Evo, Mirjana i Gogo znaju tko je Barbara. Bila sa pola Beograda
I komentar ispod videa
"Goran je video sveta,glamur , hiljade riba kao Barbi, Tina,Ivona. Zna ko su , zna sta su, barakude. Mozda je Barbi za Luću enigma , ali za Gogu nije."
Mirjana isprovicirala Barbaru. Mirjana mi je sve bolja, ne jebe ju ništa iako je previše zagirana i zajebava, ali to treba da taj klan Barbara, Luća, Zorica, Tina, Ivona, Branislav razjebe.
Ivona mi je isto pala u očima. Da sad ne stavljam ovako youtube linkove, evo ovako
https://www.youtube.com/watch?v=mCC7OnaS8GA
https://www.youtube.com/watch?v=6TAt7zT13hE
Sve Ivona
To je taj klan.
U tom klanu su:
Zorica - starija žena, ali ne toliko starija kako izgleda. Pjevala po birtijama, pevaljka. Velika i snažna, veliki medo, majka Barbari, Tini i Ivoni. Najveća manipulatorica koja kao crna udovica hvata sve u mrežu i onda bira ko će s njom. Ako joj se ne priključe, počinje tračanje i pljuvanje.
Barbara i Tina - sestre po zanimanju kraljice beogradskog trotoara. Desna i Lijeva ruka Zorice. Barbara je najmirnija od svih okućana i najumišljenija. Ali svi znaju tko je ona. Tina je najnaivnija osoba tamo.
Ivona - najviše me razočarala. Pokazala je tko je. Više ne dobiva pažnju od Goge pa je sad poludila.
Branislav - vjerni pratitelj Ivone, njezin Robin. Ništica.
Luća - bivši prijatelj od Goge, sad kako je bio zavezan sa Zoricom, promjenio je mišljenje jer je Zorica opet iskoristila svoju magiju i izmanipulirala Luću koji je sad pod hipnozom i u tom njihovom klanu.
To je čvrsti klan.
U tom klanu je bio i ništica Ervin, ali kako se Stefani vratila, drži ga malo na udici, ali vidi se da ga je sram. Jebača je sram
Drugi klan je meni draži zato što nisu striktno kla. Stefani i Mirjana su za sebe, boli ih briga i druže se s kim god žele pa tako Mirjana je počela sa Gogom, a Stefani Gogu voli od početka. Tu su i obitelj Vasić. Sad je zanimljivo. Braća blizanci su od početka najbolji sa Mirjanom i sad mogu biti protiv Zoričinog klana kao i Rada koja se bori protiv Zorice u ovom tjednu kao kuharica, a Rade ne znam.
Nadam se da će Zorićin klan polako, ali sigurno početi padati. Ne mogu vjerovati da sad za Gogu i tu ekipu navijam. Gogo psihopat, ali se smirio zadnjih tjedana iako ima još taj pogled.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"