Parlamentarni izborni cirkus (2015- )
- Michel
Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.
U 14 MOST ima nekakav sastanak i tu će odlučit kako dalje. Zatvoren za javnost.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Zatvoren za javnost, a prgomet je kazao da će sve biti javno.
Jedan komentator je dobro kazao. Ako most uđe u koaliciju s HDZ om, morati će preuzeti njihove grijehe. A birači su glasali za most jer nisu htjeli glasati za hdz, a sdpom nisu bili zadovoljni. U svakom slučaju političko samoubojstvo zbog kojega bi se mogli pokazati gorim od hdza.
A i neće valjda tolerirati karamarkov komentar o njihovoj stranci i ono da je HSS morao šapnuti da mora čestitati i mostu.
U stranci bi morali biti ili idioti ili lopovi da uđu u kolaciju s hdzom.
Jedan komentator je dobro kazao. Ako most uđe u koaliciju s HDZ om, morati će preuzeti njihove grijehe. A birači su glasali za most jer nisu htjeli glasati za hdz, a sdpom nisu bili zadovoljni. U svakom slučaju političko samoubojstvo zbog kojega bi se mogli pokazati gorim od hdza.
A i neće valjda tolerirati karamarkov komentar o njihovoj stranci i ono da je HSS morao šapnuti da mora čestitati i mostu.
U stranci bi morali biti ili idioti ili lopovi da uđu u kolaciju s hdzom.
Michel puši karu.
- Michel
Osim Prgometa pitanje je tko je još u mostu. Nemam pojm tko su ti ljudi i kojoj stranci su bliži. Prgomet HDZ-u iako je otišao od tamo.

- hitman_4
ja znam za onog ludog načelnika Primoštena Stipu Petrinu koji mrzi adezesdpMichel wrote:Osim Prgometa pitanje je tko je još u mostu. Nemam pojm tko su ti ljudi i kojoj stranci su bliži. Prgomet HDZ-u iako je otišao od tamo.
http://narod.hr/hrvatska/ovo-su-zastupn ... ze-u-sabor mislim da su svjetonazorski bliži adezeu

- Inferno
Rvat koji živi u rvackoj i nema nikakve rodbine odatle i niti je ikada bio tamoMichel wrote: Svako malo uhvatim da napišeš tako neku riječ. Pa ono, bosanac si ili zbilja živiš u hrvatskoj? Pitam ovako jer me zanima super ako si bosanac samo me zanima jer sam to dosta puta vidio, a onda nekad pišeš u potpunosti hrvatski i tak
Za sebe volim reći da imam bogat vokabular
- Michel
Bit će zanimljivo pratiti.hitman_4 wrote:ja znam za onog ludog načelnika Primoštena Stipu Petrinu koji mrzi adezesdpMichel wrote:Osim Prgometa pitanje je tko je još u mostu. Nemam pojm tko su ti ljudi i kojoj stranci su bliži. Prgomet HDZ-u iako je otišao od tamo.
http://narod.hr/hrvatska/ovo-su-zastupn ... ze-u-sabor mislim da su svjetonazorski bliži adezeu
Evo, počelo je počelo http://www.034portal.hr/clanak.php?id=1 ... a-cesta--- frka
- Michel
Izgleda da MOST stvarno neće u koaliciju. Danas su opet izjavili da neće i da će se držati toga.

- john_constantine
Izjednačena naša anketa
Dio intervjua s Karamarkom koji pokazuje da niti po bilo čiju cijenu ne želi odreći mjesta premijera
Dio intervjua s Karamarkom koji pokazuje da niti po bilo čiju cijenu ne želi odreći mjesta premijera
Ako formirate Vladu vi i Most, tko će biti premijer?
Najprije moramo sjesti i razgovarati. I mi i oni preferiramo razgovor o reformama, a ne o funkcijama.
Jeste li se spremni odreći premijerske funkcije?
Idemo se prvo naći, razgovarati, pa onda vidjeti kako to provesti.
Michel puši karu.
- john_constantine
Sada, ne mogu izbori biti u beskonačnosti niti nema smisla. Vjerojatno misle da bi u drugom krugu imali veći broj mandata što je ipak nerealna opcija... Bolje da iskoriste sada ovu prilku dok mogu i gotovo. Ovako su veće šanse da će se raspasti s obzirom da su nezavisni i svatko s svojim mandatom će otići strankama koje žele.
A i sada je cijeli izbor fakat postao cirkus. Već mi više ide na živce sve te gluposti i što vjerojatno pola godine nećemo imati vladu radi takvih nebuloza.
A i sada je cijeli izbor fakat postao cirkus. Već mi više ide na živce sve te gluposti i što vjerojatno pola godine nećemo imati vladu radi takvih nebuloza.
Michel puši karu.
- hitman_4
joj, joj pa strpljenja malo, tek je 1 dan prošao
sjetite se samo 2007. i sapunice sa hss/hslsom. Nitko nije bio pošteniji od njih
sjetite se samo 2007. i sapunice sa hss/hslsom. Nitko nije bio pošteniji od njih
Last edited by hitman_4 on 09 Nov 2015, 20:50, edited 1 time in total.

- john_constantine
Ma zapravo me više nije briga tko će biti na vlasti, ali baš bi me veselilo da SDP pobijedi baš zato da osramote HDZ i Karamarka radi onog slavljenja pobjede, i da vidim njegovu facu kada popuši izbore. Ionako bi ga mogli i uništiti na kraju, vlastiti ljudi da ga sruše s mjesta premijera radi nesposobnosti...
Ti vjeruj čovjeku koji ne zna niti držati čašu za šampanjac dok ga ispija.
Ti vjeruj čovjeku koji ne zna niti držati čašu za šampanjac dok ga ispija.
Michel puši karu.
- hitman_4
da se prisjetimo jedinog premijera koji je 2x dobio izbore
Ribić

- hitman_4
- john_constantine