Max Payne (2008)
- john_constantine
Max Payne (2008)
http://www.variety.com/article/VR111797 ... id=13&cs=1
Ok, podržavam ekranizaciju akcione igre, ali ne znam baš za izbor glumca. Mogli su uzeti nekog tko ima iskustva u akcijskim filmovima. Po slikama mi ispada kao mekušac za romantične priče.
Ok, podržavam ekranizaciju akcione igre, ali ne znam baš za izbor glumca. Mogli su uzeti nekog tko ima iskustva u akcijskim filmovima. Po slikama mi ispada kao mekušac za romantične priče.
Michel puši karu.
- Dragonrage
Dobar je on izbor...možda malo djeluje ko neki mekušac...zbog glasa prevenstveno, ali vizualno malo liči na Maxa...nek još skine koju kilu i nabaci razbarušenu zurku i eto...
I da...ima on iskustva u akcijskih filmovima...i to dosta...
The Big Hit, The Corruptor, Three Kings, Planet of the Apes, The Italian Job, Four Brothers, Shooter...(nisu svi baš čita akcija, ali opet, bilo je je)
The Big Hit, The Corruptor, Three Kings, Planet of the Apes, The Italian Job, Four Brothers, Shooter...(nisu svi baš čita akcija, ali opet, bilo je je)
- Vorador
- Dragonrage
-
Unreal
Pa zato mi baš i ne odgovara previše,no ajde naviknut ču se na njegov glas valjda.Dragonrage wrote:Dobar je on izbor...možda malo djeluje ko neki mekušac...zbog glasa prevenstveno, ali vizualno malo liči na Maxa...nek još skine koju kilu i nabaci razbarušenu zurku i eto...
Što se tiće redatelja bilo bi najbolje kada bi uspjeli nagovorit John Woo da napravi film
- john_constantine
- Dragonrage
Unreal wrote:Pa zato mi baš i ne odgovara previše,no ajde naviknut ču se na njegov glas valjda.Dragonrage wrote:Dobar je on izbor...možda malo djeluje ko neki mekušac...zbog glasa prevenstveno, ali vizualno malo liči na Maxa...nek još skine koju kilu i nabaci razbarušenu zurku i eto...
Što se tiće redatelja bilo bi najbolje kada bi uspjeli nagovorit John Woo da napravi film
A čuj i to se da srediti...evo jedna vizualna usporedba...ovako na brzinu...još se malo doradi tu i tamo...a sad je i stariji i to je to...

Nema šanse...ali nije ni Moore loš...vidjet ćemo kaj bu stoga...
Inače idealan izbor za Maxa bi recimo bio Mickey Rourke u mlađim danima...Johnny Handsome, Angel Heart
- Dragonrage
- Freddy
- Dragonrage