1001 Komentar
- john_constantine
- dr_gonzo
Dobro ti čovik kažeBoby wrote:Jednom si daj priliku; ne buš pogriješiljohn_constantine wrote:ah, diplomac, ma stalno je na televiziji, ali nikada ga u životu nisam pogledao.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Unreal
Ma baš mi je drago da je stavi taj film, barem neko podržava trashFilmTV wrote:Film definitivno mora ostati na listi jer poanta liste je da svako iz svoje perspektive stavi film. Ako je tebi to odličan film onda si ga s pravom stavio. Ja se osobno ne bi složio sa bar trećinom liste pa se ne bunim pošto nije poanta replicirati IMDb Top 250 nego stvoriti HorrorHR Users Top 1000john_constantine wrote:a ako vam baš tako smeta onaj moj izbor filmova swamp thing i 2001 maniac, onda maknite, naći ću druge filmove u zamjenu.Ako baš ne vjerujete mom ukusu.
- dr_gonzo
Slažem se sa ovim gore...FilmTV wrote:Film definitivno mora ostati na listi jer poanta liste je da svako iz svoje perspektive stavi film. Ako je tebi to odličan film onda si ga s pravom stavio. Ja se osobno ne bi složio sa bar trećinom liste pa se ne bunim pošto nije poanta replicirati IMDb Top 250 nego stvoriti HorrorHR Users Top 1000john_constantine wrote:a ako vam baš tako smeta onaj moj izbor filmova swamp thing i 2001 maniac, onda maknite, naći ću druge filmove u zamjenu.Ako baš ne vjerujete mom ukusu.
Nego FilmTV nije "HorrorHR Users Top 1000" nego 1001
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
cjepidlakadr_gonzo wrote:Slažem se sa ovim gore...FilmTV wrote:Film definitivno mora ostati na listi jer poanta liste je da svako iz svoje perspektive stavi film. Ako je tebi to odličan film onda si ga s pravom stavio. Ja se osobno ne bi složio sa bar trećinom liste pa se ne bunim pošto nije poanta replicirati IMDb Top 250 nego stvoriti HorrorHR Users Top 1000john_constantine wrote:a ako vam baš tako smeta onaj moj izbor filmova swamp thing i 2001 maniac, onda maknite, naći ću druge filmove u zamjenu.Ako baš ne vjerujete mom ukusu.
Nego FilmTV nije "HorrorHR Users Top 1000" nego 1001(heheheh)

- john_constantine
pretekla si me.elrania wrote:e, unreal, cons je na 34. mj vec stavio braindead
trebao bi netko neki popis sastaviti pa nadopunjivati da ne bude ovakvih zabuna...
Last edited by john_constantine on 10 Nov 2007, 19:13, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- metallicat
- dr_gonzo
- dr_gonzo
Ma treba je ić odma posli Sedam Samuraja, ali jebeš ga nemoš sve stavit odjednom...ali i trudim se staviti filmove koji su odlični ali je malo ljudi baš njih gledalo....pa sad ako tko pogleda taj film na onoj listi pa bila to i jedna osoba ja sam ostvario svoj cilj...Vorador wrote:hehe. začudilo me što ga nisi stavio ranijedr_gonzo wrote:Vorador me pretako i stavio Conana
Samo se nadam da ljude neće odbijati što su neki filmovi crno bijeli
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
mene neće, dapače.dr_gonzo wrote:Ma treba je ić odma posli Sedam Samuraja, ali jebeš ga nemoš sve stavit odjednom...ali i trudim se staviti filmove koji su odlični ali je malo ljudi baš njih gledalo....pa sad ako tko pogleda taj film na onoj listi pa bila to i jedna osoba ja sam ostvario svoj cilj...Vorador wrote:hehe. začudilo me što ga nisi stavio ranijedr_gonzo wrote:Vorador me pretako i stavio Conana
Samo se nadam da ljude neće odbijati što su neki filmovi crno bijeli
Michel puši karu.
- elrania