Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
A$H

Post by A$H » 08 Nov 2007, 15:18

Insecticidal - 2/5 da je došlo do pravih ruku film je bogao bit puno bolji..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Nov 2007, 00:21

Sve Halloween nastavke osim 3 i rimjeka i dobio se produkt za novi post pod imenom

Michael Myers - otac svih slasher manijaka
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

bakero

Post by bakero » 09 Nov 2007, 00:44

wrong turn 2: dead end - mogu čak reć da mi je bolji od prvog dijela možda zbog malo više akcije, krvi i preživio je lik za kojeg sam od početka navija da ostane živ!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Vorador

Post by Vorador » 09 Nov 2007, 14:22

Halloween: Resurrection. Film obilježava iznimno glupa priča i jezovito loša gluma no zato je urnebesno zabavn i dinamičan te nimalo dosadan. Ima hrpu pregenijalno zbavnih scena kao npr. kad Busta Rhymes u kung fu điru prebija Michaela ili najgenijalnija scena kad ga mulac zaslijepi peršinom ili nekim sličnim začinom ne bi li mu pobjegao. Ovakvi su trebali biti svi nastavci. 4/5 Ovime sam službeno završio Halloween ciklus ( osim remake ) i ne planiram opet gledati te filmove tako skoro.

Boby

Post by Boby » 09 Nov 2007, 18:16

dr_gonzo wrote:Sve Halloween nastavke osim 3 i rimjeka i dobio se produkt za novi post pod imenom

Michael Myers - otac svih slasher manijaka
Fora; zaboravil si napisat da ima talent za vožnju automobila :)

Aryx

Post by Aryx » 09 Nov 2007, 19:17

bakero wrote:wrong turn 2: dead end - mogu čak reć da mi je bolji od prvog dijela možda zbog malo više akcije, krvi i preživio je lik za kojeg sam od početka navija da ostane živ!
puno bolji od prvog dijela
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

bakero

Post by bakero » 09 Nov 2007, 22:24

the hills have eyes 2 - a dobro nisam ga još završio al nekako imam osjećaj da sam sve vidio. prvi nastavak punoooooooo bolji, al nije ni ovi loš za potrošit uru i po! :D
R.I.P.

jasa

Post by jasa » 09 Nov 2007, 22:46

30 days of night - prejak film, pravo osvježenje, 9/10! Vampiri se dosta jezivo glasaju ( pri dozivanju jezivo cvile ), a i nekako su čoporski krvoločni, ma sve u svemu jako napet i dobar film

bakero

Post by bakero » 09 Nov 2007, 23:01

jasa wrote:30 days of night - prejak film, pravo osvježenje, 9/10! Vampiri se dosta jezivo glasaju ( pri dozivanju jezivo cvile ), a i nekako su čoporski krvoločni, ma sve u svemu jako napet i dobar film
probat ću ga skinit ovih dana!
R.I.P.

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Nov 2007, 23:19

Odgledao jučer pola sata od Nightmare on Elm Street prvog dijela pa ću sutra ili prekosutra dati recenziju na svom blogu...a danas gledam Number 23...

Unreal

Post by Unreal » 10 Nov 2007, 23:50

Halloween 2007- ok,zbilja ne znam zakaj sam ovo išao gledat a znao sam da će biti sranje. Scenarij je tako debilan. Jako loši dijalozi koji me nasmijavaju,takva nemaštovitost pa se kopiraju neke scene iz orginala. Likovi s jebote sranje neki su iritantni i za neke te nije briga,niti ne kužim poantu nekih likova(samo su stavljeni da budu ubijeni). Ubojstva isto nisu baš zabavna jer camera drka.Michael Mayers to govno je dobilo previše vremena na ekranu,ćak i njegov novi izgled je manje spocky,a sama ideja da ga pretvore u Hulka je retardirana.
Loš remejk koj nije uopče strašan, nije uopće zabavan,totalno je nemaštovit i jako glup. Nadam se da će snjimit rađe Halloween 9 nego Halloween 2 ako bar moraju nastaviti sprdat se na orginal.
Ocjena 2/5

jigsaw

Post by jigsaw » 11 Nov 2007, 01:48

Unreal wrote:Halloween 2007- ok,zbilja ne znam zakaj sam ovo išao gledat a znao sam da će biti sranje. Scenarij je tako debilan. Jako loši dijalozi koji me nasmijavaju,takva nemaštovitost pa se kopiraju neke scene iz orginala. Likovi s jebote sranje neki su iritantni i za neke te nije briga,niti ne kužim poantu nekih likova(samo su stavljeni da budu ubijeni). Ubojstva isto nisu baš zabavna jer camera drka.Michael Mayers to govno je dobilo previše vremena na ekranu,ćak i njegov novi izgled je manje spocky,a sama ideja da ga pretvore u Hulka je retardirana.
Loš remejk koj nije uopče strašan, nije uopće zabavan,totalno je nemaštovit i jako glup. Nadam se da će snjimit rađe Halloween 9 nego Halloween 2 ako bar moraju nastaviti sprdat se na orginal.
Ocjena 2/5
Trebao bi ga uskoro odgledati...

Unreal

Post by Unreal » 11 Nov 2007, 09:12

jigsaw wrote:
Unreal wrote:Halloween 2007- ok,zbilja ne znam zakaj sam ovo išao gledat a znao sam da će biti sranje. Scenarij je tako debilan. Jako loši dijalozi koji me nasmijavaju,takva nemaštovitost pa se kopiraju neke scene iz orginala. Likovi s jebote sranje neki su iritantni i za neke te nije briga,niti ne kužim poantu nekih likova(samo su stavljeni da budu ubijeni). Ubojstva isto nisu baš zabavna jer camera drka.Michael Mayers to govno je dobilo previše vremena na ekranu,ćak i njegov novi izgled je manje spocky,a sama ideja da ga pretvore u Hulka je retardirana.
Ocjena 2/5
Ja bi ti preporučio da rađe pričekaš dvd ili ga skineš sa interneta nego da odeš gledat u kino kao ja. Vidio sam da se Cjelo dvorana sprda kako je film loš i moj prijatelj koj nije gledao orgnal je rekao da je film sranje. No ajde mišljenja se djele i ima ljudi na ovome forumu kojima se svidjeo film :wink: .

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Nov 2007, 09:41

Unreal wrote:
jigsaw wrote:
Ocjena 2/5
Ja bi ti preporučio da rađe pričekaš dvd ili ga skineš sa interneta nego da odeš gledat u kino kao ja. Vidio sam da se Cjelo dvorana sprda kako je film loš i moj prijatelj koj nije gledao orgnal je rekao da je film sranje. No ajde mišljenja se djele i ima ljudi na ovome forumu kojima se svidjeo film :wink: .
zato volim varaždin, tamo su kina vikendom uvijek prazna. :wink: Pa mogu u miru i tišini opušteno gledati dobar film. :D
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 11 Nov 2007, 11:48

The fly - genijalno!
R.I.P.

Post Reply