The Dark Knight
- Dragonrage
LOL...ajd za kartu još kak tak...ali po čemu si zaključio da izgleda mamurno...LOLjigsaw wrote:Ta karta u njegovoj ruci izgleda kao da lebdi, uopće je ne drži...a on izgleda kao da je mamuran i da će pasti sa zgrade...

Meni izgleda baš onako kako treba izgledati plakat za Mračnog viteza...mračan, cool...jedino mi malo ova ruka ispred smeta...u kojoj niš ne drži...
- Aryx
- Dragonrage
- Aryx
i bolje da vidimo nekog drugog kao jokera imoDragonrage wrote:Ali je prestar...shogo wrote:i Jack Nicholson se žalio iz razloga što ga nisu zvali da glumi jockera???po meni je on jedan jedini
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dr_gonzo
Izgleda da su se Nicholson, De Niro i Pacino u zadnje vrijeme umislili toliko da im je gluma u drugom planu...
Ipak Nicholson je imeni za sada Jocker No.1

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- Aryx
a nismo ih bas puno niti vidjeli ( kvalitetnih mislim )dr_gonzo wrote:Izgleda da su se Nicholson, De Niro i Pacino u zadnje vrijeme umislili toliko da im je gluma u drugom planu...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Dragonrage
- john_constantine
ako može anoreksična i trudna Angelina jolie glumiti u CGI tijelu u beowulf, ne vidim zašto ne bi i on.Dragonrage wrote:Reci šta hoćeš...ali prestar je...kao i Clint za još jednog Harrya...john_constantine wrote:diskriminacija.Dragonrage wrote: Ali je prestar...![]()

Michel puši karu.
- Dragonrage
Eh sad se ti hvataš za slamke i uspređuješ kruške i jabuke...john_constantine wrote:ako može anoreksična i trudna Angelina jolie glumiti u CGI tijelu u beowulf, ne vidim zašto ne bi i on.Dragonrage wrote:Reci šta hoćeš...ali prestar je...kao i Clint za još jednog Harrya...john_constantine wrote: diskriminacija.![]()
A tako ova njegova zamjena ima preveliku glavu.

- Boby
Mišljenja sam da je Nicholson odradio svoje prije 20 godina i nema potrebe za ponavljanjem. Ionako je ovaj serijal počeo iz početka i trudi se što manje nalikovati Burtonu/Schumacheru a što više Batmanu iz stripova i crtića. Koliko god Nicholson bio dobar po svojoj fizičkoj konstituciji i nije baš odgovarao Jokeru pa je dobro kaj će se ovaj puta i na tome poraditi a kaj se tiče glume ne sumnjam u Ledgerove sposobnostijohn_constantine wrote:ako može anoreksična i trudna Angelina jolie glumiti u CGI tijelu u beowulf, ne vidim zašto ne bi i on.Dragonrage wrote:Reci šta hoćeš...ali prestar je...kao i Clint za još jednog Harrya...john_constantine wrote: diskriminacija.![]()
A tako ova njegova zamjena ima preveliku glavu.
- john_constantine
hm, pa istina, u pravu si...Boby wrote:Mišljenja sam da je Nicholson odradio svoje prije 20 godina i nema potrebe za ponavljanjem. Ionako je ovaj serijal počeo iz početka i trudi se što manje nalikovati Burtonu/Schumacheru a što više Batmanu iz stripova i crtića. Koliko god Nicholson bio dobar po svojoj fizičkoj konstituciji i nije baš odgovarao Jokeru pa je dobro kaj će se ovaj puta i na tome poraditi a kaj se tiče glume ne sumnjam u Ledgerove sposobnostijohn_constantine wrote:ako može anoreksična i trudna Angelina jolie glumiti u CGI tijelu u beowulf, ne vidim zašto ne bi i on.Dragonrage wrote: Reci šta hoćeš...ali prestar je...kao i Clint za još jednog Harrya...A tako ova njegova zamjena ima preveliku glavu.

Michel puši karu.