uzmi da je razlika 10 godina, od tada je sve evoluiralo - net, social media itd, tako da - imao je itekako hype tada - od festivala na dalje na netu...Michel wrote:Ma dobro, nije film imao takav hype kao it follows ili the conjuring niti je tako dobro primljen kao ta dva, ali radi se o dobrom filmu. Meni je čak drugi još bolji zato što se cijelo vrijeme love i ima više komedije. Mick dolazi do većeg izražaja![]()
Što se tiče hypea, ne znam. Kod horor filmova mi to nikad ne smeta, dapače, želim da svaki horor ima hype jer sam fan horor žanra i nema veze hoće li meni biti loš, samo da ima hype. Kao fan to želim. Zamisli da si bio za vrijeme Exorcista i tog hypeaili Ralja
ludilo.
Wolf Creek (2005)
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Wolf Creek (2005)
- Michel
Sjećam se ja dobro kakav je hype imao, ali ni blizu kao ova dva, ili odlični cabin in the woods. 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Ash_Williams
ja sam gledao samo drugi koji je izašao nedavno, nije klasik al je jako kreativan. ovo je rad u velikoj tradiciji "Ozsploitation" filmova, ali sa znanjem okorjelog fana žanra iz horor filma povijesti. ne znam tko je redatelj, očito napravio ga je netko tko voli film, kome nije bio cilj zgaditi nego zabaviti. iznimno dobro izrađen film, napravljen sa duhovitosti i inteligencijom.
Quentin Tarantino pak tvrdi da je originalni Wold Creek jedan od podcjenjenijih filmova u zadnjih 15 godina, ima li tu istine?
toliko mu se sviđa film da je glavnog glumca angažirao u Djangu.
Quentin Tarantino pak tvrdi da je originalni Wold Creek jedan od podcjenjenijih filmova u zadnjih 15 godina, ima li tu istine?
toliko mu se sviđa film da je glavnog glumca angažirao u Djangu.
- Asfodel
S vremenom mi se iskristaliziralo misljenje da je drugi bolji. Drukciji. A Mick je negativac za pamcenje u ovom novom vremenu. Prvenstveno zahvaljujuci odlicnom glumcu, brijem.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
brightest
...prvi dio mi je antologijski...uz 'Descent' jedan od jačih iz te godine...
...dvojka...stepenica niže...iako ima više humora i gore-a...
...dvojka...stepenica niže...iako ima više humora i gore-a...