi od konflikta u kontroliranoj sredini Sto je vrlo lose. A tko vjeruje da je on spavao sa 500 Cura, neba sance. Lik nema takta sa zenama Ali to neznaci da je gay.
-
Wheel Smith
-
Wheel Smith
+ ljudi brkaju dobrotu s imanjem muda.... one šprehe ervin je dobar..... to nitko ne puši više mislim..... najača je fora kad je barbara za ervina rekla da je inteligentan.
ili ovo: https://www.youtube.com/watch?v=O5UjnN7byD8
ili ovo: https://www.youtube.com/watch?v=O5UjnN7byD8
- hitman_4
ehh kad sam ja pisao o E i S, a nitko me nije doživio

dobar/nedobar S je puno gora
dobar/nedobar S je puno gora

- Michel
Baš to. Nevjerojatno je da ima ljudi koji govore da je dobar zato što je miran, i kad ga se provocira, ne svađa se. Da, čudo je da se u big brother kući, u tom zatvorenom prostoru sa luđacima lik ne svađa i da nije prolupao. No, on je jednostavno glup i zato. Moralno je zaostao. Pa meni su njegove rečenice koje izgovara i njegova mišljenja o nekim temama zastrašujuće. To samo mogu psihopati. Takvi su najgori. Nema svoj stav. Pa ne treba se svađat, ali da se bar obrani sa nekim argumentom. Ni to. Baš ono ništica od čovjeka.
Stefani je s druge strane carica. Svoja je. Ološ je u svakom slučaju, ali i kao takva je bolja od ovog balvana. Kao i od profi kučki Tine/Barbare, a da ne pričam od Zorice. Psiho Zorica. Žena od 50 godina da se tako ponaša. Nitko nije normalan od njih, ali ipak ima tih ekstremnih slučajeva poput mirnog Ervina koji ustvari ima kriva razmišljanja koja ne da graniče već prelaze u psihopatiju koliko je glup.
Stefani je s druge strane carica. Svoja je. Ološ je u svakom slučaju, ali i kao takva je bolja od ovog balvana. Kao i od profi kučki Tine/Barbare, a da ne pričam od Zorice. Psiho Zorica. Žena od 50 godina da se tako ponaša. Nitko nije normalan od njih, ali ipak ima tih ekstremnih slučajeva poput mirnog Ervina koji ustvari ima kriva razmišljanja koja ne da graniče već prelaze u psihopatiju koliko je glup.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
carica i ovisnica koja se prodala za šaku eura, baš je svoja
ušla je ponovno u kuću da zlostavlja E i da se pojebe sa Đorđetom. Toliko o S(razina ele dvornik)