Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
olio

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by olio » 14 May 2015, 22:57

Mad Max: Fury Road

:prayer: :prayer: :rock:

Akcija je bolesna!
Nicholas hoult je vrhunski
Film rastura :jawbreaker:

jedina zamjerka što mi je Hardy djelovao bezveze kao Max, neznam...
SpoilerShow
film je moga biti isti i bez njega, ionako je Furiosa glavni lik
9/10

Ash_Williams

Post by Ash_Williams » 16 May 2015, 00:19

olio wrote:Mad Max: Fury Road

:prayer: :prayer: :rock:

Akcija je bolesna!
Nicholas hoult je vrhunski
Film rastura :jawbreaker:

jedina zamjerka što mi je Hardy djelovao bezveze kao Max, neznam...
SpoilerShow
film je moga biti isti i bez njega, ionako je Furiosa glavni lik
9/10
slažem se, hype neviđeni, hype opravdani. :lol:
stvarno je najbolji akcijski film u zadnjih 20 godina kao što su neki opisali.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 May 2015, 22:55

Ex-machina - 9/10 ,a must se ! fenomenalan film ! , Alex Garland još jednom pokazao da je vrhunski pisac priča (28 Days Later,Sunshine), a i očito da je genijalan režiser, ovo mu je debi.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 17 May 2015, 08:04

John_Ryder wrote:Ex-machina - 9/10 ,a must se ! fenomenalan film ! , Alex Garland još jednom pokazao da je vrhunski pisac priča (28 Days Later,Sunshine), a i očito da je genijalan režiser, ovo mu je debi.
jeste, odlican film, vrlo lako te navede na razmisljanje, no ipak me nije ostavio u extazi 8/10 definitivno pogledati
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 17 May 2015, 12:00

Skidanje onda.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Michel

ISPOD 90

Post by Michel » 17 May 2015, 15:38

Pi (1998) - o bože koje li gluposti. Volim kad su filmovi koji ne trebaju biti u crno bijeloj tehnici, a jesu. Ovaj vuče dosta na art film. Bojao sam se ovog filma jer iza reije stoji ono govno od Aronofskyog. I nisam se prevario. Film je govno.

8====o/8==========o (4/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Ash_Williams

Post by Ash_Williams » 17 May 2015, 21:44

nije ti se svidio ni the Wrestler?

Shp86

Post by Shp86 » 19 May 2015, 11:07

ajde priznaj bar za wrestlera i requiem (iako je ovaj drugi prehajpan i Trainspotting ga šiša miljama)
It's in your nature to destroy yourselves...

Shp86

Post by Shp86 » 20 May 2015, 11:17

Mad Max: Fury Road (2015) - Jebačka akcija, jebački likovi, pogotovo NUX (malo razočaran Maxom i samom interpretacijom lika), jako me razveselilo što je Miller jednu veliku dozu mišića prebacio na žemske. O bajkovitosti i mašti također ne treba puno pričati, i neke "gluposti" se predobro uklapaju. Definitivno pomaknuta granica akcijskog filma. S druge strane, malo možda razočaran pričom, odnosno nedostatkom iste, i možda koja minuta više o glavnim likovima. 8.5/10
It's in your nature to destroy yourselves...

Inferno

Post by Inferno » 20 May 2015, 23:01

Due Date (2010)
Sada opet pogledao :) meni odlična komedija. Robert Downey Jr. je opet odlično odradio svoju ulogu. Film nije ni na trenuak dosadan, a ima par odličnih scena koje ću dugo pamtiti. Jest da tu i tamo ima rupa u radnji, ali ipak je to komedija pa se to lakše zanemari.
8/10

maddjuro

Post by maddjuro » 22 May 2015, 20:38

freejack- u dalekoj budućnoti 2009-e godine postoji zakon koji vam dopušta da iz prošlosti teleportirate osobu tik prije njezine smrti i s njom radite što hoćete (pretpostavljam da se to odnosi na prbacivanje svog mozga u to tijelo). To se desi našemu glavnom liku kojega je utjelovio Emilio Estavez. No nakon što su ga teleportirali taj kombi u kojemu je bio je napadnut i on bježi, pokušava se snaći u toj distopijskoj budućnosti sve dok ga lovi Mick Jgger..... Po ovome kratkome sadržaju bi pomislili da je riječ o nekome SF filmu iz kasnih 70-ih ili ranih 80-ih; no film je iz 1992. Sam film je bio bezveze. Nespada čak ni u kategoriju toliko loš da je interesantan. Ima nešto već milijun puta viđenih klišeja, očekivanih twistova itd. ukratko film koji je izašao koje desetljeće prekasno. Ovo pogledajte kao kuriozitet i pet minuta kasnije zaboravite.
I may be an idiot, but i am no fool.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 May 2015, 14:05

Another Earth - jako ljupko u svojoj skromnosti, a nisam manje ni očekivala. Sve u nekim razumnim razmjerima što se tiče izvedbe, a s idejom koja ne traži zilijune. Brit Marling magična koliko god izgledala kao klošar. Ovaj lik će se pratiti..

Only Lovers Left ALive - da ovo nisam gledala u par dijelova sigurna sam da bi me dobrano udavilo. Ovako sam se još stigla skoncentrirati na stil (koji i igra glavnu ulogu) i upijati opojni soundtrack. Unatoč suptilnom simbolizmu, zavjeri/pljuvački na Shakespearea koju pozdravljam i talentu za vizualno, moram priznati da me film nije baš jako opčinio i hipnotizirao. Nedostaje mu dinamičnije radnje za to.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 23 May 2015, 15:09

Asfodel wrote: Only Lovers Left ALive - da ovo nisam gledala u par dijelova sigurna sam da bi me dobrano udavilo. Ovako sam se još stigla skoncentrirati na stil (koji i igra glavnu ulogu) i upijati opojni soundtrack. Unatoč suptilnom simbolizmu, zavjeri/pljuvački na Shakespearea koju pozdravljam i talentu za vizualno, moram priznati da me film nije baš jako opčinio i hipnotizirao. Nedostaje mu dinamičnije radnje za to.
Al totalno. Meni jako dosadan bio.

Inače sinoć pogledao Anchorman, jako dobar. :D

Ash_Williams

Post by Ash_Williams » 26 May 2015, 00:21

Girlhood(2015) 5/5

da, slab sam na Pariz, Pariška predgrađa, coming of age i gangsterskog žanra . sve je to prelijepo umjetnički uokvireno oko neodoljive, dirljive priče, i te prekrasne djevojke.

moj osobni highlight - scena u kojoj te prelijepe mlade dame plešu na Diamonds u hotelskoj sobi, nevjerojatno i prelijepo.

Michel

ISPOD 90

Post by Michel » 26 May 2015, 02:02

11:14 (2003) - nije klasični omnibus, ali radi se o više priča koje se na kraju spajaju u jednu. Zanimljiv pokušaj, ali nije mi ništa posebno bio.

8======o/8==========o (6/10)

Tokyo Fist (1995) - ovo je baš nasilno. Vrlo konfuzan film bez nekakve priče, neki ga svrstavaju i u horor zbog tog nasilja. Pratimo nekakve boksače koji se tuku, ovaj jednom zavodi ženu pa ovaj poludi i ide se osvečivat. Bezvzeze.

8=====-o/8==========o (5.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Post Reply