Odlična serija! Pogledao prvu sezonu i već slinim za drugom! Lokacija je savršena za sjeverne Karibe, glumci vrlo dobri (Stephens, Hopper, McGowan, Ryan, Schmitz i Paget odlični!), efekti zadovoljavajući (cgi nije na razini nekog blockbustera, ali je dovoljno dobar da drži gledatelja investiranog u priču, ali praktični efekti, ozlijede, eksplozije, kugle koje razbijaju brodove su odlični).
Obožavam kombinaciju fiktivnih Stevensonovih likova i pravih povijesnih gusara. Flint je fantastičan lik, kojeg u isto vrijeme možete voljeti i mrziti, jednako kao i Vanea, koji je u neku ruku isti kao Flint samo direktniji i manje inteligentan. Rackham i Ann Bonny su nevjerojatno zabavni zajedno, glumci imaju fantastičnu kemiju i jednostavno funkcioniraju jednako dobro kao likovi za priču ili samo za humor. S druge strane Elenor mi je u redu, iako se njena glumica nekako doima kao da se previše trudi, jednako kao i glumac koji portretira Johna Silvera, koji mi nekako previše ide na kartu usiljenog šarma i lukavstva.
Akcija je fantastična, jedna od brutalnijih u žanru, gledao sam veliki broj filmova gdje su jedrenjaci glavni dio, ali nikada nisam vidio ovako brutalan prikaz što topovske kugle rade trupu i posadi. Mačevanja i nema toliko puno, u igri su puno češće pištolji (što i odgovara stvarnosti), ali to ne oduzima od atraktivnosti akcije.
I na kraju... ONA PROKLETA UVODNA ŠPICA...

Ta muzika mi ne izlazi iz glave već tjednima. Uvodna špica je toliko dobra da bi je se usudio usporediti sa uvodnom špicom iz Game of Thrones.