Al evo taj infographic koji spominjes - http://bitshare.cm/post/71211566221/the ... he-size-of
Last Post Wins !!!11one
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Last Post Wins !!!11one
Ne pušim to, jebga 
Al evo taj infographic koji spominjes - http://bitshare.cm/post/71211566221/the ... he-size-of
- Michel
Ne pušim ni ja taj link
Po meni je njima u cilju da sve zavaravaju i da se ne zna pa namjerno šire tu neku vrstu propagande. Zato vjerujem svima onima koji su tamo i svim onim sajtovima koji govore da površinski david u usporedbi sa deep webom koji je golijat.
The Invisible Web is estimated to be literally thousands of times larger than the Web content found with general search engine queries. According to Bright Planet, a search organization specializing in Invisible Web content extraction, the Invisible Web contains nearly 550 billion individual documents compared to the one billion of the surface Web.
Ovo mi je zanimljivo The major search engines - Google, Yahoo, Ask, Bing - don't bring back all the "hidden" content in a typical search, simply because they can't see that content without specialized search parameters and/or search expertise.
Po meni je njima u cilju da sve zavaravaju i da se ne zna pa namjerno šire tu neku vrstu propagande. Zato vjerujem svima onima koji su tamo i svim onim sajtovima koji govore da površinski david u usporedbi sa deep webom koji je golijat.
The Invisible Web is estimated to be literally thousands of times larger than the Web content found with general search engine queries. According to Bright Planet, a search organization specializing in Invisible Web content extraction, the Invisible Web contains nearly 550 billion individual documents compared to the one billion of the surface Web.
Ovo mi je zanimljivo The major search engines - Google, Yahoo, Ask, Bing - don't bring back all the "hidden" content in a typical search, simply because they can't see that content without specialized search parameters and/or search expertise.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
samoprozvani stručnjak se javlja
Ovako... deep web pojam zvuči cool i sve, ali to nije zapravo toliko fascinantno kao što zvuči.
Deep web znači da stranica nije indeksirana u nijednom pretraživaču. Što se napravi u jednoj linij koda
Znači sve što nemožete naći na google, spada pod deep web.
Linkovi dok tih stranica se mogu pronaći na drugim stranicama koristeći pretraživače, ali i dalje sama stranica nije indeksirana.
I pod deep web spadaju sve korporativne stranice, istraživačke mreže...
Web od moje firme je isto deep web, nije na googleu.
Tako da ti terabajti i terabajti podataka i promet dolaze iz poslovnog svijeta i istraživačkog.
I kad se to rastavi tako, taj deep web sa miljunima terabajte "opasnih" stvari se svede na neku siću sadržaja koji nisu dostupni javnosti.
A skoro cijela većina toga otpadne na gore navedene stvari
Najzanimljiviji dio deep weba su news kanali i torrent kanali, gdje se mogu pratiti vijesti i dolazak torrenta u točnom trenutku kada se objave.
I to se većinom objavlja preko newslettera i ftp-a, tako da ima puno načina za iskopati to.
To što "novinari" od deep weba napumpavaju priču jer zvuči cool..."novinari"
stručnjak out...
Ovako... deep web pojam zvuči cool i sve, ali to nije zapravo toliko fascinantno kao što zvuči.
Deep web znači da stranica nije indeksirana u nijednom pretraživaču. Što se napravi u jednoj linij koda
Znači sve što nemožete naći na google, spada pod deep web.
Linkovi dok tih stranica se mogu pronaći na drugim stranicama koristeći pretraživače, ali i dalje sama stranica nije indeksirana.
I pod deep web spadaju sve korporativne stranice, istraživačke mreže...
Web od moje firme je isto deep web, nije na googleu.
Tako da ti terabajti i terabajti podataka i promet dolaze iz poslovnog svijeta i istraživačkog.
I kad se to rastavi tako, taj deep web sa miljunima terabajte "opasnih" stvari se svede na neku siću sadržaja koji nisu dostupni javnosti.
A skoro cijela većina toga otpadne na gore navedene stvari
Najzanimljiviji dio deep weba su news kanali i torrent kanali, gdje se mogu pratiti vijesti i dolazak torrenta u točnom trenutku kada se objave.
I to se većinom objavlja preko newslettera i ftp-a, tako da ima puno načina za iskopati to.
To što "novinari" od deep weba napumpavaju priču jer zvuči cool..."novinari"
stručnjak out...
- copycat
Došlo ljeto, umirem od dosade...
pa sam se sada vratila online
Odbrojavam do 10 mjesec ---
Halloween...
- copycat
- copycat
Hej,
Ste vidili ovo .. koji je ovo žanra filma? Action / Sci-Fi ?
Attack on Titan
http://www.gamesradar.com/attack-on-tit ... n-trailer/
Ste vidili ovo .. koji je ovo žanra filma? Action / Sci-Fi ?
Attack on Titan
http://www.gamesradar.com/attack-on-tit ... n-trailer/
- HorrorHR
- Site Admin
to je vjerojatno, po imenu, rašeno po istoimenoj mangi. pričali smo baš jučer nešto o stripu pod topicom Manga
- john_constantine
To bi kao trebao biti akcijski horor s nešto steampunk elemenata u srednjekovnom razdoblju i puno, puno, puno patetike i prolivenih suza. Svaki muški lik je skoro plačipička, pa sam odustao od animea.
Michel puši karu.
- copycat
Opis za 10john_constantine wrote:To bi kao trebao biti akcijski horor s nešto steampunk elemenata u srednjekovnom razdoblju i puno, puno, puno patetike i prolivenih suza. Svaki muški lik je skoro plačipička, pa sam odustao od animea.
- Decadentor
-
olio
super opisjohn_constantine wrote:To bi kao trebao biti akcijski horor s nešto steampunk elemenata u srednjekovnom razdoblju i puno, puno, puno patetike i prolivenih suza. Svaki muški lik je skoro plačipička, pa sam odustao od animea.
čitao sam i gledao anime i slažem se
-
John_Ryder
a jebo vas, ja ga skinuo za gledati

- copycat
John_Ryder wrote:a jebo vas, ja ga skinuo za gledati![]()
Javi kakav je
-
John_Ryder
copycat wrote:John_Ryder wrote:a jebo vas, ja ga skinuo za gledati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Javi kakav je
je je, sumnjam nekako
-
olio
ne bi bio toliko popularan da je grozan...valjda (twilight
, 50 shades)
Al eto meni nakon nekog vremena ta patetika počela ić na živce